Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DorHarm

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem hallott még a szabadulószobákról, az valószínüleg egy másik bolygón él, ugyanis a közösségépítés ezen formája mára már előkelő helyre tornázta fel magát a szabadidős tevékenységek között. Cikkünkben bemutatjuk, hogy Ferencvároson belül merre találjátok a hozzátok legközelebb eső…..
A melegedő időjárás miatt a torkok egyre szárazabbak, így ilyenkor különösen is jól esik egy finom sör legurítása. Most mutatunk öt szuper helyet ferencvárosban, ahova mindenképpen érdemes benézni egy korsóra.   1. Élesztő A magyar kézműves sör első romkocsmájaként hirdetik magukat és nem…..
Van akinek nem jelent többet egy csésze kávé mint a reggeli motorolajat az egész napos hajtás előtt. De a fekete leves nem csak a napi koffein adagunk kielégítését szolgálhatja. Egy baráti találkozó, egy randevú kellemes kiegészítője is lehet. Most összeszedtük azokat a helyeket Ferencvárosban,…..
Ötödik éve minden május 8-án megrendezik a magyar kézműves fagylalt napját, ami országszerte félárú fagyizást jelent minden édesszájúnak. A kezdeményezéshez több fagylaltozó is csatlakozott Ferencvárosban, ezeknek a listája lentebb olvasható. A kedvezményes fagyizást én sem hagyhattam ki, így…..
Tavaly nyáron fedeztem fel a Bálna teraszát és annyira megszerettem, hogy az első napsugarak hatására már szaladtam is, hogy elfogyasszak egy jól megérdemelt limonádét és gyönyörködjek az elém táruló város panorámájában.    Ez az április olyan, mint egy szeszélyes szerető. Hiába van napközben…..
  A Corset - A divat dualizmusa, avagy a dualizmus divatja, két napos rendezvény első napján érkezek meg a fashion show-ra. A legelegánsabb H&M-es ruhám van rajtam, bár még így is egészen biztosra veszem, hogy alul leszek öltözve.   Sejtésem csak részben igazolódik be, a közönség soraiban…..
A Nemzetközi Macskakiállítás és kisállat-bemutatón nem volt hiány a cuki, ijesztő, szőrös, szúrós, pikkelyes, csupasz állatokban, március 18. és 19. között, a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontban. A Lurdy házban tanácstalanul keresgélem a Rendezvényközpontot, ezért majdnem betévedek a…..
A hóvirág a tavasz első hírnöke, megjelenésével jelzi a jobb idő közeledtét, azonban a napsugarak nem csak a hóvirágot csalogatják elő, hanem a tolvajokat is. Erről a problémáról tájékoztat minket Ferencváros Televíziója, a 9.tv is.   A televízió YouTube csatornáján, a Biztonsági Zóna nevű műsor…..
Tudatában voltam annak, hogy felnőttként ki fogok tűnni a társasozó gyerekek tömegéből a Társasjáték délelőttön a Ferencvárosi Művelődési Központban, de sajnos a tömeg elmaradt. Vajon rá lehet-e még venni a mai gyerekeket arra, hogy szombat délelőtt a videojáték helyett a társast válasszák? A…..
A Butter Brothers 2013 nyarán nyitotta meg kapuit a minőségi reggelire éhező ferencvárosi nép előtt. Népszerűsége azóta is töretlen, vásárlóik között a turistáktól elkezdve a nyugdíjasokon át mindenki megtalálható. Ha röviden kéne jellemeznem a helyet, akkor azt mondanám rá, hogy egyszerűen…..
Sosem volt 11 millió forintom és a pénzügyekhez sem értek. Sokáig a tőzsde működése is zavaros, átláthatatlan ködbe veszett az elmémben. Mindezek ellenére részt vettem egy pszichológiai kísérletben, ami egy számítógépes befektetési szimulációs játékot jelentett a Budapesti Corvinus Egyetemen. A…..
Feszült tolongás a Groupama Aréna jegypénztáránál. Egy kétgyermekes család férfi tagjai nyomulnak elénk a sorban, közben egy fiatal srác elkiáltja magát: Hajrá Lengyelország! Általános derültség – Ne szóljunk neki, hogy rossz meccsre jött? A Magyarország – Svédország barátságos mérkőzés perceken…..
Szurkálással végződött egy szokásos szombat esti buli. A BRFK garázdaság büntette miatt folytat eljárást négy férfi ellen.   Egy Ferenc körúti szórakozóhelyen kezdett dulakodásba J.Artúr és a sértett testvérpár, 2016. október 8-án 5 óra 15 perc körül - írja az Index. Viselkedésük miatt kivezették…..
Ferencváros Önkormányzata ismét meghirdette a Nyitott tornaterem programot. Egészségük megőrzése és edzettségük javítása érdekében ingyenes, szakemberek által vezetett sportfoglalkozásokra várják a kerület lakosait.   Mielőtt elindulnánk az edzésekre, ellenőrizzük, hogy van-e nálunk megfelelő…..
Fél órával korábban érkeztem meg október 7-én pénteken, a ferencvárosi FMK-ba. A Hölgyek már gyülekeztek a tornateremben, mindenki vidáman fecsegett és az avonos bizniszelés is elkezdődött. Izgatottan vártam, hogy végre lehulljon a lepel a KHT-ról, azaz a Kortalan Hölgyek Társaságáról.„Üdítő mozgás,…..