Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stichus

0 bejegyzést írt és 1013 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi ügyre talán a bíztatási kárt lehetne ráhúzni,de azt is csak nagyon erőltetve. Az ajánlatkérés az nem ígéret szerződéskötésre.T. Zugügyvéd!Tanácsot szeretnék kérni, hogy mi az esélyem, hogy az ajánlatkérőt a kieső jövedelem miatt kártérítésre kötelezhessem…..
stichus 2011.07.15 17:05:19
@dark future: mert a vékonyklienses oracle-s borzadalmak most sokkal jobbak helyettük...
Még bő két hónapja, az In-Grides bejegyzéshez érkezett egy komment stichustól (Atikám, te vagy az?), amit akkor még nem értékeltem sokra, de időközben megismerkedtem az előadóval. Parov Stelar egy osztrák úriember, aki ezen a néven DJ-ként is működik, valamint zenekarával…..
stichus 2011.05.11 18:53:53
Most induljunk egy picit másik irányba: nézzünk egy visszatérőt! Kevés olyan francia előadó van, akiket el tudok viselni, In-Grid közéjük tartozik. Az új száma pedig egyenesen zseniális. Eléggé szokatlan ez a swinges dolog manapság, talán ezért is ragadta meg gyorsan a…..
stichus 2011.02.26 10:47:14
Belsőség Quattroporte 2009.12.12 19:15:00
Kell-e többet mondani? Van ennél egyszerűbb és jobban hangzó típusnév? Az olasz nyelv tán a legalkalmasabb arra, hogy egy mégoly egyszerű kifejezést, mint a négy ajtó ilyen finoman csengő, dallamos betűkötegben fejezzen ki. A Maserati Quattroporte mindig is szép volt, még a…..
stichus 2009.12.12 19:17:00
C
Ilyen problémával a MÁV Biztosító volt  ügyfelei fognak találkozni leginkább, a most következő biztosításkötési hajrában érdemes ezeket a jogeseteketis figyelembe venni.Kedves Zugügyvéd, és mindenki!Szeretném a véleményeteket kérni az ügyünkben.A családunk egyik tagja…..
stichus 2009.10.30 18:12:47
a m@Gyurma73: a máv ábe mindig egyesületi formában működött. nem véletlenül hívták össze 2x is az utolsó pillanatokban a taggyűlést, igaz lehetetlen időpontban és helyen, h pótbefizetést szavazzanak meg
stichus 2009.10.30 18:14:40
@teknős: az állam szavatolja. ha bebizonyosodik, h az egyesület a vezetők hibájából lett fizetésképtelen, érvényesítheted velük szemben az igényed. egyéb esetben a tagok egyetemlegesen felelősek, de ezt a belépéssel vállalták
Mai bejegyzésünk az új miniszterelnöké. Bajnai Gordon kormányfősége benne volt a levegőben abban a pillanatban, amikor kormánybiztos, majd miniszter lett a második Gyurcsány-kormányban, azt azonban talán kevesen gondolták, hogy erre még 2010 előtt sor kerülhet. Ha…..
Rég volt olyan jó dolga az újságosstandoknak, mint idén. 2008-ban már a harmadik, felhőtlen szórakozást, hömpölygő információözönt, receptornyalogató fotóorgiát ígérő Totalcar-Expressz használtautós magazin bukkan fel a polcokon. Talán már holnap megjelenik, de szerdán…..
Bizony, június már elmúlt, egyre rövidebbek a nappalok, libling stunt azt elégelte meg, hogy amikor sötétedés után megy haza, szinte mindenki úgy áll előtte akár percekig, hogy nyomja a fékpedált, kiégetve a mögötte várakozó retináját a sötétben jól kitágult pupillákon…..
Még tavaly november végén került fel Novi jóvoltából néhány fotó a blogra mások által küldött, finoman szólva is kifogásolható parkolási megoldásokat bemutató szösszenet társaságában. A képek ennek a posztnak a végén egy Kika mozgáskorlátozottaknak fenntartott…..
B.Cs. nem fizetett időben, hát szerződést bontott vele a T-online. Megteheti, megtette. De vajon megéri egy több éve nagyjából rendszeresen fizető, nem panaszkodó, türelmes ügyfelet elveszteni?Íme egy levél. A T-online szamla@-ának küldtem ma, elküldöm nektek is, hátha jó lesz…..
Levélírónk, kinek nevét csak mi tudhatjuk, a lopakodó járművekkel kapcsolatban írt nekünk. Pontosabban azokról a vezetőkről, akik sötétben is stresszmentesen közlekednek, macskákat megszégyenítő éleslátással, csak arra nem gondolnak, hogy ezzel a többiekre hoznak szívbajt.…..
Épp az internet és a számítástechnika világa mutatja, hogy minden rendszernek vannak gyenge pontjai. És mivel az ember fifikás teremtmény, egyes egyedei pedig naggggyon fifikásak, a rendszerhibákat előbb-utóbb megtalálják és kihasználják. Szó szerint élelmes emberek rájöttek,…..
stichus 2008.09.06 12:03:38
Tiboirnak eszébe jutott egy elég prosztó lehúzás, amin utoljára a 90-es években keseregtünk, hogy vajon miért percdíjakat számolnak a mobilszolgáltatók, amikor minden eszközük meg van rá, hogy tök korrekten, a fogyasztás alapján lehessen fizetni. Egyszer régen volt egy nagy…..
Miután a tegnapi tempomatos posztot páran alaposan szétoffolták azzal, amit a címben olvashattok, időszerűvé vált elétek tárni Kételkedő minden részletre kiterjedő eszmefuttatását, mert úgy tűnik, sokakat izgat a téma, még levélírónk is egészen tűzbe jött a sztori…..
autózz! A turizmus mellékterméke 2008.08.08 12:23:00
Szer-busz - na persze most nem köszönni akartam, hanem aktuális posztolónk írta így alá levelét -, aki igencsak berágott, hogy lakóhelyénél buszparkolót csináltak, mivel így nemcsak hely nem marad az autósoknak, hanem még szennyezik is a környezetet. Zajosak, büdösek és elvileg…..
Legalábbis azokkal, amelyeket Csaba látott mert neki is erős a gyanúja, hogy igazságtalanul kerültek fel az ott parkoló autók kerekeire, na meg ezt bírsággal is megspékelte a FKF. A tiltó tábla eltűnt, a parkoló tábla nem került vissza. Az eredmény: sok bosszús ember és…..
Pisti egy kézben eltört telefontkijelzővel kereste fel a Nokia szervizét, ahol a mechanikai hibáknál általános "nem garanciális" választ kapta: Nem hittem volna hogy írok neked valaha, de eddíg velem mindíg csak pozitív dolog történt ha valami panaszos dolgom adódott a…..
Ezt még a nem Homár-olvasó fogyasztók is tudják, mégis jó érzés fotóbizonyítékot látni arról, hogy nem egyszer direkte rosszul járunk a hipermarketek akcióival. A bogarak egyébként igen érdekes és dekoratív élőlények, aki el akarja őket távolítani, ennyi büntetést bőven…..
stichus 2008.07.08 10:49:26
stichus 2008.07.08 10:52:01
autózz! Süket fülek 2008.06.23 08:35:00
Egy pécsi "vendégmunkás" nevű levélírónk igyekezett gyorsan megörökíteni az őt és másokat is veszélybe sodró kisteherautót, ami bár nem sikerült túl jól, de ha elgondolkodtat pár ember akkor már nyertünk vele. Bár ez nem az autósok szégyentáblája, a csatolt…..
stichus 2008.06.23 08:52:48
stichus 2008.06.23 08:53:53
Nos, lassan véget ér a 24 órás Firefox3 kampány. Ha minden igaz, összesen több mint 7,8 millióan töltötték le a rekordkísérlet idején a Mozilla új böngészőjének hivatalos verzióját. A magyarok kiválóan szerepeltek: több mint 76 ezren nyomtak a letöltés gombra 24 óra…..
stichus 2008.06.18 20:51:31
stichus 2008.06.18 20:52:22
stichus 2008.06.18 21:08:52
autózz! Biztos, ami biztos 2008.06.18 13:02:00
Meggy küldte nekünk ezt a kissé ellentmondásos táblaösszeállítást. Két tippem van ezzel kapcsolatban: A esetben a munkásoknak fogalmuk nincs mit jelentenek, B esetben nagyon is ismerik a közlekedési morált és nem akartak lapátolás közben palancsintává válni. Mindenesetre…..