Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KritiQs

16 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Gondolkodtam és arra jútottam hogy a bulldog világ leges leg-jeit fogom elővenni és blogomat ékesítem velük. Azt hiszem megtehetem, mert előszöris olvasgatok és ismerkedek evvel a világgal, a világ e szépségével. Másodszor, mivel nem találtam magyar nyelvű írományt e…..
Azt azért nem gondoltuk volna, hogy az utóbbi napok irgalmatlan hírözönében még hallhatunk olyat, amitől percekre megáll az ember kezében a fröccsöspohár, és csak nézünk, hogy most mi van, ez vicc, vagy tényleg megkattant az MTA egyik akadémikusa élő adásban? A Kossuth…..
Minden, ami kultúra Ki mit akar? 2008.06.09 01:30:00
  Mindenki, aki szereti a megfoghatatlan, misztikus filmeket tudja, hogy nagy elvárásokkal egy akármilyen horrorra vagy thrillerre beülni manapság nagy nagy felelőtlenség. Még akkor is, ha egy jó film remake-jéről van szó,  amit tengerentúli alkotói sem átallnak ekként…..
w A programozó magányossága 2007.12.03 06:30:00
Történelmi szombat hajnala ez a hétfő. Jön, jön, jön! Navracsics Tibor presents: Program of the Fidesz. December 8-tól a mozikban. Az elmúlt másfél évben a Fidesz háza tájáról a legmókásabb magyarázkodások keltek szárnyra arról, hogy miért is nincs nekik programjuk. Azt egy…..
KritiQs 2007.12.05 16:39:56
A hétvégén Bécsben jártam barátnőmmel, s az egyik Belváros egyik, lezárt teréről nyíló nyíló csendes utcácska torkában a következő táblára lettünk figyelmesek. Ha látott már valaki ilyet, az szóljon! Tamás A tábla üzenete világos: srégen kettévágott, fej nélküli,…..
KritiQs 2007.12.05 16:38:32
Tudjuk, hogy a legbetegebb cuccok Japánból érkeznek, de azért a megzenésített instantnyelvlecke hasmenés esetére minket is készületlenül ért. Az alábbi részletek a Zuiikin' English 1992-es tévésorozatból jönnek, ami egyszerre volt társalgási nyelvtanfolyam és…..
A Knight Rider remake megkapta a maga kocsiját is, mert valljuk be őszintén, az a kutyát sem érdekli, hogy ki fogja vezetni a szuperjárgányt, inkább az a fontos, hogy milyen kocsi lesz a drága. A legújabb beszélő szuperkocsi egy Ford Shelby GTR500KR Mustang, ami a kép alapján a…..
comment:com Zsebbenyúlós buli 2007.12.05 13:20:00
Sokszor elmondtuk már, hogy az esti beszélgetős műsorok (gyk, mint Fábry, csak jobb) házigazdái között akadnak olyanok, akik kifizetik a stábjuk bérét, mert a sztrájk miatt áll a forgatás, és ilyenkor a fővilágosító nem tud elmenni haknizni valahová, hanem szív, és a gyerek…..
Ma kedvencünk egy friss kép a kuvaitvárosi állatkert teknőceiről, amint épp széles mosollyal gondoskodnak a megfelelő számú utódról. (Kép: MTI) ..
"Ő itt Bodza. A kép néhány napja készült, a kuty épp hathetes rajta. Anyja foxi, apja puli - hogy ebből mi lesz, nem tudom. A szőre napról napra hosszabb, ám hiperaktív, rágcsálós-szaggatós eb, felmosni-söpörni nem lehet mellette, mert azonnal rárombol a mozgó partvisra, és…..
"Kölyökfecskék pihiznek az audi tetején az első repülések közben" - írja Gábor, a fotót Gyulai Tamás készítette. A jobboldali példány - arckifejezése alapján - ha felnőtt, kidobóember lesz...
Helloween előtt megint ellátogattunk kedvenc "hiperünkbe". Meglepődtünk a hatalmas hellovínünnepi hülyecucc választékon. Ezzel a hiper nyilvánvaló célja, hogy fogyasztásra sarkallja az egyszerű halandókat és igényt teremtsen a bulizáshoz. Mert a hellovínpartizás…..
Úgy látszik, Hollywood úgy döntött, hogy egy jónak tűnő témát több módon is feldolgoz. Korábban írtam róla, hogy ma reneszánszukat élik a bosszúállós filmek, ami mellé csodák csodájára felsorakozott még a politikai thriller műfaja is, nomeg az evergreen zombilfilmek! Vagy…..
Tombolnak az elemek. Biztos front van. Vadócabb kutyák által széttépett állatok (és gazdáik) lepték el rendelőnk csodálatos új világítással felszerelt váróját. Ez azért is praktikákus (a világításra gondolok:)), mert így várakozás közben könnyebben olvasgathatjátok…..
Subba Rántotthús 2007.11.07 10:20:00
A legritkább esetekben jut az ember eszébe olyasmi amit a következő oldalon láthattok. El tudjátok képzelni, hogy mondjuk buliban a csaj akit épp fel akarsz szedni, egy bébi ráját rejt a bugyijában? Simán van rá esély! Nagyon nem szálltunk el a formát…..
KritiQs 2007.11.08 10:00:58
  Személy szerint odáig vagyok azokért a filmekért, amikre ha beülök, akár kinn is hagyhatom az agyam a ruhatárban, mert a produkciót nem kell megérteni. Nézni kell! Félreértés ne essék, ez nekem mérhetetlen boldogságot jelent! Pláne akkor, ha nem alszom el, mert az alkotás…..
Bár az alábbi kérdés egy kicsit Homárszagú, de azért némi jogi vonatkozással is bír. Ide tartozik az a Zugügyvédhez befutott információ is, hogy biztosítási ügyekkel foglalkozó ügyvéd kolléga feltételezése szerint nem tesznek jót az ítélkezési gyakorlatnak a…..
KritiQs 2007.11.05 15:38:05
...
A címben rejlő állításra fotóbizonyítékot is küldött Á. Budaörs a budapesti agglomeráció Little Italyja, az utcákon nagyhangú, olajozott hajú mukik mutogatnak dögös napszemüvegben, a kertek alján perzselő pillantású, bajuszkás nők osonnak, a hiperben meg relatíve olcsón…..
"Nem értjük ezt az egészet. Mi nem csináltunk semmit. Semmi közünk ehhez a rengeteg tollhoz, meg ehhez az egész zűrzavarhoz. És már nagyon szeretnénk bemenni."..
A bosszúállós, önbíráskodós filmek reneszánszukat élik. Eleget pihent - és fejlődött  -  a téma Hollywoodban, és eléggé megérett az újszerű tálaláshoz is. Gondoljunk a már klasszikusnak számító, 4 folytatást megért Bosszúvágy című filmre (főszereplője…..
Minden, ami kultúra Alföldi? 2007.08.01 11:25:00
Ki ez az Alföldi Robi? Miért lett ő színházi rendező? Miért szeretik őt annyian? Ilyen kérdések merülnek fel bennem feszengvén a színházi székekben, miközben egy-egy rendezését nézem. Na, kedves bublikum, ő egy über-avantgard rendező, aki úgy tudja, már rég…..
w Az erdő kapitánya 2007.10.22 09:00:00
Lelőtte a természetvédelmi őr a baltával rátámadó fatolvajt. Én már az eredeti hírből tudtam, ebből rasszizmus lesz. Ez azért van, mert kissé a jövőbe látok. De azt azért nem sejtettem, amit az Országos Cigány Önkormányzat közleményéből megtudtam délután: az áldozatot…..
Amikor a kicsinyesség az ügyetlenséggel találkozik, akkor az ember sokat vár a föld alatt, majd többet fizet, mint illene. András levelének végén a megoldás: használjátok a metrót, vagy parkoljatok a panelek közé ha a Sugár-hoz támad kedvetek, esetleg vegyetek egy doboz…..
2007. október 23.: A 301-es parcellánál, immár hagyományosan, az SZDSZ tartott megemlékezést. [...] Kóka János pártelnök beszédében elhibázottnak nevezte, hogy a liberális párt tavaly nem lépett fel azonnal "a rendőri erőszakszervezetek túlkapásai" ellen.…..