Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nikori

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi kézbesítési rekordot a GLS tartotta, amikor benézték a Dunakeszi József utcát a fővárosi József körúton keresték, de ez még annál is durvább. Nem elég, hogy a rossz irányba küldték Zsuzsi csomagját többezer kilométerre, utána még el is hagyták. Két hónappal…..
nikori 2014.02.18 09:41:30
A szépséghiba az hogy Izraelbe nem is szállít a GLS.

gls-group.eu/HU/hu/szallitasi-informaciok/szallitas-az-europai-unioban

Aki felvette a csomagot az bénázhatott egy nagyot. A többi csak hab a tortán.
kíváncsi vagyok hogy állapították meg a szállítási díjat a listán nem létező célországba. (GLS pontot üzemeltetünk onnan sejtem)
egyébként a GLS 50e FT-ig vállal kártérítést tudtommal.
nikori 2014.02.18 10:58:47
@lyken: valószinű van ebben igazság de az ügyvédek ki tudják beszélni erre is meg arra is.
én azért próbálkoznék a holdra küldeni csomagot az sincs rajta a célországok között de hátha megpróbálják, :-) hogy senki nem vette észre szortírozásnál hogy Izráelbe még sose küldtek csomagot... szerintem lendületből egyetlen I betűs országba küldték.
Robert Wright Isten evolúciója (Budapest, HVG, 2010; az amerikai eredeti: The Evolution of God, New York, Little Brown, 2009) című könyve nem jó, de érdekes. A vallástörténeti könyveket mindenki prekoncepcióval olvassa, és ami talán még fontosabb: írja. Így aztán meggyőzésről,…..
Stefó küldte el egy induló vállalkozás linkjét, amelyik nagyjából a multi level marketing beszervezős-jutalékos rendszerének megfelelően tervez alapvető élelmiszereket árulni. Ez nem lenne önmagában akkora durranás, ha nem lenne ellenállhatatlanul vicces, ahogy a klasszikus…..