Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kosii

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaba már megírta, hogy az Apple az egész iPod palettát felújíthatja, eddig azonban gondolatban leginkább az iPod touch-csal foglalkoztunk, hogyan fog passzolni a dizájn az iPhone 4-hez úgy, hogy ezt a nagy sikerű, remek ötletet, a házon kívül vezetett fémantennát elhagyják. Az iPod…..
Polanski ügyét egyszerűen nem lehet megúszni folyamatos félrefordítások nélkül. Két napja már volt itt egyszer, most ElsoSecond talált egy újat:egy brékinges MTI hir (http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2009/09/30/polanski_nem_all_a_torvenyek_felett/)rögtön a leadben van a…..
djkaty beküldése nem az a klasszikus félrefordítás, de arra jó példa, hogy mi történik, ha a fordító nem gondol bele, mit írt le:Mostanában sokat nézem a Gyilkos elmék című sorozatot, gondolom, már megjegyezte itt valaki, hogy az első évad kezdetben Kriminális elmék címen…..
kosii 2009.06.02 16:12:10
kosii 2009.06.02 19:29:36
@Alterego: en tovabbra is fogom igy mondani :p
Haladunk a várólista csökkentésével, haladunk szépen (nézitek egyébként jobbra lent az oldaldobozban a várólista-infót?). Ezzel a tömbösített poszttal megleszünk február végéig, és jöhetnek a márciusban beküldött anyagok. Aki februárban (vagy előtte) küldött valamit, és…..
Ismét néhány rövidebb beküldés egy posztban:A shotgun már máskor is okozott gondot - ebben a példában, amit standupc talált, a fordító meg sem próbált nekifutni:Sajnos nem emlékszem pontosan melyik műsorban volt az alábbi gyöngyszem. Rendőrségi üldözéseket mutattak, közben a…..
A Google gondolt egy nagyot. Na jó, nem is akkorát: ezentúl a youtube-os videók mellett egy link vezet majd a digitális üzletekbe, így ha valakinek megtetszik egy zene, film, könyv vagy alkalmazás a jó pár milliós youtube-közösségből, egy kattintással meg is szerezheti magának a…..
Von Siebenbuergen aggódik, hogy ez a kép megugorja-e a magasra tett lécet. A grafika minősége, különösen a főszereplő adekvát ruhája miatt feltétlenül, egyúttal monszunban gazdag hetet kívánok minden fájós agyvelejű olvasónak. Ja, a megoldás…..
Egyre jobban tetszik nekem a Chevrolet Aveo kampánya. Nálunk is látható már egy film, amiben mindenféle extrém igényeknek megfelelő, csak éppen a mindennapi életben használhatatlan kocsikkal vetik össze a városi kisautót. Ennek egy viral változatára bukkantam az illegaladvertising…..
Subba Szeletelj öcsi! 2008.04.22 09:37:25
Ehhez a technókölyök videóhoz nincs is mit hozzáfűzni, legfeljebb annyit a múltkori öregnénis rave apropóján, hogy jóval fiatalabbak is elkezdhetik. Csak az eki legyen elég később is...
Kerékagy Készül az új KRESZ 2008.04.17 14:51:00
Heteken belül elkészül az új KRESZ, elkészítésében részt vesz a Nemzeti Közlekedési Hatóság is, de más szakértők is közreműködnek az új szabályrendszer megalkotásában, a munkát a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium koordinálja. Ahogy elkészülnek a szöveggel, a GKM…..
Z. M. Kisvárdán talált egy betétkönyvet, és ehhez a bloghoz fordult, miként tudná felhasználni. Szokott néhány elképesztő kérdés a Zugügyvédhez beérkezni, és néhány hozzászólás során is felbukkannak abszurd jogi érvelések, de ez a levél az eddigiekhez képest is újszerű…..
Nem hiszitek el, hogy ki lesz az idei operabál sztárvendége! Alap esetben persze ki a fenét érdekel, de az alább következő, minden ízében remekbeszabott hírre kárörvendően kaptuk fel a fejünket: Február 2-án rendezik meg az idei Budapesti Operabált. A rendezvény sztárvendége a…..
Már csak hetet kell aludni, és elkezdődik a Kultiplexben a negyven napos fesztivál. A jövő csütörtökön sajtótájékoztatón lehull a lepel a részletekről. (lesz csocsóbajnokság is)..
kosii 2008.01.07 16:32:20
No comment:) Kedves Georgejr! A mai időjárás alaposan megtréfálta vasutunkat. Vagy csupán technológiai újítást hajtottak végre, az első térhajtómű tesztelésével. Történt ugyanis, hogy ma este a 17:30-as vonathoz baktattam, hogy Orosházáról Szegedre jussak. Ebben semmi…..
A Homár ismerőseivel is csinált már ilyet a T-csoport, úgyhogy bár unjuk, kénytelenenk vagyunk rögzíteni az újabb szériaszivatási módszert. Ügyfél megrendeli a T-Home élőben bétatesztelt IPTV-jét, mindenki, többször felmérik, hogy lehet-mehet-mennek bekötni, majd amikor kiér…..