Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papageno68

0 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogkocsma Szalontüdő 2017.05.22 07:00:00
Veszprémben a Gourmandia étterem híres volt az ott készülő szalontüdőről. Pár korszakkal ezelőtt a polgi nagy kedvence volt ez a fogás, keddenként, mikor étlapon volt, mindig ott ebédelt. Polgármesterek jöttek-mentek, a legutóbbi pedig szépen átszokott az új csicsás…..
Papageno68 2017.05.23 14:29:29
@látjátok feleim szümtükkel: Nem is olyan rég a Dunántúlon mindenhol, és most is az Alföldön, Erdélyben és minden kisebb helyen tartja magát a "nem pazúrlunk". Azért nem alap, hogy csak színhús ehetó.
    Nem ülnék le Gulyás Mártonnal sörözni, mert rengeteg dologban nem értenénk egyet és nem akarnám, hogy veszekedés legyen belőle. De anélkül nem lehet elmenni szó nélkül, ahogy vele a magyar állam majd a kormánypárti lakájmédia járt el...
Papageno68 2017.04.17 20:08:23
@felső határ nincs: Szerintem, bár senki szexusához nincs közöm, amíg felnőtt emberek, közös megegyezésből diszkréten csinálják, legalább olyan meredek Bayer, G Fodor, Hende, Matolcsy stb. "lányuk lehetne" korú hölgyekkel keverése, mint a buzulás. Azzal együtt nem ez alapján ítélem meg a fenti urakat, csak nem jön be, és kb. ez a legtöbb, amit mondhatok.
Az utóbbi két-három évben gyakran elhangzik politikusaink, főleg Orbán Viktor szájából a keresztény értékek védelmének fontossága. Hogy pontosan mit gondol keresztény értéknek, az nem nagyon derül ki, de az általa vezetett kormánynak és annak embereinek hozzáállásából látszik, hogy amúgy is tojnak…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Sziasztok,   Húgom sztorija, kicsit felhúztam magam rajta. Okulásképp.   Munkahelyben nem bővelkedő régióban él férjével kislányával.   Középvégzettségű, adminisztratív munkakörben dolgozott pénzügyi…..
Papageno68 2016.02.28 14:43:36
@tff:
"Napi munkavégzése a klasszikus feladatokon (adminisztráció, belső rendszerben adatrögzítés, telefonok kezelése, ügyintézés)"

Az ilyen (ügyviteli) feladatok közigazgatási szervnél kizárólag kormányzati vagy közszolgálati jogviszonyban láthatóak el, ezért ilyenek ellátására tilos közfoglalkoztatottat felvenni.
Melyik párhuzamos Univerzumban? Az elmúlt két évben két helyen is dolgoztam a közszférában, mindegyik helyen simán végeztek ilyen munkát közfoglalkoztatottak. (Meg is háláltál nekik :-/).
A Miniszterelnökségen Lázár Brutus Brutusaként fungáló Csepreghy Nándor bejelentette, hogy a közszférából a következő pár évben 150-200 ezer embert fognak kirúgni. A kis Náci magyarbálinti mélységbe süllyedve - aki a pedagógusokból csinált volna biztosítási ügynököket - közölte, hogy a versenyszféra…..
Papageno68 2016.01.29 20:17:24
@sutyerák: Nem vagyok ellensége a racionalizálásnak, de szerinted az egyszerű ügyintéző írja az egyre több és több mindent elváró kormány- és minisztériumi rendeleteket, hogy ne legyen neki elég a nyolc és félóra munkaidő, hanem otthon is ügyelhessen?
           Az Európai Akkreditációs Együttműködés Tanácsa  (EA MLA Council) 2016. január 1.-i hatállyal megszüntette a magyar Nemzeti Akkreditációs Testület (NAT) tagságát (lásd még ezt a júniusi újságcikket) és közölte, hogy az Európai Akkreditációs Szerződés…..
Papageno68 2016.01.03 14:48:54
@jotunder: Hát annyi józan eszük még biztos van, hogy valamennyire végig gondolták, hogy meddig feszíthetik a húrt, de azért a kellemetlen következmények is elég durvák lehetnek nagyon sok vállalkozásnak.
Papageno68 2016.01.03 15:04:20
@ámbátor: Ha kivitelezhető ez egyáltalán (és ez csak a kellemetlen opció). Pár nap és kiderülnek a részletek, ha egyáltalán az orrunkra kötik, hogy mi volt a mesterterv.
Kakuk József idén 69 esztendős lenne. Minden bizonnyal nyugdíjasként játszana unokáival. Netán barátaival sakkozna a téren, esetleg kertészkedne, vagy várná a hétvégi futballfordulót. De egyiket sem teheti. Ugyanis 1956-ban, mindössze 10 évesen agyonlőtték…..
Papageno68 2015.12.06 11:20:38
@kopasz barmok országa: Mondjuk, ha Miki bá' bevárta volna a Vörös Hadsereget, elmaradtak volna a nyugis portugáliai évek. A Népbíróság nem hiszem, hogy sokat moralizált volna. Mindenesetre volt 25 év annak eldöntésére, hogy mi legyen a jussa Biszkunak. Tisztességes az lett volna, ha legkésőbb '91-'92 elkezdődik valami.
Frissített!   source: boingboing.net Párizs, Franciaország és Európa ma azon a sokkon esett át, amin az Egyesült Államok 2001. szeptember 11-én. Véget ért egy aranykor, az európai biztonság és béke kora, s egy fenyegető új helyzettel kell megismerkednünk, amelynek…..
Papageno68 2015.11.15 15:44:44
@Pop40: Egy percig sem vitattam a tényeket, nem is okoskodtam vagy ilyesmi.
Papageno68 2015.11.15 15:53:58
@Pop40: Amúgy bocs', de nem kéne visszavenni a kb. 100-dik lekezelő kioktatásból? Egyenlőre egy (1, uno, one, odyin) rohadékról derült ki, hogy a menekülthullámmal szivárgott be. Akkor most a többivel mi van? 12 %-ban igazatok van, ez még kevés, hogy szeppukut küvessek el.
Papageno68 2015.11.15 16:45:12
@mojoking77: Kösz, hogy lerántottál a földre :-)!
         "  Gender-vita, homoszexuálisok házassága, és biztosan tudnánk említeni még néhányat. Ezek kedves és fontos dolgok, de mégiscsak másodlagosak", nem mozdítják ki Európát a gazdasági és társadalmi kátyúból - tette hozzá. (Orbán Viktor) "        …..
Papageno68 2015.11.07 09:24:22
@imádom Vagin prof. legkisebb lányát: Az a baj, hogy a kevesebbet lopó elődök büntetlen zsebtömködése győzte meg a Fideszt arról, hogy lopást gránitba is lehet vésni. A nagyságrend sajnos nem számít (akármennyire is felháborító), azt felismerni, hogy egy Finnlandia vodkás doboznyi potya pénznél, csak egy diszperzites vödörnyi, esetleg talicskányi pénz jobb, nem egy nagy kihívás.
Már hozzászoktunk, ahhoz, hogy Boross Péter, egykori miniszterelnök hajmeresztő kijelentésekre ragadtatja magát, de amit a Heti Válasznak adott mostani interjújában mondott, már túl van a fejszőrzet borzolásán. Boross természetesen a kormány mostani slágertémájára, a…..
Papageno68 2015.10.24 18:25:23
@Kovacs Nocraft Jozsefne: A jó isten szerelmére, próbáld már meg érteni, hogy a 70-es IQ mélyen az emebri nívó alatt van! A békeidős Szíriában nem lehettek volna ékszerészek, strandjegyárusok, különböző felekezetű papok, köztisztviselők, ha az egész ország átlagos IQ-ja éppen a hüllőhcentrum alattvan.
Papageno68 2015.10.24 18:26:46
@tiller foch: Nekem csak a 70-es IQ val van bajom az olyan alacsony, hogy nem is emberi.
           Édes bóbitás Magyarországocskám, úgy áll rajtad az ötvenhat, mint tehénen a gatya.  Tapsolsz te mindennek, ami mozog. Egy ideig csak hazudtad, hogy forradalmár voltál, de ma már hiszed is, mert úgy könnyebb. Pedig hogy beszartál, amikor a Jenőke megtalálta a…..
                 Boros János pártfilozófus (2013)   "A Migráció és a demokrácia univerzalizmusa fejezetben pedig demonstrálom, hogy minden demokráciának befogadónak kell lennie, és nem eléggé demokratikus az a társadalom, mely nem nyitott a más kultúrákból érkezőkre."…..
Papageno68 2015.10.15 21:17:28
@Tehéntőgy: Hát igen, egy humán diplomás embernél, ha másnak nem is, illett volna a Kislovagnak legalább beugrania.
Papageno68 2015.10.15 21:31:16
@ATCG:
Ja, hogy te olvastad, és értelmezted kellő empátiával Gárdonyi művét? Bocs', de így nem játszunk! Legközelebb mivel rukkolsz elő, hogy te VÉGIG olvastad a Bibliát,a Moby Dicket, ismered Homéroszt, Vergiliust vagy , Cervantest? Nagyon messze vagy a véleményformáló fidesz közeli tudóstól! :-/
Miután az olvasói túl nagy számban lájkolták általuk nem kedvelt közéleti szereplők halálát, a Mandiner most már nem teszi lehetővé, hogy "tetszik" vagy "nem tetszik" gombot lehessen nyomni a halálhírekre. Emlékezetem szerint ez akkor indult el, amikor túl sokan lájkolták…..
Papageno68 2015.08.28 21:11:43
@Evezős: Gonosz sejthalmazok kb. ugyanúgy éltek az ókori Krétán, a boldog államalapító népekben, a III. birodalomban és a'30-as évek Szovjetuniójában, a gond csak a nagy motívátorokkal volt, akik kést, hitet és bosszúszomjat adtak nekik.
Olvasom, hogy jobban teljesít a nagy magyar (műszaki?) határzár, fal, kerítés, pengesor, miegymás: alig kezdték el építgetni, máris átvágták a gyökér migránsok. De akkor sincs…..
Papageno68 2015.08.08 21:55:22
@maxval bircaman megbízott szerkesztő:"Erős és hatásos." A vajdasági szerszám- és gazdaboltosok meg már gyűjtenek az Orbán Viktor lovasszoborra.Csak győzzék az erővágót rendelni.
       Az Egységes Románia Pártja címerében látható Drakula, azaz Vlad the Impaler.  A párt elnöke Bogdan Diaconu írt a minap szigorú, de igazságos hangütésű nyílt levelet Orbán Viktornak, a "Bayernak Bayerescu-nak egy a hangja" elv jelében. Komplett dilinyósról van szó,…..
Papageno68 2015.07.24 20:39:33
@fortin2: Az nagyon súlyos volt. Egy tisztességes országban simán elevenen megnyúzásba fordult volna az ilyen gyalázkodás (OK biztos Hunyadi Jánosnak is megvoltak a maga hatalmi kavarásai, de a fontosabb dolgoknak alá rendelte az ambícióit).
     „ Ilyenkor egész éjszakás ünneplés dukálna, de nekem másnap indulnom kellett Erdélybe. A Videoton eddigi legnagyobb BL-sikerét érte el. Négy éve az első akadályt nem tudtuk sikerrel venni. Most igen. (Magyarország miniszterelnöke, futballmágus, Európa védelmezője)…..
Aki nem látta az "Amikor a farok csóválja" című amerikai filmszatírát, az nem érti ezt a bevándorlás-ellenes kampányt. A filmbeli történet a következő. Az újraválasztásáért küzdő elnök szénája nem áll jól, üzenetei nem mennek át, ráadásul szexbotránya is…..
Papageno68 2015.06.09 17:26:31
@31/48: A buta tanulatlan nép alatt azokra gondolsz, akik kétszer is összeszavazták a kétharmadot? Te meg nyilván univerzális zseni vagy, és csillagközi űrhajót építesz a fészerben.
         Kulturális gyakorlat 1.    Egy nagyon egyszerű besúgási gyakorlattal kezdjük. Baloldali szomszédunk felé fordulunk, ő lesz a zsidó. Egyenes tartással kicsit előre hajolva írunk egy levelet a főispánnak arról, hogy a zsidónak már semmi szüksége a…..
Európai Unión belüli szabad munkavállalás van - mondja a rezsim arca. “A család itthon marad, az ember hazautalja a pénzét, ez jelentősen hozzájárul a magyar nemzetgazdasághoz, és nem okoz semmiféle feszültséget.” Nézem az összepakolt bőröndöket, az üres szekrényeket,…..
Papageno68 2015.05.30 10:36:27
@jotunder: Azért azt ne, emberség is van a világon. Mi marad nekünk, akiket a család, meg minden ideláncol? Az a korty levegő sem jár? :-)
           Írország népe ma óriási többséggel beemelte az ország 78 éves alkotmányába a melegházasság intézményét. Az ország egészségügy minisztere, az Európai Néppárthoz tartozó Fine Gael tagja azt nyilatkozta: "Mindig egyenlő polgár akartam lenni. Ma az lettem".…..
A banki elszámoltatás valószínűleg a legrosszabbul kommunikált és egyben legtöbbe került program lesz a rendszerváltást követő időszakban. Összesen ezermilliárd forintot sajtoltak ki a bankokból - ez a GDP majdnem három százaléka, szóval azért nem két fillér -, ehhez képest…..
Papageno68 2015.05.23 16:32:05
@Zsuzsi2525: Fizettünk elég durva hitelbírálati díjat, hogy ne mi hülyék döntsünk arról, hogy tudunk-e törleszteni, fizettünk a bank ingatlanbecsüsének, hogy ér-e annyit a kecó, hogy kipótolják a pénzünket. Ezek szerint te is el ismered, hogy fényes nappali lopás volt ezekre az összegekre levenni a jelzáloghiteleseket?
   Ez itt a migracios dokumentum.  Tessek megnezni a szamokat. Egy panelhaznyi menekult befogadasat vallalna Magyarorszag. Nagysagrendileg egymilliard forintos koltsegrol beszelunk, ami nagyjabol a harmincezred resze a magyar GDP-nek. Az atlagjovedelem harmincezred resze az mar nyolc egesz…..
Miniszterelnökünk olyan „mesterhármast” húzott be a hétfői napon, hogy amellett egész egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni.   Ismét bebizonyosodott, hogy számára, számukra Magyarországon egyetlen identitás létezik: a keményen dolgozó kis-, vagy épp nagyember, aki nem…..
Papageno68 2015.05.19 12:00:52
@♔bаtyu♔: Két Gyurcsányozás és libskémezés között egy egész másodpercig sem zavar, hogy a legrosszabb opció a Jobbik, már üdvözült mosollyal vágja a centit, és konzultál a szabóval a parlamenti esküre és kormányátvételre esedékes díszmagyarról?
       Szőnyi Szilárd retteg. Attól retteg, hogyha bedől a Heti Válasz, ha a Simicska-Nyerges duót végleg lenyomja Orbán, akkor nem veszik fel valamelyik mentőhajóra. A jobboldali újságírás ma a rettegésről szól. Hogyan jelezzük a hatalomnak, hogy tulajdonképpen ugye mi is,…..
Papageno68 2015.05.16 18:11:32
@ricardo: Szőnyi Szilárd a Heti Válaszba ír, akár újságírónak, esetleg nagyvonalúbbak közgondolkodónak is hívhatnák. JT-nek véleménye van a köznek szánt gondolatairól. Ami megilleti őt. Amúgy bocs', de szerinted JT szakmai munkásságán milyen fogást találna Szőnyi? Valószínűleg utoljára akkor volt sikerélménye matematikában, amikor anyukája segítsége nélkül találta ki másodikban, hogy "mit csinál a gép".
Papageno68 2015.05.16 18:23:52
@RontoPal: Még annak is. Sokat elmond, hogy a láthatóan indulatból, ebédszünetben lenyomott posztjai simán verik a libamájon hizlalt megmondóemberek napokig csiszolt izéit (eddig, és ne tovább az olcsó hízelgéssel :-)).
Papageno68 2015.05.17 17:11:59
@alte trottel: Akkor de. tovább is lehet hízelegni :-) .