Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szexuális Zaklatás pty Panda

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Rémmaszkban az MTV 2006.08.23 18:05:00
Elkezdődött. Az MTV felvette a Freddy Krueger-gumimaszkot, mélyen a szemünkbe nézett, majd egy kis hatásszünet után azt mondta, hogy búúúúú. „Budapesten négyszázezer ötven évnél idősebb fa van a közterületeken, és akármelyik kidőlhet akármikor” – hangzott…..
Karcsi, a szökésben lévő benzinkutas egy régi rendőri trükkről mesél. Megéri-e beismerő vallomást tenni ártatlanul, az előzetesből való szabadulás reményében? A jelek szerint nem igazán.  Tisztelt Zugügyvéd,Egy benzinkutat üzemeltettem még a kilencvenes években.…..
A Zugügyvéd újabb levelet kapott egy értelmezhetetlen nyomozásról. Háziőrizet, elvesztett munkahely, tönkrement egzisztencia egy feljelentés miatt. Borzongató történet a jövőbe látó rendőrségről, és a figyelmen kívül hagyott mentő tanukról.   Kedves Zugügyvéd,…..
Egy nagycsaládos anyuka sajátos nyomozói módszerről számolt be a Zugügyvédnek. Fenyegetőző rendőrök, szülő nélkül megtartott házkutatás, halálra rémisztett gyerekek. Mindez egy talált mobiltelefon miatt  Kedves Zugügyvéd! A következő tanulságos…..