Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Totálbrutál Férfisertés

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktornak a lakossághoz intézett eddigi levelei nem tartalmaztak személyes megszólítást. A Coca-Colával közös kampányban ez végre változhat. Orbán Viktor újabb levelet küld a lakosságnak a túlzottdeficit-eljárás megszüntetéséről, ám ennek a levélnek a…..
A médiavilág több szereplője is kommentálta a hírt, mely szerint Deutsch Tamás EP-képviselőt nevezik ki az NMHH élére. „Fasza dolog ez, öreg, hát bazmeg kész vagyok” - kommentálta az [origo] értesüléseit a képviselő Twitteren. Deutsch hozzátette: „kurvára örül”…..
Totálbrutál Férfisertés 2013.05.17 23:00:10
- Ma van a Velős pacal világnapja. - 250 éve ezen a napon kötötték meg Üzbegisztánban az utolsó békepulóvert. - 75 éve indult útjára a fajdi megkülönböztetés elleni madártani mozgalom. A nap mondása: “Ha szúnyogból készítesz lecsót, ne lepődj meg ha megharagszik a…..
A március 15-i Horthy-imitátor verseny idei győztesének kellemetlen emlékei maradhatnak a tegnapi bevonulásáról. Tescós hamburgerek, IKEA-s húsgolyók, és egyes menzák után lóhúst találtak Semjén Zsoltban is. A szerencsétlenül járt lovat már pszichológusok kezelik. Az…..
Totálbrutál Férfisertés 2013.03.16 21:54:36
Totálbrutál Férfisertés 2013.03.16 23:50:19
@Torkosborz: Lencsés Pista te vagy az?!
Egy eddig ismeretlen, Orbán Viktort ábrázoló portrét találtak Munkácsy Mihály életművéből. Egy felcsúti magángyűjő gyűjteményéből került elő az a 700x900 cm-es, 1860-as években készült portré, amely Orbán Viktort ábrázolja lovon ülve, hiszen akkoriban még nem…..
Totálbrutál Férfisertés 2012.11.08 21:31:49
A kormány figyel az emberekre. Ma még csak egy órával aludhatnak többet a magyarok, a jövő hónapban már kettővel. Egy év múlva már fel sem kell kelni. „A nagy sikerre való tekintettel a kormány minden hónapban megrendezi téli az óraátállítást” – közölte Giró-Szász…..
"Nem tűrjük, hogy transzparenseikkel megzavarják a Béke menetét. Ha kell erőszakot is alkalmazunk" – nyilatkozták a Békemenet élén állók és erőszakot alkalmaztak. A becslések szerinti 2 millió vonuló útját a Margit-híd és a Nyugati pályaudvar között zavarta meg a Siketek…..
Totálbrutál Férfisertés 2012.10.24 18:32:41
@Pegero: Így már értem.
De kik azok a hiénák, akik a harmonikus együttéles helyett, gyűlöletet szítanak az emberekben?
Totálbrutál Férfisertés 2012.10.24 19:20:08
Matolcsy György a Nemzeti Bank büféjében beszélt arról, hogy ki tehet az '56-os forradalom kudarcáról. Történészek szerint ez már korábban sem volt kérdés. Matolcsy egyértelműen a Nemzetközi Valutaalapot tette felelőssé a forradalom bukásáért, hiszen ez olyan világos, mint…..
Totálbrutál Férfisertés 2012.10.24 18:38:55
@(Ál-baltás Kangörcs) THY Rokk 'n' Troller: Esetleg Kossuth Olajoshal.
Az utca törvényéről beszélt Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter egy rendkívüli osztályfőnöki órán. „Csak egy fontos dolog van az életben” - okította a pécsi Janus Pannonius Gimnázium tizenegyedik osztályos tanulóit Réthelyi a Tevékeny Időskor…..
Totálbrutál Férfisertés 2012.04.27 23:50:49
- Ma van az Elektromos briósok világnapja.- 1904. március 3-an nyomattak először satuféket, egy, az úton átrohanó herpeszes kecske miatt.- 160 éve ezen a napon jelent meg az első 168 óra, Mészáros Tamás ük-ükapjának előszavával.A nap mondása: "A tavaszban az legszebb, hogy…..
A miniszterelnök az EU-hoz, és személyesen Barroso Európai Bizottság-elnökhöz való óvatos közeledés jegyében fejleszti settenkedő képességeit. A tanfolyamra azért volt szükség mert Orbán Viktor nem közeledett elég óvatosan a portugál politikushoz, aki ennek következtében…..
Januárban több mint 1 millió dohányos kapott tüdőgyulladást, vagy más betegséget a szigorú dohányzásellenes törvény miatt.Éjszakánként a kocsmák környékén sokan tömbösítik a cigarettázást, és vagy előre vagy visszamenőleg szívják el a hidegben az alkoholhoz…..
Totálbrutál Férfisertés 2012.01.25 15:28:33
@Lendvai Ildi néni: Miután az elkövetővel leíratták, hogy pillangó, illetve szőlő, kiderült, hogy nem ő az államfő.
Schmitt Pál botránya után újabb plágium-ügy: Orbán Viktor vélhetően egy német szerzőtől lopta a dakota közmondásokat. Orbán Viktor a szerző és az idézett mű megjelölése nélkül használta azokat a dakota közmondásokat, amelyeket most találtak meg egy német szerző,…..
Totálbrutál Férfisertés 2012.01.23 20:14:50
@Lencsés lstván: Lencsés Pista!
Ha észreveszi a doktor úr, hogy megint az irodájából internetezel, akkor jön a nagy szuri.
Totálbrutál Férfisertés 2012.01.25 14:32:30
@Lendvai Ildi néni: Persze hogy, beszéltem bolgárkertésszel is.
Ő azt mondta, hogy melegágyba fektetné és Xanaxos, meg Seduxenes oldattal locsolgatná, de mondtam, hogy ezzel már próbálkoztak.
Beszéltem autószerelővel is, mivel,hogy állandóan durrog, meg puffog itt, azt hittem, hogy csak a gyújtásán kell állítani.
De a szerelő szerint itt "nagygenerálra" lenne szükség.

Egyébként a mi Istvánunk, valóban szimbólum lett, és a schmittelés (vagy schmittezés) után, egy újabb kifejezéssel is gazdagodtunk, a lencsésistvánozás-sal.
A volt miniszterelnök újbóli aktivizálódását egy szerkesztőségünkbe eljuttatott fotó helyezheti új megvilágításba.  Semjén Zsoltot még nem sikerült elérnünk az üggyel kapcsolatban...
Totálbrutál Férfisertés 2012.01.24 19:37:58
- Ez a metálszakkörök világnapja. - 1856-ban ezen a napon fedezték fel unatkozó japán szerzetesek a 720-as Rodeo Dupla Kickflipet. - Pontosan 15 éve jelent meg Komár László gyermeklemeze, a "Megbólintlak, Cini!" A nap bölcsessége: "Nem ugrik fejest egy betontömbre az,…..
Totálbrutál Férfisertés 2012.01.21 00:24:38
Totálbrutál Férfisertés 2012.01.21 00:30:01
„BREAKING: Lemondott Schmitt Pál” című cikkünk tévesen olyan látszatott kelthetett, mintha arról szólna, hogy lemondott Schmitt Pál. Az igazság ezzel szemben az, hogy az ország mondott le Schmitt Pálról. Január 18-i keltezésű „BREAKING: Lemondott Schmitt…..
Totálbrutál Férfisertés 2012.01.20 23:49:42
@(C) Neel Armstrong: Jó éjszakát babám!
Ügyesen kikiabáltad magad.
Puszi a pocakodra.
Az esetről egy DTK által SP LP CD-jének DVD-mellékletére IRL készített interjúban beszélt a HVCS. "Éppen BFF-jeimmel, az AFC-vel, a BNF-fel és MM-mel néztük az RTL-en HD-ben az FTC-PSG-t a VIP-ben, egy nagy LCD-n, amikor megtámadott egy WAG." - mesélte a PPP-konstrukció…..
Totálbrutál Férfisertés 2012.01.20 21:30:12
@Soponya Balastyán: MNVEÉR(Még nem vagyok elég érett rá.)
DHAL(De holnapra az leszek).MMV (Megyek másolok valamit.)
Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül. „Az elmúlt napokban több helyről is azt hallom, hogy le kéne…..
Schiffer András frakcióvezető távozása után összegyűlt az LMP parlamenti képviselőcsoportja, hogy megvitassa a jövőt és az új frakcióvezető személyéről tárgyaljon. A képet egy szélsőségesen liberális hírportáltól kaptuk...
Leleplező cikket közöl a Playboy hazai kiadása, amelyben Schmitt Pál doktori disszertációja után Orbán Viktor mosolyáról is bebizonyítják, hogy hamis. „Nem őszinte a miniszterelnök úr mosolya, amit a szájszegletekben megbújó, úgynevezett depresszív csücsökránc is…..
Fontos részletkérdésekről egyeztet Fellegi Tamás az IMF-fel, akár még a reggeli és az ingyen wifi is szóba kerülhet. „Az ördög a részletekben rejlik.” – nyilatkozta egy kormány közeli forrásunk, aki már több IMF-es egyeztetésen is részt vett. Felleginek nem…..
Totálbrutál Férfisertés 2012.01.13 14:44:53
@kittrabi: Ha be vagy lépve, akkor a szövegablak felett van, hogy "Szeretnék avatart stb.."
- Ez a mopszköpölyözés világnapja. - 1965-ben ezen a napon fojtotta vérbe a pekingi ping-pong sztrájkot Mao Ce-Tung kedvenc norvég zsoldosvezére, Luiz. - Pontosan 100 éve tiltották be a monarchia területén a négereket. A nap bölcsessége: "Nekünk egy szaros idézőjel nem…..
Totálbrutál Férfisertés 2012.01.12 07:57:11
Orbán Viktor ünnepélyes keretek között több magyar címet is ajándékozott az új észak-koreai vezetőnek beiktatása alkalmából. Elemzők szerint ez a diplomáciai lépés arra szolgál, hogy a későbbiekben valódi stratégiai szövetségesként tekintsen egymásra a két ország, vagy…..