Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davez

6 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önök emlékeznek az első sebességgel kapcsolatos élményükre? Arra, amikor először irányítottak egy gépet, és mentek gyorsabban, mint arra két lábon képesek lettek volna? Jól tippelek, ha azt mondom, hogy ez egy biciklihez köthető? Van, aki megunja, és motorra ül, más autóba…..
Mark Webber a Top Gear legutóbbi adásának vendége volt, ahol a megfizethető járművek kategóriájában, száraz időjárási körülmények között legyőzte az addig második helyen álló csapattársát, Sebastian Vettelt, de a listavezető Lewis Hamiltontól kikapott.   A…..
Ne olvasd el, mert hosszú! Nem szeretsz olvasni. Rövid blogok a Neked valók. A kis szösszenetek. Menj Subbázni. Itt rossz helyen jársz, mert ez több annál. No, nem feltétlen mondanivalójában, vagy tartalmában, de terjedelmében mindenképpen. Feleslegesen ne húzzuk egymás idejét.…..
2012. december 10. BKV - Budapest Ne olvasd el, mert hosszú! Nem szeretsz olvasni. Rövid blogok a Neked valók. A kis szösszenetek. Menj Subbázni. Itt rossz helyen jársz, mert ez több annál. No, nem feltétlen mondanivalójában, vagy tartalmában, de terjedelmében mindenképpen.…..
A cél Ne olvasd el, mert hosszú! Nem szeretsz olvasni. Rövid blogok a Neked valók. A kis szösszenetek. Menj Subbázni. Itt rossz helyen jársz, mert ez több annál. No, nem feltétlen mondanivalójában, vagy tartalmában, de terjedelmében mindenképpen. Feleslegesen ne húzzuk egymás…..
Pörgetek tovább Azt mondják tél van. Vagy ősz. A naptárat vizslatva tán igaz lehet az állítás, bár ahogy kinézek az ablakon, elbizonytalanodom. Kopasz, lombjukat vesztett fák merednek rám, szürkéllik a táj, de valami mégis furcsa. A nap még nem oly komor, még élesebb a…..
Om Mani Padme Hum ..
A fagylalt Csak némán ültem. Ültem, koncentráltam és hegyeztem füleim a felcsendülő hangokra. Nem volt elég hallani, érezni is kellett a hol monoton, hol dallamos muzsika nem hallható rezdüléseit. A zene üzenetet hordoz, jelentéssel bír. Lelkesít, vagy éppenséggel elnyom.…..
Újabb lépést tett az elektronika és a kerékpár összeházasításban a Mitteldeutsche Fahrradwerke AG, más néven MIFA. A nagy német kerékpárgyártó X-PESA nevű gépe állítólag megszünteti a lánc áttételt. Az Institut für Automatisierung und Informatik és a Harz Főiskola…..
Képzelje magát oda, Burbankbe, Jay Leno garázsába, és engedje meg, hogy mi adjuk hozzá a képet, a hangot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kedves Totalcar! Leendő anyósom egy délutánon fát fogott Yarisával, az autót természetesen gazdasági totálkárra vették. A roncsliciten került értékesítésre, gondoltuk elbontják... Tisztelettel: Roland Neveddmeg-sorozatunk ékkövénél csak annyi a kérdés, hogy vajon egy…..
davez 2012.03.23 20:02:46
@Z o z ó: valami ilyesmi várható..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
davez 2012.03.12 12:06:21
Juni György helyszíni jelentéséből megtudtuk, hogy minden csapat új gumin ment az első szabadedzésen. Ha kicsit több eszünk van, erre magunktól is rájöhettünk volna, hiszen elkezdődött a hétvége hivatalos része, innentől pedig csak a megadott szetteket lehet feltenni. Az első…..
Annyi szép falu, város, ország meg kontinens van, muszáj neked itt autókázni? És itt lakni? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Közben az egyik porschés szervezővel beszélgetek, és mondja, hogy van egy kis zűr a visszautammal. Idefelé jövet ugyanis elveszítettek egy autót. Mindenki tudja, ez mit jelent egy Porsche bemutatón: ropira törte valaki. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
davez 2012.02.03 07:55:58
A száguldásból és a por elfedi a lényeget: az ugrató, pattogó és csúszó motorból csak egy folt marad és a megismételhetetlen terepes hangulat. James Bubba Stewart legújabb videója sok részletet felfed – a lassított felvétel és a hihetetlen tudás gyönyörű látványt…..
Robogó Robogós, akit felrúgnál 2012.01.06 12:57:00
Nem járok BKV-val (nálam az a világvége és az öngyilkosság után jön), de állítólag vannak irritáló köcsögök, akik a zenés mobiljukat üvöltetik, ám egyáltalán nem zavarja őket az a tény, hogy ezt más is hallja. Uram bocsá' másokat esetleg zavar. Naivan azt…..
Idén sem vettük magunkat túl komolyan, de most úgy érezzük, néhány sikeres projektben benne volt a kezünk. Mai cikkünk blogposztja...
davez 2011.12.31 08:10:14
@AciDuzzu: pontosan! :)
Belsőség Rendőrautót vegyenek! 2011.12.21 14:11:00
Annak idején, amikor még Érden laktam (és sikított a flex este tízig) történt, hogy egyik éjszakai hazaérkezésem alkalmával igazoltattak a rendőrök. Különösebb probléma nem volt semmivel, a fiatal főtörzzsel és kedves, dekoratív kolléganőjével jól elbeszélgettünk.…..
Mindenekelőtt arigato gozaimas NSX Tominak, aki két napját áldozta a TC forgatására. (Miután egyszer már lírára fakasztotta Winklert, a Titán Tulkot) Először is kihozta az autóját a kedvünkért a Slovakiaringre, aztán egy napot dolgozhattunk még vele idehaza is. Sportautó sose…..
Az a típus vagyok, aki mindig kitalál magának valamit új dolgot. Nem azért mert ilyen nyughatatlan vagyok, hanem mert sok minden érdekel. Idén ősszel az a gondolatom támadt, hogy változtatok a közlekedési szokásaimon. Elkezdek robogózni. Már ettől önmagában égnek állt a közeli…..
davez 2011.12.19 16:16:12
Mint egy méretesebb pizzásdoboz, de ebben nincs semmi ehető Az ember tegyen meg mindent, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések. Van, hogy a nagy kapkodásban pont a szükséges dolgokra nem ügyel az ember. Aztán pár hónap múlva ott állhat széttárt karokkal: most mi a francot…..
Mikor kiderült, hogy lesz két napunk a Slovakiaringen, rendes hiénaként elkezdtem ólálkodni. Mennyire miénk, mit lehet csinálni? Lelki szemeimmel láttam magam előtt egy üres pályát, amin akár keresztbe is lehet menni. Ideális lenne egy kis gyakorláshoz, a Sierra startra kész,…..
davez 2011.12.01 10:31:15
@streetsta: köszi :). finom :)
A tükröket majd egyformára cserélem. Valójában nem is a Totalcar házi drag versenyén elért harmadik hely döbbentett rá, hanem az oda és vissza út, hogy az autó még nagyon nincs rendben. Amikor elhagyta a fordulat a 3500-at, akkor nagyon jól ment és könnyedén beleforgott a 7500-ba.…..
Magyarországon, ha szóba kerül a ralisport, a laikusok mind a Dakar-t hozzák szóba. Hányszor, de hányszor nekem szegezték a kérdést, hogy "És a Dakaron mikor indultok?", és amikor kiderült, hogy eszünk ágában sincs, rögtön legyintettek. Pedig - bár a gyökerik közösek…..