Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smile.rita

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dislike Hey, guys! 2010.12.29 18:14:00
      Rég voltam c: De most érdekes hírekkel jövök: kreatív munkálataim hivatalosan is elkezdődtek, ezzel a próbababával, amit fülbevaló tartóként hasznosíthatunk c: Íme:  Leírását a Cherry magazin első számában megtalálhatjátok majd, ha valaha is…..
           Ezt a filmet pár hónapja néztem meg a barátnőmmel a moziban. Nem lett a kedvenc filmem, de nem baj. A történet röviden annyi, hogy van egy család, akik elköltöznek a tengerpartra és a kutyájuk megismerkik egy új…..
         Ezúttal arról a sorozatról fogok írni, amit a Sonny után a legtöbbet nézek. sajnos ennél is szoktak ismétlések lenni, de mostanában azért már több az új rész. Egy családról szól, akik varázslók, pontosabban a három gyerek.…..
Kedvenc sorozatomról, a Sonny, a sztárjelöltről fogok írni. Én csak Sonny-nak szoktam hívni, mert olyan hosszú a neve, hogy így könnyebb. :-) Tawny a kedvencem belőle. Ja, akik nem tudnák: ez olyan, mintha egy műsor (So Random, magyarul Tök Véletlen) kulisszái mögé tekintenénk be.…..
Filmkritikák Bemutatkozás 2010.08.05 13:11:00
Sziasztok! Általános iskola nyolcadik osztályába járok. Cukrász, színésznő, tanár, esetleg újságíró szeretnék lenni. Ezen a blogon filmkritikákat fogok írni. Először arra gondoltam, hogy magamról fogok írni, de akik nem ismernek, azoknak mégiscsak érdekesebbek a filmek.…..