Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lakohaz

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet azon vitatkozni, hogy Budapest jó hely-e, vagy sem, szubjektív érvek mentén töprengeni a kutyaszar szerepéről a menőség eseményhorizontján, de azért vannak objektív körülmények is. Ilyen például, hogy vannak jó éttermeink. Hogy vannak jó szórakozóhelyeink.…..
lakohaz 2011.08.02 11:27:33
@Embervad: Gondolom ennek tükrében, hogy te így gondolod, minden nőhöz vadember arckifejezéssel mész oda, meg is érdemled.
Ma reggeli hír: A személyi jövedelemadó 1 százalékát is fel lehet majd ajánlani az államadóság csökkentésére. Erről a nemzetgazdasági miniszter terjeszt be törvényjavaslatot. (Híradó)Pártunk és Kormányunk, valamint a Kedves Vezető jobbkeze legújabb víziójával kapcsolatban…..
Reggel 9-kor futottam bele a következő címekbe, amik a Lázár-hanganyag után pár nappal óriási botrányt ígértek.Hírszerző: "Haljál éhen! - újabb markáns Fidesz-vélemény a szegényekről"NOL: " 'Hát akkor haljál éhen' - fideszes képviselőnő a…..
Tőlünk nyugatra teljesen megszokott, ha valaki nem akar „boldog” lakástulajdonos lenni, hanem beéri azzal, ha bérli a 300 négyzetméteres manhattani penthouse lakását. A tengerentúlon pedig még egy burzsuj is elgondolkozik a lakásbérlésen, hiszen így nem kell foglalkozni a…..
A választójog minden nemzetközi alapelv szerint általános, EGYENLŐ, közvetlen és titkos kell hogy legyen. Tudom, hogy a hunhonon kívül eső dolgok minket elvből nem érdekelnek, mert mi úgyis jobban tudjuk, úgyhogy inkább történelmi tévedésekről éneklek ma. Azok közül is…..
lakohaz 2011.02.12 19:35:47
@nemezisazis: Ez majdnem jó, de pártok sem kellenek, kizárólag függetlenek. Ezesetben nem lenne frakciófegyelem és esetleg észérvek mentén tudnának voksolni az egymástól független képviselők.
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
A világ zeneirodalmának hány százaléka magyar? A világon rögzített zenék hány százaléka magyar? Egy? Esetleg három? Az új média törvényben a közösségi rádiókra előírt szabály, hogy legalább ötven százalékos arányban magyar zenének kell szólni. Ami valljuk be…..
lakohaz 2011.01.05 02:19:11
@MTFUN: Nagy tévedés, ha ismernék a Bibliát, nem is ülhetnének a parlamentben, főleg nem pártokban, ui. a Bibliában tiltva van a pártoskodás. Szép világot élnénk :))) A KDNP se nem keresztény, se nem vallásos, következésképp álszent bagázs.
lakohaz 2011.01.05 02:21:40
@Kolbasz: Egyetértek! Az építészet jogi szabályozását is elkezdhetnék előről! Ehelyett lassan leírják, hogy a festő legalább 50%-ban piros, fehér illetve zöld színekkel dolgozzon (azt nem tudom mit csinálnak majd vele, amikor ezek segítségével újabb színeket kever ki).
Elgyengültem! Képtelennek érzem most magam, hogy ellenáljak a kísértésnek, hogy bár általában saját munkáim, tapasztalataim, utazásaim kapcsán megfogalmazok kérdésekről, élményeimből írok, ezúttal kivételt ne tegyek és elfogultan ne áradozzak egy japán rezidenciáról, amit…..
lakohaz 2010.11.21 18:12:10
lakohaz 2010.11.21 18:19:29
@zachar: Copyright a látványtervezőnek is jár... 11. képen sem látod, hogy csak mögé van rakva a cucc??
Sokat kellett várni rá, de végre megtörtént. Vagy volt már ilyen, és mi vagyunk a hülyék, hogy nem emlékszünk rá? Mindenesetre kicsit irigykedtünk is a Hvg-re, amikor megláttuk az egy nappal később kézbesített lap eheti címoldalát. A szeptember végi átszabásról már…..
Varánusz Rés a pajzson 2010.10.28 08:00:00
Pártunk és kormányunk izomból alkotmányozik. Izomból, persze, nagyjából a harmadikos technika órák színvonalát idézve: Jancsika az osztálycsibész vagdossa apróra ami a keze ügyébe kerül, a többiek meg a technokol szagától nekivadulva tapaszgatják egymásra a fecniket:-…..
lakohaz 2010.10.28 11:41:07
@kisa: A Bibliában feketén-fehéren le van írva, hogy ne pártoskodjatok. Innentől kezdve a KDNP mindenképp hiteltelen. Szép is lenne egy olyan parlament, ahol minden kérdés mellett a saját véleményét nyomhatnák a kedves képviselők... Lehetne előre haladni, megegyezni stb.

De ez csak egy szép álom, vmi utópisztikus ország utópisztikus parlamentjéről...
Michael Knight Robin Hood 2010.10.13 19:07:00
Orbán Viktor szemmel láthatólag jól érzi magát, sőt: már-már lubickol a kommunista Robin Hood szerepében. Voltak persze már emlékezetes alakításai ateista reformerként és ájtatos úrhatnám polgárként, de emlékezetes volt a vidéki téeszelnök és a lánglelkű…..
lakohaz 2010.10.13 22:35:40
@barkacs:
1., Ha árakat emelnek, akkor mindenki fizet ez sokkal jobb, mint amikor csak a becsületesen adózók fizetik a terheket. Aki fehéren dolgozik, így is jobban jár, aki meg feketén az megszívja.

2., A hirtelen kommunikációja természetesen az, hogy leépít, de igazából a növekedésre ösztönzi, ha a profitját tartani akarja. A leépítéssel egyébként pedig még kevesebb profitot termelne és abból kéne még különadót fizetnie, ez pedig duplán ráfizetés a részéről.

3., Aki azt mondja, hogy bármilyen társaságnak, aki erről a piacról is él megéri kivonulni egy + pár százalékos adó miatt, az nem hiszem hogy helyesen gondolkodik a kérdésről, ugyanis valószínűleg így is bőséggel nyereséget fognak termelni ezek a vállalatok, tehát kivonulni emiatt blődség lenne részükről.
Örülünk, Vincent? Alámosás 2010.10.09 21:04:00
Kedves Olvtársak!Ennek a műnek a szerzője nem én vagyok, hanem kiski kollég. Technikai okokból úgy alakult, hogy én teszem föl ide, de az ő nevében:Pasteur/cAmikor terveznek egy műtárgyat, mint egy iszaptározó, mérnökök dolgoznak az ügyön. A mérnök alapvetően gondos ember. De…..