Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anemone

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
Világnézet Anyag definíciói 2012.08.09 07:19:00
Definiálja valaki az anyag fogalmát!  Első látásra egyszerűnek látszik, de még sem olyan egyszerű, ha jobban belegondolunk. Meglepett, hogy ez is legalább olyan problémát jelentett, mint a definiálja valaki Isten fogalmát feladat. Szívesen vennék humoros meghatározásokat is. A jobbak bekerülnek a…..
anemone 2012.08.10 08:34:18
Tegnap délután ülök a szobámban (a Nyugatihoz közel lakom), és egyszer csak hallom, hogy az erkélyünk alatt valaki érces hangon ordítozza, hogy "a kurva anyádat megbaszom, a rohadt kurva anyádat, te szemét". Jó egy percig hallgattam, aztán gondoltam, muszáj megnéznem, mi az. Amit…..
anemone 2012.08.08 12:40:32
@fourgee: A normális világ része a hajléktalan. És a leukémiás csecsemő, a földrengés meg a korrupt politikus is. Ilyen a világ.

Hiába dobod a csigát az útról a fűbe - a csigák csak ilyenek, néha rámásznak az útra, és néha átmegy rajtuk egy kamion.

És - bár kurvaritkán - a csiga megy át a kamionon :))))
anemone 2012.08.08 12:59:22
@emex3: Foglalkozz vele. Tele van a a temető világmegmásítókkal. És persze a világba-belenyugvókkal is. A belenyugváshoz viszont kevesebb energia kell, és jut időd más, kellemesebb dologra :)
A tegnapi után most megint olyan Véleményvezér-továbbértelmező poszt lesz ez, de megint olyan a téma. A nyugdíj-einstand különböző aspektusaival többször foglalkoztunk már, a tegnapi fejlemények azonban zárják a sztorit a kormány oldaláról, itt az idő levonni a…..
Jackpot Nyerj jegyet a jégbárba! 2011.11.12 10:48:00
Budapesten, a régi Váci utcában nyitott meg az első jégbár hazánkban, ahol az év tizenkét hónapjában, télen-nyáron mínusz 7 Celsius fok van. A hely vadsága olyan isteni, hogy látogatásunk során észre se vettük, hogy a kanapé amin ülünk csakugyan jégből van, akárcsak a…..
„Az ilyen gondolkozású nép, mint afféle egyeduralkodó, kizárólagos hatalomra törekszik, mert nem áll a törvény alatt, despotává lesz, s így a hízelgők tesznek szert tekintélyre; olyan is ez a demokrácia, mint a monarchikus formák közt a türannisz. Ezért az erkölcse is…..
Kigondoltam Svejcifrank 2011.08.03 10:28:00
Mióta Franklin Benjamin feltalálta a kamatos kamat csodálatos erejét, valamint a Rotschildok az FRBS-t, és a privát központi banki és a kétszintű bankrendszer intézményét, valamint eltörölték a pénz arany vagy ezüststandardját, mihaszna politikusaink gyakorlatilag annyi pénzt…..
Kettős Mérce Radikális PC? 2011.07.28 16:08:00
 Tüntetni megy az izraeli nagykövetség elé a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. Az indok vérfagyasztó, a Norvég tömeggyilkos Breivik ügyében vonul az érintett HVIM a zsidó állam nagykövetsége elé. Vajon nem esik le az úriembereknek, hogy nincs különbség a…..
anemone 2011.07.29 09:42:43
@neoteny: Nem fogunk itt festegetni... ősszel visszafoglaljuk a hazánkat. Az erdő felől támadunk. Az Avarok.
"Sziasztok!Maaargit és Borisz házasságából született 4 fehérhasú süngyerek. Most a kedvencemről, az 5 és fél hetes Stefi Rózáról küldök képet" – írta nekünk Kriszta.Köszönjük!..
anemone 2011.07.28 16:28:46
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
Rendhagyó levelet kaptunk Tamástól, de mivel tetszik, közöljük. :-)"Mai témánk:  A reneszánsz szobrászat - Donatello Első kép:"...Gattamelata szemlét tart a csapatai fölött, féken tartva csodálatos tökéllyel megformált tüzes paripáját..."…..
anemone 2011.05.29 12:17:40
nejlon Pókinvázió 2011.04.06 11:45:00
Ezek a képek Pakisztánban készültek ahol a pókok behálózták a fákat. Az ott lakók örülnek ennek mert kevesebb lett a malária fertőzések száma.....
anemone 2011.04.07 09:24:12
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
Láthattunk már a Cukiságon cicát nyammogni, de nézzünk és hallgassunk meg szervált is! Hangot rá!El sem merem képzelni hányszor erősebb a harapása, mint a saját cicámé.....
Vasárnap este 20:45, valamelyik szomszéd házból női sikítás.- Ne csináld, te barom! Eltöröd a karomat!! Hagyd abba!Férfihang kontráz, de azt nem érteni. Aztán már a nőt sem, sikít, üvölt, majd elhallgat.Mit kell ilyenkor csinálni? Menjek le járőrözni és fülelni, hátha be…..
anemone 2010.10.11 10:58:15
@zoli vagyok: Csak az érdekel, hogy ha egy csávót vertek volna, nem született volna meg ez az írás? Nem lenne ugyanilyen dilemmád? Ha egyszer téged fog valaki püfölni és érces férfibaritonodon fogsz óbégatni ugye ne szóljon senki a rendőrnek?
anemone 2010.10.11 11:14:24
@zoli vagyok: Tök mindegy hogy ki ordibált, kit vernek, sőt még az is, hogy miért. Ne verjenek sehol, senkit, semmiért. Ennyit akartam csak mondani, onnan a komplikáció, hogy furfangos kérdéseken keresztül kívántam sugalni :))
...Mai újság.Halálozási rovat:Negyvenöt halott.hm...Fogom a telefonkönyvem,Megkeresem őket,és mérhetetlen elégedettségelKihúzom a nevüket.I am still alive!..