Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas Catica

181 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamas Catica Húsevő virág 2011.10.27 08:10:28
Álláspont Nem tudom már, hogy megengedhető-e a kétségbeesés és a harag luxusa. Vagy marad a józanság és a türelem keresztje. És ha marad, meddig tud maradni még… Ami az Új Színház körül történik, önmagában ijesztő és rémületes. S ha nem ismernénk a…..
  [A számadatok sematikus, illusztrációt szolgáló értékek, hiszen a valós adatok egyedenként változnak.] A megtévesztés céljából alkalmazott kifejezések és „magyarázatok” elhagyásával nézzük hogyan is történtek ezek a hírhedté vált CHF…..
Egy japán tudós - Dr. Shokotu Faisi - levele 1963-bólIGEN TISZTELT SZERKESZTŐ ÚR!Tulajdonképpen nekem nem illene a magyar kérdésbe avatkozni, mivel japáni fajú vagyok és a japáni nemzetséghez tartozom, akkor is, ha jelenleg, mint USA állampolgár Argentínában élek.Miután azonban…..
Nem zárolták Verókék vagyonát sem. Tisztelt Miniszterelnök úr, szerintem az emberektől ne kérjen addig semmilyen áldozatvállalást sem, ameddig azok, akik ide juttattak bennünket, azok, akik szétlopták az ország vagyonát, abból milliárdokat tettek a saját és rokonaik zsebébe,…..
Azt mondja ez a balliberális gyöngyszem ez a Szakasics független unoka, hogy:  „civilizált országokban nem szokás felelősségre vonni az ország kifosztóit.” Szerinte  az teljesen rendben van, hogy jön egy kormány, aki szétriszteli a csókosai között a polgárok…..
Megint menjünk vissza az elejére a lényhez. A gyöngyöspatai polgárokat az oda nemrégiben újonnan  betelepült cigány származású emberek folyamatosan zaklatják, bántalmazzák szóval és tettekkel. Javaikat kicsi, de számukra nagy értékkel bíró ingóságaikat, élelmüket,…..
Az egész kialakult helyzetért a fő felelősök az úgynevezett „ jogvédők „   ők azok : a zöldek, a  liberális humanisták,  a négy mancsosok,  TASZ nevezetű bolsevik förmedvényesek,  meg még vannak egy páran. De ne feledkezzünk meg az…..
Tamas Catica Hazaokádók 2011.04.04 20:32:38
 „Magyarország szocialista lenyúló állam, amelyben a közvagyon elosztását az MSZP elnöksége vezényli, a nemzeti eszme a privatizáció, az ország jelképe az eurókkal és dollárokkal díszített szegfű, zászlaja pedig bájosan szivárványszín” – higgyék…..
Magyarország és Orbán Viktor támadóinak kettős mércéjére, képmutatására akar rámutatni Tibor Fischer magyar származású neves angol regényíró, novellista, akinek a Standpoint című brit politikai-kulturális folyóirat márciusi számában jelent meg írása Egy magyar…..
Tamas Catica Kedves Heller Ágnes 2011.03.02 09:02:00
Kedves Heller Ágnes, Nem tartja visszataszítónak, hogy szaladgál fűhöz fához, meg a külföldi vargához, meg mindenhova, jajgatni, hazudozni, mert a magyar nép meg merte öntől kérdezni azt, hogy mire költötte el a pénzét? Ön aki semmire se becsüli azt a népet akinek a…..
Fogalmuk sincs, mi ellen szerveztek tüntetést Leszerepelt az Amnesty International magyarországi igazgatója a közszolgálati televízióban 2011. február 1 A médiatörvénnyel szemben egyetlen állítását sem tudta alátámasztani a hétvégi kormányellenes tüntetés egyik szervezője…..
Azt hiszem, az ideális balliberális médiatörvény az lenne, ha volna egyetlen tévécsatorna (ATV), egyetlen napilap (Népszava), egyetlen rádió (Klubrádió) és egyetlen (no jó, kettő) internetes újság (Hírszerző, Stop). Ezek a hír- és véleményforrások pártatlanul és…..
Tamas Catica Ugyanaz a bűz 2. 2011.01.25 19:23:00
Ugyanaz a bűz 2.  Még az Antall-kormány idején, a nagy chartamozgalmak indulásakor (hja, kérem, akkoriban még Antallék voltak a nácik…) Eörsi Mátyás szabad demokrata országgyűlési képviselő (keresztnevét szerető szülei Rákosi iránti tiszteletük jeléül…..
Már megint le merte írni az igazat, már megint tükröt tart az elfogult kommunista imádatban szenvedő külföldi bolsik képébe. Ez a „művelt” nyugat népe veszett kutya módjára védi azt, amiben őneki soha nem volt része, amit ő személyesen nem tapasztalt élt át,…..
  Lengyel civilek kezdtek aláírásgyűjtésbe az Orbán-kormány mellett, a nemzetközi támadások ellen.  A kezdeményezők szerint az elmúlt fél év intézkedései lehetőséget jelentenek a kommunista korszak lezárására. Úgy vélik: a támadások mögött a…..
Tamas Catica A médiatörvény 2011.01.17 11:46:00
 A médiatörvény elleni támadások hátterében a magyar  kommunista-liberális  tehetségtelen  „értelmiség „ áll.Az elmúlt 20 évben  ezek uralták a magyar média írott és elektronikus  részének 80 %-át. Ők mondták meg ki nyilváníthat…..
Bojkottfelhívást tett közzé 34 civil közéleti személyiség a Brüsszelhez forduló multinacionális cégek ellen „Alulírottak 34-en, mint akik az ország jelenéért és jövőjéért feltétlen felelősséget érzünk, tűrhetetlennek tartjuk, hogy hazánkban emberek százai fagynak…..
Tamas Catica Az LMP igazi arca II. 2010.08.26 08:32:00
 Már írtam erről a csoda pártról, és akkor az őket támogatók, a mások a humánusak, az erkölcsösek , a fedhetetlenek, szóval akikről csak szuperlatinuszokban lehet beszélni,  -szerintük-    olyan stilusban válaszoltak, hogy kénytelen voltam a hozzászólás…..
 Fontos, mert aki eddig tudta, hogy hova kell szavaznia, az megerősítést kap, aki pedig bizonytalan és befolyásolható volt,  az megvilágosodik és tudni fogja határozottan, hogy hova kell beírnia az x-et. Az amerikaiak megcsinálták, pedig sokkal butábbak mint a magyar átlag,…..
  – Önt pár napja helyezték szabadlábra, előtte előzetes letartóztatásban, majd rövid ideig házi őrizetben volt. Mikor idézték be?– Február elején idéztek be, fél óra elteltével közölték, hogy őrizetbe vesznek, és aznap már vallomást is tettem.–…..
  http://amieveink.blog.hu..
 Már kedd van, de még mindig nem jutunk szóhoz a szerkesztőségben. Csak bámuljuk a képernyőt, és a saját szemünknek sem hiszünk.  Mesterházy Attilára és a szellemi törpékre méretezett hét végi MSZP-kampánynyitóra gondolok. Az ember csak nézi, nézi a műanyag…..
 A szembenézés napjának nevezte a mait Kövér László fideszes politikus, a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából megtartott rendezvényen Budapesten. Szerinte azok, akik kisstílű politikai alkukkal hatalmon tartották a reménytelenség kormányát, szavazataikkal…..
Népi mozgalmat indít a Csepel.info hírblog azért, hogy végre tanúvallomást tegyen a csepeli kettős gyilkosság előzményeiről Podolák György. Ehhez kérik mindazok segítségét, akik nem fogadják el, hogy köztörvényes bűncselekményekben is legyenek „érinthetetlen…..
Tamas Catica A felelős 2010.01.15 19:40:00
// Behívták Demszky Gábort a tévébe, megkérdezni tőle, vajon ki a felelős a BKV helyzetéért.Demszky Gábor bement a tévébe, és elmondta, hogy az égvilágon mindenki felelős, rajta kívül.Nincsen Budapesten semmi sem, amiért Demszky Jólfésült Gábor felelős lenne. Hiszen ő…..