Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vezereger

0 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban csak úgy röpködnek az új adónem-tervezetek kormányzati részről, kicsit olyan, mintha prémiumot dobott volna fel Viktor, hogy melyik minisztériumi közgazdasági zseni tud kijönni a legextrémebbel. Ugye az egykulcsos adó legalább annyira érinthetetlen, mint maga Matolcsy…..
Schmitt Pál pénteken 20 órakor tévébeszédet tart tévéinterjút ad, amelyben vélhetően bejelenti lemondását valamit mond az ország népének. Az elnök doktori disszertációja körüli botrány azonban szinte bizonyosan tovább gyűrűzik majd. Magukat megnevezni nem kívánó…..
vezereger 2012.03.30 22:23:27
Snake Schmitt Pálgium 2012.01.12 05:26:00
Viktor! Tudom hogy, elfoklalt vagy, tudom hogy, van valamijen baly a kölcségekkel és brüsszellel meg americával, nem is, akarlak fárasztani, de a kéccségbeesés ragattatot velem bilentyüt mert, azér ez most tulépett egy határon az, ami most történt. Hogy gunyolnak eggyésmás miatt…..
Bizonyára sokan próbáltátok, még többen olvastatok róla: pár napja próbajáratra indult a 86-os vonalán az új budapesti szuperbusz, kinek neve MAN Lion's City GL. Ötajtós, áttetsző csuklóval felszerelt monstrum, modern információs rendszerrel, 10 518 köbcentis, 320 lóerős…..
Ma a Parlamentben belengetett reformcsomagban megpendítették (vagyis inkább kilátásba helyezték) a fegyveres testületeknél dolgozók korkedvezményes nyugdíjbavonulási lehetőségének megszüntetését. Abszolút logikus, hogy a Lemilbloghoz hasonló fórum ne menjen el szó nélkül a…..
Modorosblog Az ideális főnök II. 2011.01.26 06:00:00
-Tamás! Gyere csak egy kicsit. Azt tedd le. Figyelj már, ez a méjl, amit kiküldtél. Szóval ez így elég szar sajnos. Mi az a végén, hogy "thanks", mit köszönsz? Ne köszönd meg. Üdvözlettel vagy regards vagy bármi. Jól van? Lényegretörően, nem kell kacifántos…..
addict Gyerünk a szexmoziba be! 2011.01.07 12:45:00
A szexmozik ragacsos világába kalauzol bennünket az egzotikus Bleublancrouge nevű kanadai reklámügynökség által jegyzett kampány, amely a Montreálban működő Cinema L'Amour nevű szexmozi számára készült. Az érdekes intézmény nézőtere 400 fő befogadására képes, ami már…..
vezereger 2011.01.07 20:51:02
@agyvihar: 3D mi???

Mekkora tolatások lennének a férfi főhős közeli képei láttám, amikor nyomul :D
Nem newtoni folyadékok - fizikai terhelés hatására szilárd halmazállapotú anyagokként viselkednek, s minél erősebb a hatás, annál ellenállóbbak. Kis mennyiségben egy közepes teljesítményű hangszóró segítségével is egészen szürreális látványban lehet részünk, ha pedig…..
vezereger 2010.12.22 15:06:31
@kukatr: csak nem a kumulatív töltet hője által elfolyósított fém/kompozit folyik ki, hanem a folyós betét :D
vezereger 2010.12.22 20:10:23
@kukatr: a kerámia a többrétegű páncélzat esetén a fentebb leiírt okokból folyik meg.
ld. kumulatív hatású páncéltörő lövedék.
vezereger 2010.12.22 22:32:18
@kukatr: én is ezen agyalok, mert uge, olyan mellény kéne, amiben a cucc nem lefele folyva alul gyűlik össze. Másrészt, ha steppelik, ott nem hat igazán, ahol varrás van, harmadrészt ha nem bírja a borítás, kifolyik.
Human resources = humán erőforrás; magyarul: személyzetis. Külön állatfajta; tisztelet a kivételnek. Eddig megúsztam az állásinterjúkat, nekem a munkahelyemen van hozzájuk szerencsém. Augusztusban történt, hogy a „humánpolitikai” osztályról el kellett hoznom egy-egy,…..
Infographics Az Univerzum méretei 2010.12.09 16:25:00
Ha kíváncsi vagy mekkora helyet foglalsz el az Univerzumban nézd meg az alábbi interaktív infografikát, mely a mikroszkópikus világtól kezdve végigkalauzol a jelenlegi ismereteink szerinti 93 milliárd fényév átmérőjű világegyetemen. Nagyobb verzió itt érhető el! The Scale…..
Laktam Rogánlandben, az V. kerületben, Budapest Kuwaitjában, jó ott nagyon, olyan sűrű például a szociális háló, mint Kövér házelnök arcszőrzete. Jóska bácsi vette észre a kerület legfrissebb fejlesztését, hogy a nők és féfiak után nem egy, hanem két újabb nem…..
Igazán szégyellheti magát a Levegő Munkacsoport. Megalakulásukkor egy tiszta, radikális, szókimondó, megvesztegethetetlen csapatként ismertük meg őket, most pedig ott állnak a meglehetősen kétes hírű, adóelkerüléshez és tulajdonosrejtegetéshez offshore cégek hadát…..
A földel tette egyenlőve a Barca a Madridot nagyon szép győzelmet aratott. Nem semmi meccs volt voltak durvaságok de ez a ronaldo.... pöchendi cigány. Összefoglaló:  Pár kép a meccsről:..
vezereger 2010.11.30 20:14:07
„Megvertek, de nem aláztak meg minket” – hangoztatja minden újság Mourinho szavait a tegnapi meccs után. Hát kérem, nem volt rá szükség, hogy a Barca alázzon. A Real Madrid saját magát alázta meg!Az El Clásico befejezése remek lett volna, ha épp egy…..
vezereger 2010.11.30 20:12:51
És tényleg olyan, mintha C. Ronaldo zseléje belecsapódna az arcodba? - próbálta megtudni Sixx, hogy milyen moziban 3D közvetítést nézni. Illetve, a portugált talán másként nevezte. Moziban nem láttam még meccset, így már eleve az is nagy élmény, hogy tűzfalnagyságban látom…..
vezereger 2010.11.30 20:10:52
Súlyos videót találtam a Kotakun (ők meg a Nico Nico Douga nevű japán videómegosztón): egy japán ember katanával (illetve nem is igazi katanával, hanem wakizashival, abból is gyakorlókarddal) hadonászva játszik a Rhythm Heaven című, 2006-os Gameboy Advance játékkal DS-en. A…..
vezereger 2010.11.21 22:20:30
@Karvaly: bizony rég. Azóta is láttam, tanutam pár dolgot, és mertem minősíteni a felvételen látható mozgást ;)
vezereger 2010.11.21 23:04:15
@Karvaly: értő kézben a bokennek is van hangja, de az "igazi" penge hangja hátborzongató, ha értő kéz használja-
Malcolm kezében "szólalt meg" először kard, majd boken a fülem hallatára.

De kezdek off lenni ;)
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
vezereger 2010.11.19 23:08:57
@atpijkamo: kész szerencse hogy ilyeneket a kerékpárosok, gyalogosok nem képesek elkövetni!

Persze hogy a járműforgalom sokszorosát kitevő személygépkocsisok teherautósok okozzák a balesetek többségét, merthogy sokszorosa a számuk a kerékpárosokénak.

De azért idéznék egy posztot ;)

kohlenbrenner 2010.11.19. 17:01:39
"... én am egy hajnalban profi voltam, jól bepiálva megmagyaráztam a rendőrnek, hogy lakott területen belül elég egy hátsó prizma is, szegény elengedett:) "
vezereger 2010.11.20 11:01:31
@vuk_: Ne is haragudj, de a megjegyzésed plyan éktelen butaság, amit kommentálni sem igazán kell.

Hittérítőkkel meg nem érdemes megvitatni semmit, úgyhogy részemről a téma becsuk.
vezereger 2010.11.20 11:08:34
@Gomulka Béla: "Normális esetben nem kéne autózni egy nagyvárosban. Nem arra való. Illetve: nem jó arra. Sok minden másra jó, autózásra pont nem."

Erre gondoltam ui... mert pár hasoló véleményű ember miatt, ordító kampány folyik minden helyen azért, hogy visszasüllyeszthető legyen minden város a középkorba, ahol nem lehet gépi meghajtású járművel közlekedni, megszüntetik az utcákat mindent oszlopokkal korlátoznak le, ahol az üzletzekbe árut szállítani csak kézi erővel lehet, ahoova sem a mentő, sem a rendőr sem tűzoltó be sem tud menni kocsival.

Mondjuk áldásom rá, aki ilyen helyen akar lakni, tegye, csak ne akarja rákényszeríteni a többiekre...
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..
vezereger 2010.11.14 23:47:21
@Blogger Géza: a szemét állatja, ahelyett, hogy belerohant volna az előtte lassítókba, tovább fokozta a lassítást amivel egészen biztosan elkövette az indokolatlanul lassú haladás szabálysértését, pedig le is tolhatta volna az előtte haladókat, vagy ha van elég hely a padkán, meg is előzhette volna az előtte haladó sort jobbról!!!

Hogy micsoda emberek vannak...
vezereger 2010.11.14 23:52:47
@brain drain: Bocsáss meg, olvasd el, amit előtte írtam és rögvest kiderül...
Ez a beírás és az előtte lévő melyre reagáltam is, nem mutat toleranciát.

Milrt nem lehet megérteni, ha egyszer előttem megáll a nép, akkor nem vágok be lassítás fékezés nélkül mellé? Ha előttem fékeznek, én is és nem lesz baj...
vezereger 2010.11.14 23:53:32
Mi mással lehet jobban kiérdemelni a híres iszákosok közé kerülést, mint azzal, ha alkoholelvonás visz át minket a másvilágra? A XIX. századi orosz zeneszerző életrajzi adataival inkább nem is fárasztanám a blog közönségét, elég annyi, hogy Mogyeszt nem több mint 42 életéve…..
  Jó nézni a különleges fotósteljesítményeket, szédítően kreatív editorialokat, extrém divatkoncepciókat és avantgárd külsejű (most finom voltam) modelleket. De férfiként mindennél üdítőbb látvány, ha egy új kollekciónál minden fakszni és erőlködés nélkül…..
David Zucker az Airplane! és a Csupasz pisztoly (Naked Gun) rendezője két perces paródiát készített egy megtörtént eset alapján. Egy kaliforniai szenátornőt, Barbara Boxert egy katona simán csak hölgyemnek (ma'am) szólította egy meghallgatás során, erre Boxer közbevágott,…..
vezereger 2010.10.25 22:25:07
vezereger 2010.10.28 08:49:06
filmdroid.blog.hu/2010/10/25/politikai_parodia_david_zuckertol

Nem mondom, hogy a legpontosab fordítás, de a lényeget adja ;)
vezereger 2010.10.28 08:59:14