Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tre'

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Depeche Mode toplistát összeállítani Magyarországon olyan, mint belenyúlni egy darazsakkal teli kaptárba - merész vállalkozás. Éppen ezért még csak meg sem próbálok objektív lenni, ehelyett egy emlékfoszlányokkal teli teljesen szubjektív válogatást csináltam azokból a dalokból, amiket nagyon…..
tre' 2016.10.26 21:45:34
Nemrég két tippet is mutattam arra, hogyan lehet kiűzni a lábszagot a cipőből, vagy a cipőszagot, vagy simán csak a szagot. 1. tipp2. tippMost azonban mutatok egy újabb ötletet: szerintem az első kettő is bevált, de ha…..
Manapság naponta születnek sztárok, megjegyezni is képtelenség - és nem is érdemes - a közepes filmek még közepesebb szereplőit (tisztelet a kivételnek természetesen). Látszólag dübörög a filmipar, valójában erősen stagnál, egymást érik a puccos premierek, de egyre kevesebb…..
tre' 2014.09.14 18:36:40
5 órára fogdába zártak egy rokkantnyugdíjast, mert az érvényes bérletén el volt mosodva a pecsét: Néhány megállóval úticélja előtt BKK ellenőrök szálltak fel a járműre, és utasunktól is kérték a menetjegyet illetve a bérletet. A 61 éves nő elővette a tárcáját, és…..
Ezt a kérdést nagy divat volt feltenni állásinterjúkon egy időben, amiből csak az látszott, hogy a kérdező megtanulta az aktuális tananyagot, és alkalmazta is a gyakorlatban. A baj csak az, hogy ennek a kérdésnek álláskeresői oldalról nincs semmi értelme (valójában munkáltatói…..
tre' 2013.08.13 10:27:11
@magyar ember teli szájjal: Lehet, hogy munkaadó vagy, de leginkább primitív!
Fizetésemelésről tárgyalni a tárgyalástechnika legmagasabb foka, szinte már művészet. Ez a művészeti irány azonban vaskosan pénzre megy. Az keres a legjobban, aki a legjobban űzi, ezért aztán adunk néhány tippet azoknak, akik remegő kézzel, elcsukló hangon és némi gyomorgörcs…..
Bár Áder János megvétózta, a parlamenti véghajrában 2013. június 26-án az országgyűlés szinte változtatás nélkül fogadta el a lex Margitszigetet. Ennek értelmében a Fővárosi Önkormányzat lesz a meghatározott feladat- és hatáskörökben eljárni jogosult hatóság, és a…..
tre' 2013.07.03 20:51:23
Egy szekszárdi kerékpáros hétfőn a youtube-on osztotta meg baleset közeli élményét, amelyet egy T-s autó okozott. A bringás szerint „különösképpen szomorú”, hogy egy autósiskola gépkocsija szorította le, és a felvétel tanúsága szerint sem a tanulóvezető, sem az oktató…..
tre' 2013.07.02 13:48:04
@GG81: És ami a KRESZ-ből kimaradt (de bele kellene írni): "A Kamaznak mindig elsőbbsége van!"
"Hol van a Hallgatói Hálózat, amikor jön az árvíz?" - ömlött a fröcsögés fideszes bértrollnokokból és rajongóikból az árvíz első napjaiban. Mi nem értünk rá válaszolni, mert a gátakon voltunk. Most viszont itt olvashatjátok több kishal élményeit a homokzsákok…..
tre' 2013.06.25 15:16:30
@akrosztikon: Ön Uram (feltételezem hímnemű), felettébb szórakoztató! Ezen a borús napon mosolyt csalt az arcomra írásaival! Köszönöm! :)
A párt a Kétfarkú Kutya Párthoz hasonlóan nem felel meg a "névvalódiság követelményének". Precedens értékű lehet a Kétfarkú Kutya Párt bejegyzésének elutasítása, mivel ez esetben a többi parlamenti szervezet nevében sem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet…..
tre' 2013.06.24 18:02:04
@Buta belpesti baliberális biboldó: Ember! Jól vagy? Kicsit aggódom érted! Gabi Te vagy az? :)
2010 óta minden nyáron megrendezik a Hello Wood művészeti alkotótábort Magyarországon. A csapatok különböző installációkat készítenek, célkeresztben a művészet, dizájn és tudomány összeházasítása. És mit lehet 1 km fából csinálni? Például organikus úszó házat,…..
Tavaly elkövettük azt a hibát, hogy nem indultunk a Meki "Az én hamburgerem" című versenyében, a Meki pedig elkövette azt a hibát, hogy nem hívott minket zsűrizni. Idén arra gondoltunk, megmutatjuk, hogy velünk nem lehet szórakozni. Mindent vagy semmit lesz. Vincent Vega. Egy…..
tre' 2013.06.11 18:54:57
Aki eddig nem tudta volna eldönteni, hogy részt vegyen-e a Tankcsapda következő budapesti koncertjén, azoknak eláruljuk, hogy igazi celebsereg teszi majd tiszteletét június 14-én a Budapest Park VIP-jában. Idézzük: "Orosz Barbara, Istenes Bence, Árpa Attila, Beck Zoltán (30Y), Tóth Gabi, Tóth Vera,…..
A Spar rekordidő alatt kinyomozta, hogy tényleg leköcsögözték naiv ügyfelet egy üzletükben, úgyhogy megtették a szükséges lépéseket: ..
tre' 2013.05.24 16:46:46
@yxcvbnma: Jóvan, jóvan, de mi van a pénztáros nővel? :)
Amikor egy kettévágott karrier találkozik az önmérséklet és az alázat hiányával, akkor íródnak olyan könyvek, mint az Én, a szexmániás, Szepesi Nikolett tollából. Négy ma is aktív – nevét nem vállaló –, olimpiát megjárt úszóval közösen próbálom megfejteni, milyen…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!    Délkelet-Magyarországon, egy állásinterjún történt: tíz embert hívtak be egyszerre egy pékáru üzletvezetői és -eladói állásra. A hirdetésben feltételként szerepelt az idegennyelvtudás. Először egy kétoldalas tesztet kellett…..
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
tre' 2013.05.22 17:14:07
Kristóf egy kiszakadt csomagolású szeletelt kenyeret cseréltetett másikra egy Sparban, ami az indokoltnál mélyebben felkavarta a személyzet lelki világát: A mai napon (2013.05.18, szombat) egy nagyon kulturálatlan eset történt velem a Wesselényi utcai 4-6-os megállónál…..
comment:com Lilu kapta az X-Faktort 2013.05.17 10:00:00
Megvan Ördög Nóra helyettese az X-Faktor műsorvezetői posztján: az RTL Klub nem túl nagy meglepetésre a legrutinosabb személyt választotta a feladatra, azaz Lilut, aki a Csillag születik, a Szombat esti láz, a Feleséget keres a gazda és a Való világ háziasszonya is volt, szóval…..
tre' 2013.05.17 13:56:41
@13.perc: Egyetértek. Tudjuk, hogy manapság a műsorvezetők nem éppen "rakétatervezők"!
A Tv2 Mokka című műsorának egyik házigazdája valami különös oknál fogva (és nem, nem vagyunk hajlandók spekulálni sem) ha a "szamár" szót meghallja, átlényegül idétlen tinicsajjá, és ugyan mindegy, hogy a szamár éppen egy embert tép szét, vagy csak úgy legel és bőg,…..
tre' 2013.05.17 12:24:57
@kamasuka: Te tudod. :)
Még idén megjelenik a Quimby új nagylemeze, amiről, némileg meglepetésszerűen, itt az első dal Kivándorló Blues címmel. Ráadásul nem is csak magában az új szerzeményt mutatjuk be itt a Lángoló Gitárokon, hanem a hozzá tartozó klipet is, amit az a Vandad Kashefi…..
tre' 2013.05.16 11:48:14
Mit jelenthet egy neves politikus karrierjében az a pillanat, amikor nem egy nemzetközi hírügynökség, hírtelevízió vagy országos napilap készít vele interjút, hanem az internetet is sugárzásellenes alufólia-sisakban használó összeesküvéselmélet-hívők egyik kis pánikhonlapja?…..
tre' 2013.05.14 13:41:14
Lassan formát ölt a 2013-as adórendszer. A kormány rengeteg meglévő adót és adózási szabályt ír át, mindemellett a legfontosabb adókat is komoly változások érik, vagy éppen nem érik. A második Matolcsy-csomag ugyanis felpuhulóban van. Kérdés, hogy a jövő évi deficitcél nem…..
tre' 2012.11.06 16:42:13
@Shopping: legalább gondolkodik. hagyd azt a gyereket. :)
Még szeptemberben jelent meg itt Tamás posztja, aki akkoriban kezdte meg Svájcban egyetemi tanulmányait. Most azonban mégis úgy döntött, visszaköltözik Magyarországra. Sok minden más mellett ennek okára is fény derül mostani írásából. „Eltelt nagyjából egy hónap a…..
A német lenne az első javasolt idegen nyelv az oktatási államtitkárság nyelvoktatási stratégiája szerint, írja az Origo. A dokumentum korábbi változatához képest (ami tavaly már szerepelt tekintélyes sorozatunkban) kicsit finomodott ugyan a hangnem, de a lényeg ugyanaz maradt:…..
tre' 2012.11.05 21:40:15