Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xszolix

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NBC elnöke, Kevin Reilly tegnap bejelentette: újabb teljses évadot rendelnek be a My Name Is Earl, az Office, a Heroes és a Law&Order:SVU sorozatokból, most már csak a Studio60, a Friday Night Lights, a Scrubs és a 30 Rock (amit közben nagyon megszerettünk) bejelentés hiányzik a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2007.01.16 09:30:00
Végre biztosat lehet tudni a Maffiózók és a Törtetők új évadainak bemutatójáról, április 8 lett a nagy nap, tessék felírni a kalendáriumba. A maffiózók ezzel búcsúzik, a Törtetők még folytatódik.Bill Lawrence, a Scrubs című istenkirály sitcom készítője szerint a sorozat…..
Újév van, ideje számvetésekkel bíbelődni, visszatekingetni az évadra, satöbbi. Az a helyzet, hogy lesz külön magyar kiadása is ennek a listának, azért emeltük a címben, hogy ez itt kérem szépen az amerikai sorozatokra vonatkozik, sőt, lesz év legszarabb sorozata is, ráérünk. Az…..
w Az óév utolsó hülyéi 2007.01.02 08:00:00
Nincs semmi ok a dínomdánomra meg hejehujára; nem zárult le és nem kezdődött el semmi. Ugyanazok az idióták vannak a színpadon idén is, mint akik tavaly. Lássuk 2006 utolsó belpolitikai pengeváltását szemléltetésül. Tehát az a kiindulópont, hogy - észlelve a harmincéves…..
A Battlestar Galactica rajongók fasza csávók/csajok, ezen a videón konkrétan 10 percig röhögtünk. Pedig csak a mikulás van benne, és a népszerű sorozat főcímének feliratai. ..
xszolix 2006.12.20 16:20:57
Örülhetnek a sci-fi rajongók, csak akad még olyan bolygó a világegyetemben, ahol angolul beszélnek az őslakosok, azaz az SG-1 (magyarul CSK-1) tizedik szezonjának végével nem kell beérnünk csak egy sorozattal (Atlantis), és a beígért csak DVD-n megjelenő, sorozatot lezáró…..
A 24 alkotói vannak olyan bűbáj tündibündik, hogy a két feszültséggel, damnitekkel, kínzásokkal és tömeges terrorista-írtással teli napok közé ún. prequeleket, azaz előkéket ékelnek, ebből persze semmit nem tudunk meg istenigazából, csak azt, hogy a Toyota rohadt jó kocsikat…..
w Szavazz a katolikusokra! 2006.11.30 12:00:00
A vatikáni szerződésről nem ez az első, és sajnos nem is az utolsó cikk. Gyurcsány nem egy Zapatero, és nem is tanul tőle.Gyurcsány és Hiller két gyáva nyúl. Beszartak a papoktól megint...
w Bencsik András emlékére 2006.11.29 08:00:00
Kiadtak a nyolcvanas években Magyarországon egy sci-fi regényt KEEC – A nagy világregatta címmel. Nyolc-tíz-tizenkét éves gyerekként akadt a kezembe, és noha a szar borító miatt először nem volt hozzá gusztusom, amikor mégis olvasni kezdtem, magával ragadott a varázslat.…..
w Állóháború 2006.11.27 12:00:00
Mért veszekednek a politikusok folyton? Ugye. Mért nincs már végre egyetértés meg béke, szintén ugye. Ezt lehet hallani mostanában innen-onnan; a kutatások szerint zuhan minden párt népszerűsége, ez is arra utal állítólag, hogy elege van már a népnek a kakaskodásból.…..
w A történelem zsákutcáján 2006.11.22 08:00:00
Szottyadt kis népszavazás lesz ebből, ha lesz egyáltalán. Még a kettősállampolgárságos kudarcnál is töppedtebb, nyamvadt kis népszavazás. Amit az OVB átengedett – és nem valószínű, hogy az Alkotmánybíróság jelentősen módosítana az eredményen –, az aligha elég…..
xszolix 2006.11.22 14:38:53
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
xszolix 2006.11.21 08:51:31
Én egy darabig éltem Vietnamban, konkrétan Hanoiban. Ott nagy divat volt az éjszakai utcai motorverseny (nappal annyi motor van az úton, hogy esélytelen). A srácok az esti motorozgatás közben megbeszélték, hogy honnan indulnak és hová kell eljutni. A tét általában a másik motorja, barátnője, vagy egyszerüen pénz. Szabályok nincsenek. Ennek a durvább változata, amikor a fékeket is kikötik. Ilyenkor egy fehér szalagot tesznek a fejükre (arrafelé ez a gyász/halál szimbóluma). Rengete srác meghalt (sokszor a barátnők is mert volt olyan változat is ahol utassal ált barátnővel versenyeztek), sokszor járókelők, más közlekedők is.

Este életveszéjes volt közlekedni miattuk.
A rendőrök nem tudtak mit kezdeni velük, pedig ezek nem a mi finomkodó rendőreink (na jó vesztegetni ezeket is lehet).
Aztán egyszer csak elkezdtek a szokásos útvonalakon szép vaskordonokat kirakni éjszakára. Szép hegyes vasrudakból álló kordonokat. Normál sebességgel közlekedő motor, autó simán kikerülte őket. (Volt amikor csak akkor tolták a rendőrök az útra a kordont amikor hallották a közeledő versenyzőket.) De versenyzőket sokszor tömegesen végezte ki egy egy ilyen kordon. Kb fél év után gyakorlatilag megszüntek a motorversenyek. Nem tudom mi történt: kihaltak az őrültebbjei, vagy igy már túl veszélyes lett, de megoldották. Ja és az egész város büszke volt a rendőreire.

Nem azt mondom hogy hasonlóan durván nállunk is el lehetne járni, de sokkal de sokkal szigorúbb rendőri intézkedéseket várnák el a rendőrségtől a "sport" motorosok/autósok utcai bravúrjai hangszennyezése ellen.
Mit ahogyan azt már korábban jeleztük, az AXN dicséretesen hamar megvásárolta a CBS idei nagy durranásának vetítési jogait, így december 10-től a magyar nézők is nyomon követhetik a kansasi kisváros, Jericho életének alakulását azt követően, hogy egy nagy gombafelhő jelenik…..
Nem is akármilyeneket. Más a kulturális (és anyagi) háttér, mások az elvárások, más a műsorszerkezet, így a sorozatok sem az USA-ban megszokott 13/22 részes beosztás szerint készülnek, hanem évadonként 6-7, legfeljebb 10 részt kapunk, és kalap - néha 2 évet kell várni a…..
comment:com Úszni, csipás szemmel 2006.11.05 15:54:00
A 2008-as Nyári Olimpia Játékok amerikai közvetítésének jogát 2000 óta az NBC birtokolja (5 Olimpiát fognak közvetítetni 3,5 milliárd dollárért cserében), és "az erősebb eb él nemi életet" elvnek megfelelően két év múlva már hozzájuk fogják igazítani a verseny…..
A Lycos állítása szerint az elmúlt hét legkeresettebb tévésorozata nem a Lost vagy az itthon is oly' kedvelt Született feleségek, hanem egy kevésbé ismert, de annál fanatikusabb rajongótábort magáénak mondó kórházas sitcom, a Scrubs. Az NBC egyelőre még nem küldte adásba az…..
Az évad eddigi legbetegebb és egyben legjobb drámáját ismét egy kábelcsatorna hozta, a Showtime innentől kezdve hivatalosan is az egyik kedvencem lett, még talán a Dead Like Me cancelt is megbocsátom nekik ha Dexter marad még legalább egy évadig. Dexter ugyanis egy sorozatgyilkos. Van…..