Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bet0n

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nassauban gyakorlat után kipillantok, és mit látok a Dream mellett? Régi hajóm, a Queen Victoria áll büszkén a harmadik piernél! Ebéd után, mellőzve a délutáni alvást átszaladtam. Sajnos a mai világban már nem lehet csak úgy felszaladni a szomszéd hajóra, de a biztonsági tiszt…..
Kitől mástól, mint cork77-től érkezett az alábbi hármas Golf. Legalábbis az volt fénykorában.Egy kicsit mintha felismerhetetlenné vált volna a idők folyamán. Ez még demoautónak is ronda...
Baltimore az Egyesült Államok egyik legnépesebb városa. Tengerparti fekvése miatt akár még kellemes hely is lehetne, de az utóbbi évtizedben jelentősen megnőtt a bűnözés – a válság kirobbanása óta csak rosszabb a helyzet, mélyebb a társadalmi szakadék.A helyi rendőrök…..
Volt olyan nap, hogy tíz levelet is kaptam. Olvasók, barátok és motorosok érdeklődtek, hogy mi van Kunióval, a motorja nélkül maradt japán világutazóval. Volt, aki ezer, volt, aki ötvenezer forintot ajánlott fel, és akadtak, akik szállással tették volna könnyebbé magyarországi…..
bet0n 2010.09.10 11:41:52