Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VMelcsi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Not Sex But London 2010.09.18 03:09:00
“Az emberi boldogság ritkán a hatalmas vagyonok gyümölcse, sokkal inkább támad napi apró örömökből.” (Benjamin Franklin)   Nem véletlenül választottam ezt az idézetet, hisz egy idegen országban meg kell tanulni értékelni minden kis apróságot. Néha ez…..
 "Az élet tökéletesen rendez minden helyzetet, ha alkotni akar." Erő, ez az, amire nagy szükségünk volt. Hiszen állást kellett szerezni egy idegen országban, ahol nem csak a gyakorlat volt elengedhetetlen, de a nyelvi hiányosságokkal is meg kell küzdenünk nap, mint…..
Not Sex But London 2010.08.12 02:36:00
  „Az évszakok változnak, akár csak a városok. Emberek jönnek és emberek mennek, de megnyugtató érzés tudni, hogy akiket szeretünk, mindig a szívünkben lesznek, vagy ha nagyon szerencsések vagyunk, csak pár órányi repülőútra.” / Szex és New York/ …..
Ahogy a magyar népmesékben is szokott lenni; egyszer volt, hol nem volt, még az Óperenciás-tengeren is túl volt, volt a világon két lány, akik nagyon el voltak keseredve. Az egyiknek összetört a szíve, a másik pedig a gyakorlati hely hiánya miatt búslakodott. Kitalálta hát az egyik,…..