Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R!ch!3

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindennél súlyosabb tiprás van, amióta a Hangyász megérkezett az OMG és Lajcsi kezei közé. Mivel bő három hét van hátra a hivatalos debütálásig, és az érdemi összeszerelés el sem kezdődött, Lajos éjszakába nyúló munkanapokon át szabja, alakítja és fényezi az új…..
Belsőség Megkésett requiem 2012.07.18 14:23:00
Az autóipar legperverzebb és egyszerűségében is talán valaha volt legszebb fenekéért. Látod, Alejandro, ennyi volt. De azért köszönjük, már csak ezért is megérte. DeTomaso Pantera Gruppe 3 ..
R!ch!3 2012.07.18 16:46:25
Kedves hölgyeim és uraim, tisztelt trolljaink! Eljött az idő, ütött az óra. Nemsokára újra képernyőn a Totalcar és ezzel kapcsolatban egy remek ötlet jutott eszünkbe. Egy a bibi, hogy elég későn. Persze ez még egyáltalán nem riaszt vissza minket attól, hogy közzétegyük…..
R!ch!3 2012.04.16 11:56:37
Nagyon szeretném megköszönni a múlt heti kipufogós/teljesítményes poszt 19.155 alkalommal történő megtekintését minden egyes látogatónak, név szerint. Annak különösen örülök, hogy az analitika alapján átlagosan 8 percet töltöttetek az olvasással, ami 2012-es mércével…..
R!ch!3 2012.03.28 09:31:11
Mit gondolnak, hány kilométer utat lehet felújítani 100 milliárd forintból? Osszanak rögtön kettővel. És mennyit költenek autójavításra a kátyúk miatt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
R!ch!3 2011.10.18 10:02:11
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Nagy igazság, hogy a számítógépes játékok bizony tele vannak igazán kúl, vagány alakokkal, különösen, ha az akciójáték zsánerbe tekintünk. Egyszemélyes, atlétatrikós tankok (Bruce Willis ftw), vagány orgyilkosok, cinikus szemétládák mentik meg a világot rendszeresen,…..
A rohadt életbe. Rosszkor jött ez a betegség. Még a habpatronokra alapozott nitrót sem tudtam beszerelni a Balenóba, örültem, hogy egyáltalán ott tudtam lenni. Pedig kiszámoltam mindent, felkutattam a szakirodalmat. Elvégre a kéjgáz sokoldalú vegyület. Nagy segítségemre voltak…..
Sehogy nem készültem a versenyre, hiszen az egyhármas Suzuki Swift gyárilag egy 810 kilós versenyautó. Ezt sikerült is bizonyítanom a tököli négyszázon. Egyébként ki ne látott volna már a péntek-szombati időszakban padlógázzal furikázó kamaszokat az ország tetszőleges…..
R!ch!3 2011.09.06 11:49:42
@ommm: Teljesen megértem, csak elfogadni nem akarom. :)

Mondhatni, "tudtam én, csak nem sejtettem".
R!ch!3 2011.09.06 11:57:09
@MosFet_HDi: Én ezért szeretem a TC-t. Nem rideg számokat és tényeket akarok olvasni, hanem véleményeket, hús-vér emberek történeteit, akikkel együtt tudsz érezni, nevetni, sírni és a bőrében érezheted magad egy kicsit.

Mert mondjuk hiába szeretném, esélyes, hogy sose lesz egy vén roncsom, hogy egy átszerelt napot tökig olajosan zárjak, de olvasni jó róla. :)
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
Olvasói kommentben érkezett a hír, hogy a Telenoros telefonokra a KIES feladja a Froyo (2.2) frissítést. Nem az eredetileg várt JPA érkezett, hanem a JPF nevű alverzió, de az alapsávot jól tudtuk: I9000XXJPP. Jelentem a hír igaz, megnéztem KIES-en a hazai brandelt illetve független…..
Idén ünnepeltük a Totalcar tizedik születésnapját. A méltó megemlékezéshez hozzátartoztak a jubileumi ajándéktárgyak készíttetése is. A bögre, mint használati tárgy triviális választás volt. Hogy milyen legyen, azt gyorsan eldöntötte a kollektíva. Legyen benne anyag!…..
R!ch!3 2010.12.11 12:10:40
3
Azaz ló és lovasa. Találó kifejezés, ráadásul japánul még a sóskaleves is úgy hangzik, mint valami nagyon veszélyes fegyveres mozgalom, az pedig, hogy ló és lovasa egyszerűen nem lehet rossz. Ahogy az MX-5 sem az, bármennyire is szeretik nyelvükre venni a lóerőmániások, itt…..
Sosem találod a villás kulcsot? Szanaszét hevernek szerszámaid? Oké, hogy átlátod a káoszt, de ezzel a remek kis Renault-s szerszámos ládával még könnyebben rendet tarthatsz a garázsban. Bónuszként jár hozzá egy NABI póló. A kérdés: Hol tartotta a Totalcar…..
Volt ám egy második felvonása is a világjáró Subaru 360-kipróbálásának, ugye ez az az autó és esemény, amiről a múlt héten írtam, olvassák el kérem, ha akkor nem sikerült, szerintem nagyon érdekes, bárkinek. Imrével ugyanis a riport kötelező témáin kívül - hogy készült…..
R!ch!3 2010.08.31 08:33:35
@G.Szabolcs: Csak ki kellene már írni valami jól látható helyre, hogy ez a blog nem annyira szorosan "TotalCar-related".

Ide kerül a szerzők mindenféle agymenése. Javítsatok ki, ha tévednék...
Hétfő van. A lábak még rogyadoznak kicsit, aki az Ágyúgolyó Futam után ma munkával kezdte a napot, az nyilván igyekezett minél kevesebb megerőltetéssel megúszni, és sztorizással elcsapni estig az időt. Mert a hétvége nehéz és fárasztó volt, a vasárnap pedig a nehéznek és…..
R!ch!3 2010.08.31 07:27:53