Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borcsa2

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A borozás élményét alapvetően meghatározzák a borozás körülményei. Valószínűleg senkinek nem kell elmagyarázni, hogy egy mobiltelefon mekkora kárt tehet egy színházi előadásban, vagy hogy a sarkon dolgozó légkalapács könnyedén legyőzi Chopin noktürnjeit. A boros…..
borcsa2 2009.07.21 18:56:44
@zoldful:
Én is osztom Vida véleményét,a dekantálásról csak kissé más alapon. Megzavarosodni viszont nem illik egy komoly bornak a dekantálás hatására. Van egy sanda gyanúm, hogy a bor alkotóelemei esetleg nem állták ki a "levegőpróbát".
A Művelt Alkoholista Kadarka 2006.03.24 05:13:00
A Művelt Alkoholista hét ismert kadarkistához kopogtatatott be, hogy választ kapjon néhány közérdekű kérdésre. Elektronikus megkeresésünkre végül öt termelőtől kaptunk választ, köszönet érte. Fény derült néhány műhelytitokra, megtudtuk, hogy a kadarka sokszor a borászok…..
Ködbe vesző gyermekkorom egyik kedvenc ifjúsági regényében, a Winnetouban szerepelt egy fületlen vadász, Sans-Ear, akit levágott fülkagylói és rettenthetetlen bátorsága mellett furcsa neve tett híressé. A név ugyanis félig francia, félig angol, s ezt a keveréknyelvet állítólag…..
Tök a mérlegen. Mivel az Alkoholista őskorának nemes kezdeményezése, a hiperboros rovat immár végleg zátonyra futott, más módszert kerestünk a fősodorba tartozó borok föltérképezésére. A szeretet és az összefogás erejével próbálunk képet adni a nagyobb portfóliót…..
Akármi sül ki belőle, sebtében megemlékezünk róla, hogy a gyorsaságban világverő Varga Pincészet máma megkezdte a szüretet. A fejleményről a cég kommunikációsai tájékoztattak bennünket, akik közleményéből az is kiderült, Európa legkorábban érő szőlőfajtája, a…..