Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vegijudit

498 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három éves évfordulónkra (június 25) szerettünk volna elmenni kicsit kikapcsolódni, egy hosszú hétvégére. Barna Kőszeget választotta úti célul. Talált egy jó kis hotelt a főtér mellett, így szinte már csak indulni kellett.Megbeszéltük, hogy a környező városokba is…..
Barna 6 napot volt a kórházba. Megkaptak a következő kezelését. Szerencsére nem jött ki rajta mellékhatás. Sok kórházi ismerőssel találkozott, akiknek csontvelő átültetésre van szüksége. Nem egyszerű, ha valaki eljut odáig, nehéz lehet nekik is nagyon. A lányokkal…..
Nem írtam egy ideje, történt pár dolog. Barna felépült teljesen, és elkezdett dolgozni járni is. Nagyon élvezi, hogy újra aktív, és irányíthatja a gyártást az üzemben :) Fokozatosan vette fel a tempót, de nagyon hamar belejött újra. Születésnapomon szervezett nekem egy…..
Nehéz volt végignézni Barni másfél heti szenvedését. A kórházban vizet kapott infúzióban, hogy ne száradjon ki. Enni és beszélni nehezére esett. Minden ételt össze kellett neki pépesíteni, és szívószállal próbálta lenyelni az ételt, de az is eléggé nehezére esett, mert a…..
Az egyik teknősünk megfázott. Kicsit lentebb vettük a víz hőfokát vagy egy hónapja, és utána észrevettük, hogy az egyik teknős tüsszög, ha kiveszem sétálni. Próbáltam neki sok vitamint, főleg A vitamint adni, de nem javult, így az állatorvos adott nekünk antibiotikumot, és…..
Élet Magyarországon Szigetvár 2014.01.27 21:48:50
Barna a múlt hétvégén érezte magát a legjobban, így be is jött velem a munkába pénteken. Szerettünk volna az én szüleimhez is elmenni, de sajnos a fehérvérsejt száma nem volt valami magas, így jól ráijesztett az orvos, hogy ha valahova is elmegy,biztos elkap valamit..... Persze…..
Élet Magyarországon Halad az idő 2014.01.08 18:41:47
Újra munkába álltam már 2-án. Van munka bőven,mert sok termék átkerül Szegedről hozzánk, úgyhogy nem unatkozom. :) A főnököm december óta beteg, nehezen lábal ki a tüdőgyulladásából. Barna jól érzi magát. Megkapta ennek az szakasznak az utolsó kemoját is. A…..
Eltelt megint egy év. Nagyon vártam már. Bízom abban, hogy 2014 egy szebb jövőt hoz nekünk. Nyugodtabb, élhetőbb, türelmesebb évre vágyom :) Barna beszélt az orvosával, akiről kiderült, hogy karácsony előtt enyhén összevissza beszélt. Most Barna minden felmerülő kérdéseket…..
A Szentestét kettesben töltöttük itthon. Megnéztük a Narnia című filmet, és pihentünk sokat. Ajándékokat nem nagyon vásároltunk, mert én kaptam a hónapban pár meleg ruhadarabot, Barna pedig egy e-book olvasót. Ma kimentünk Barna apukájához, ahol kicsit összegyűlt a család.…..
Ma délelőtt főztem egy gyors borsólevest, kicsit takarítottam, mostam, majd pihentem egyet. :) Nem szoktam napközben aludni, de ma elbóbiskoltam, tényleg jót fog tenni ez az egy hét munka nélkül. Bár még ma este is a munkával kapcsolatos dolgokkal álmodtam :) Délután benéztünk a…..
Tegnap voltam dolgozni majdnem utoljára az évben, mert még 30-án megyek. Viszont jól esik a tudat, hogy most egy hétig pihenés lesz, és igyekszem nem gondolni a munkára. A hét sűrű volt Barnának is. Csütörtökön csontvelő mintát vettek tőle, pénteken meg gerincinjekciót kapott,…..
Barna kezelése 3 szakaszra van bontva. Múlt héten véget ért az első, és szerdán be is fektették, hogy a második szakasz kezdetekor megfigyeljék. 4 napot mondtak, majd egy hetet töltött bent. Sajnos a belgyógyászatra fektették, mert nem volt máshol hely, de döbbenettel tapasztaltuk,…..
Az elmúlt két hét nem volt egyszerű. Munka után rohantam a kórházba. A munkahelyen és a haveri körben is folyamatosan tájékoztattam az ismerősöket, akik mind aggódtak Barnáért. Az orvosok kétnaponta mást mondtak. eléggé rossznak tűnt a helyzet, ugyanis erős kemoterápiát…..
Nyaralásunk után újra belevetettük magunkat a munkába, viszont egy hét után Barna lebetegedett. Ízületi fájdalmai voltak, és esténként hőemelkedése. Másfél hét mindenféle vizsgálat után, amik semmit nem mutattak ki, nagynehezen bement a kórházba. A fertőzőre vették fel, és…..
Élet Magyarországon Újra itthon 2013.10.02 19:33:27
Szerencsésen hazaértünk, Ádám is hazaköltözött. Sokat utaztunk Barcelona városában is, majd 2 és fél óra repülőút, aztán még 2 óra Kaposvár, úgyhogy rendesen elfáradtunk. Azóta újra visszatértünk a munkába, kicsit nehezen, de igyekszünk felvenni a ritmust. :) A céges…..
Vegul elmentunk a Ciutadella Parkba megegyszer. Egyik este mar voltunk itt, de jo volt nappal is latni a gyonyoru szokokutat, es a parkot is, ami tele van palmafakkal. Este tettunk meg egy kort a varosban, setaltunk egyet, most pedig pakolunk ossze. Sajnos veget ert a nyaralas, pedig szivesen…..
Tegnap este elmentunk megnezni a Magikus szokokutat, ami tobb szinben is pompazott, es kulonbozo zeneket jatszottak a vizsugarak jatekaihoz. Nagyon szep latvany volt. Este meg elmentunk abba a barba, ahol Robin (Adam baratja) dolgozik, ittunk egyet, majd hajnal 1 fele eljottunk, mert 2 korul…..
Tegnap Europa egyik legnagyobb, hires barcelonai focistadionjat neztuk meg kivulrol. Megtekintettuk a hires Kubala Laszlo szobrat is. Erdekes volt latni, hogy egy magyar szarmazasu ferfirol keszitettek szobrot a stadionnal.  Delutan a parton pihentunk. Az egyik partresz elegge koves, de…..
Élet Magyarországon Tengerpart 2013.09.26 09:47:24
Tegnap delelott pihentunk, majd ugy dontottunk a delutant tengerparti pihenessel folytatjuk:) Metroval mentunk, mert ugy sokkal gyorsabb, es kenyelmesebb is. A tengerparton viszontsetaltunk egy kicsit mielott letelepedtunk volna. Talaltunk egy szep gyalogos hidat, amiket rengeteg hajo vett korul egy…..
A Guell Park utan meg este bementunk a varosba, mert tobbfele is szinpadok voltak felallitva es a helyi vedoszent unnepe alkalmabol sok eloado fellepett. Kulonbozo egzotikus zenekkel, erdekes volt. Sokat setaltunk, harom helyszint is megneztunk, kozben osszefutottunk Robinnal, aki Adam haverja, egy…..
Élet Magyarországon Guell Park 2013.09.23 19:46:27
Egeszen jol aludtam. A fiuk talalkoztak este sorozes kozben egy noi meg egy ferfi ordibalo utcabelivel, akik kozul a no eloszeretettel keselte meg a ferfi labat. Szerencsere a sracokkal nem tortent semmi baj. Ma reggeli utan Barnaval metroztunk egyet a Guell Park fele tartva. Elegge a dombon van,…..
Eloszor is nem veletlen irok hosszu ido utan ismet ekezet nelkul, de itt Barcelonaban, Adam gepe angol billentyuzetu, igy nosztalgiazom kicsit. :) Elkezdodott a nyaralasunk :)) Pentek delutan kezdtem magam kicsit furan erezni, hamar beigazolodott a gyanum, hogy en is elkaptam valamit, ugynis Barna…..
A hétvégén mézfesztivál volt Kaposváron, rengeteg mézet lehetett megkóstolni, és sok kirakodóvásár is volt. Vettünk is lépesmézet is, meg rendeset is. Fellépők is voltak a főtéren, az 5tension fiatal kaposváriakból álló zenekar kifejezetten nagyon ügyes volt. :) Szombat este…..
Eseménydús hétvége van mögöttünk. Péntek este lejött hozzánk Dani a szüleivel Pestről. Ő Barna unokatesója. A szülők a nagymamánál aludtak, Dani meg nálunk. Este Abba koncert volt a főtéren. Xantus Barbara volt az egyik előadó, a többieket nem ismertem. Nem volt meg teljesen…..
Augusztus 12-én belevetettem magam a munkába. Megismerkedtem a közvetlen kollégáimmal, akik mind nagyon szimpatikusak, és a munkaköröm is tetszik. Rengeteget kell még tanulnom, de kihívás, és izgalmakkal teli lesz ez az időszak. Meg kell majd tanulnom az összes alapanyagot, amik azokba…..