Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szanazug

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok konfliktus, indulat és harag táplálkozik abból, hogy egyesek összemossák e három fogalmat. Persze nem mondom, hogy nem lehet a fentieket ötvözni egymással, de ez a megítélés szempontjából egyáltalán nem követelmény. Lehet kultúráltan szórakozni, de lehet legalább olyan…..
szanazug 2010.09.11 00:17:14
Tisztelt Kommentezők!
Eddig sem és ezután sem fogok ezen a" fórumon" hozzászólni! Hogy miért nem ? Mert saját Magatokról állíttok ki " Szegénységi Bizonyítványt" amikor ilyen alpári hangnemben írtok. Nyugodtan indíthattok egy negyedik "ágat" is aminek az lenne a címe, hogy "Alpáriság", ezt a műfajt kétségtelenül magas színvonalon űzitek! Szívetek joga de minden jóérzésű ember elfordul ettől az oldaltól. Magatokkal fogtok vitatkozni az alpáriság művészetéről?
Egyébként mind a tudománynak, mind a művészetnek és a szórakoztatásnak is meg van a maga létjogosultsága! Mindent a maga helyén kell értékelni!. Nagyon leragadtatok Lagzi Lajcsinál meg Pityunál! Gondoljatok Chaplinre vagy a Latabár testvérekre vagy Hofi Gézára . Ők a maguk területén igen is nagyot alkottak! A nevettetés nagyon fontos egészség megőrző
adalék az élethez! Egy jó ízű nevetés legalább 200 izmot megtornásztat egyszerre., ezen kívül ellazít! Majakovszkíjt mint az egyik legnagyobb orosz költőt az egész világon elismerik, pedig a versei szinte rímtelenek! Már pedig egy vers úgy szép ha sorai rímelnek. Mondjuk a legtöbben. A költő-vagy Picassó - mondanivalóját kell kihámozni a műveiből. Ez benne a szép.
Olvassatok csak el néhány verset Petőfi Sándortól! Rögtön rájöttök miről is akarta gondolatait, érzéseit kifejezni " szép" szavakkal!
Szóval csak bátran, de kulturált formában próbáljunk meg egymáshoz szólni!
Szép napot nektek!
szanazug 2010.09.13 14:21:56
@bogancs: Szóval ,a mai napon már írtam Neked egy rövid választ, nem kellett volna. Most találtam meg a korábbi válasz - leveledet és alapvetően igazat adok Neked, úgy, hogy bocs!
Azonban Te is elismered, hogy ez a fórum nem a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtani Intézete ezért itt megbocsájtható egy -két - négy - helyesírási hiba! Ezért esett kicsit rosszul, hogy észrevételezted a hibáimat de mint korábban írtam, én mindenkitől szívesen tanulok. Jó pap ugyan nem vagyok de a leélt 73 évem alatt sok tapasztalat ragadt rám. Ismétlem alapjaiban igazat adok Neked, majd eldöntöm, hogy igénybe veszem-e ezt a fórumot. A FIDESZ Fórum rovatának vagyok rendszeres hozzászólója. Hát még azt a sok helyesírási hibát látnád ami ott előfordul. Egyszerű, kevésbé iskolázott emberek is " tollat fognak" elmondják véleményüket minden Őket érdeklő dologról,sorsukról, problémájukról!
Még egyszer köszönöm soraidat és elnézést kérek az elhamarkodott - előző - rövid írásomért!
Egy érdekes hírt olvastam a napokban a VFB Stuttgart háza tájáról. A jelenlegi 40 ezres stadiont kicsinek találják, és az igényekhez igazítandó tervbe vették - innen a poszt képei - a 60 ezresre bővítését. Figyelembe véve, hogy Stuttgart 600 ezer lakosú nagyváros, a…..
szanazug 2010.09.13 12:02:39
@bogancs:" De az meg gazdaságilag és kulturálisán más dimenzió. " / gazdaságilam /
Szóval ez a "szálka és gerenda" tipikus példája! Szerintem hasznosabb lett volna ha az eredeti mondanivalómon töprengtél volna el, mint a helyesírásomon! De én nem haragszom ezért a lónak is négy lába van stb...stb!
Tisztelettel!
Szkeptikus Klub 2010. március 16. kedden, 18 órakor: Beszélgetés Dr. Fenyő Mártával, a polarizált fényt használó terápia feltalálójával A polarizált fényt sugárzó Bioptron lámpa a forgalmazó állítása szerint hatásos allergia, depresszió, kimerültség, fájdalmak, krónikus (pl. ízületi) gyulladás,…..
szanazug 2010.09.02 23:46:36
@Szilágyi András:
Tisztelt Uram!
Ez év áprilisában én is vásároltam - hitelre- egy Bioptron lámpát 428/Ft-t! Gyakorlatilag semmi pozitív hatását nem tapasztalom. Én nem állítom,hogy ez egy szemfényvesztés az egész, ezért megvárom a GVH döntését az ügyben. A céggel közöltem,hogy elmarasztalás esetén teljes mértékű kártérítési igénnyel fogok fellépni Velük szemben! A cég már felajánlott egy "békéltető" megbeszélést de én elhárítottam a fentiek miatt.
Üdvözlettel: Pál
szanazug 2010.09.02 23:53:18
@jafar:

....." Hogy úgy van!...."

Pál
RE: Húsrágó hídverők (okt. 27.) Tisztelt Csunderlik Péter úr! Bár se a tiszteletre, se az urazásra nem jogosult. Nagyszájú nyegle nyikhaj. Csendőr-pertu, pofon és bikacsök, az járt volna magának a régi világban, ahol én még felnőttem, és hogy azt eltörölték a kommunisták, hát tegye össze két…..
szanazug 2010.08.15 15:23:47
Írjak, ne írjak? Mit lehet ezekhez a kommentek -hez szólni? A gyűlölet még soha nem oldott meg semmit, csak új gyűlöletet szült! Vagy üssétek agyon vagy hagyjátok békében elhunyni!1989-ben ott volt a kínálkozó alkalom a szigorú felelősségre vonásra. Törvényes is lett volna és az embereket is megnyugtatta volna az igazságérzetükben.Ők mit tettek '56 után? Egy rohadt szavuk nem lehetett volna! De Ti tudjátok! Az a sok szenny amit szórtok rá, rátok hullik vissza, magatokat mérgezitek. Sokan azt sem tudjátok mi volt '56-ban, én II.-s egyetemi hallgató voltam, én is kivonultam, követeltem a "szovjet csapatok" - hordák- kivonulását egy demokratikusabb M.O.-t! Tegyétek a szívetekre a kezeteket ezt akartuk? ilyet szerettünk volna? Most kik tartják a kezükben az Országot? a nép?
Na ne vicceljetek! A Gyurcsányok,Bajnay -ak, a Bankárok, ugyanazt akarják amit Te vagy Én? Na nem, még véletlenül sem! A "Béla bácsi" kijelentette, igen is"ellenforradalom"volt! Lelke rajta.Akár az volt akár nem volt az, elmúlt.Mindenki a saját lelkiismerete szerint dönt, él és emlékezik! A történelem már csak ilyen. A Bankárok meg kijelentették most, hogy idézem: " ha az idén nem is de jövőre biztos, hogy áthárítjuk az ügyfelekre a bankadót"! Szerintetek melyiket kellene inkább a "lámpa -vashoz"kötni ha nem is a nyakánál fogva de egy pár napra ott hagyni? Na mit szóltok ehhez ? Én többé-kevésbé figyelmesen végigolvastam a kommenteket és higgyétek el van benne néhány " megszívlelendő",értelmes vélemény is. Nem mocskolódik, nem akar a sírjára sz...ni, csak feltesz néhány kérdést, pl. olyat mint én is feltettem. Tudnék még sokkal többet is! Ami pedig a fantázia nevek használatát illeti, nos nem tartom helyesnek. A felelőtlenség gyanúját hordozza magában! Mondhatok bármit úgyse tudjátok meg ki vagyok! Szerintetek milyen példát mutattok?
"Béla Bácsi" nem azt írta, hogy B.B. hanem Biszku Béla ! Mindenkitől lehet tanulni higgyétek el!
Érdekelne egy -két válasz komolyan! Vitatkozzunk inkább értelmesen és ne fröcsögjünk!
Tisztelettel: Pál / Kérésre a teljes nevemet is megadom/