Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amatőrfilmes

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
Véget ért a szokásos két napos bemutató, jöhetnek az észrevételek pro és kontra, mi hol döngött, hol volt sok a magas, és hol lehetett végre zenét hallgatni. Hol tudott megérinteni, és melyik mellett mentél el. Az idei AV trend íve kissé lefelé mutat, és az is látszik, hogy az audio bisznisz - van…..
Magyarországon 1956-ban kezdődött a televíziógyártás Igaz ekkor adás még nem volt csak kísérleti jelleggel, de az ORION már gyártotta az első készülékeket. A Vadásztöltény gyárban 1959-ben indult be a fekete-fehér televízió-vevőkészülékek gyártása, az országban először az akkori viszonyokhoz képest…..
Abszurditásában egyenesen szürreális, ám attól még igaz: ősszel népszavazni fogunk arról, hogy az Európai Unió mit tehet vagy nem tehet meg a migránsválság kezelésében. Ennyi erővel szavazhatnánk arról is, hogyaszongya: akarja-e, hogy az Amerikai Egyesült Államok a magyar Országgyűlés hozzájárulása…..
Ma a korrumpálódott kormány a legsúlyosabb nemzetbiztonsági kockázat Magyarországon A hetekben zajló korrupt adóhatóság-botrány a szemünk láttára rajzolja ki, hogy az orbáni Magyarország, amiben élünk, az egy velejéig romlott, korrupt rendszer. Miután a szerdán lelepleződött…..
Amatőrfilmes 2014.11.08 20:26:45
w Govorit Moszkva 2007.07.30 05:30:00
Cs. Kádár Péter éhségsztrájkba kezdett, mert kitették a szűrét a Magyar Rádióból, pedig harminc évig dugdorászta a banándugókat. De közben elhervadtak a banándugók. Elkeseredése és indulatos elszántsága érthető. Gyermekei vannak és rosszul kereső felesége; amiért…..
Amatőrfilmes 2007.07.30 21:43:40
Gyerekek !

Nektek, most nagy a szátok, mert azt hiszitek, tiétek a világ !
Csakhogy ti is lesztek 50 évesek, és akkor meglátjátok, milyen probléma, ha ennyi idősen, annak ellenére, hogy szerintetek tökéletes munkaerők vagytok, kitesznek a jól bejáratott munkahelyetekről, mennyire fogtok ugrálni !Azt hiszitek, hogy 50 évesen olyan könnyű elhelyezkedni, hát nagyon tévedtek. Egy 50 évesnek már csak a koránál fogva rengeteg szabadság jár, nem kaphat minimálbért, stb, pont ezért a munkáltatók nem veszik fel, bármilyen szakmai tapasztalat, tudás van mögötte.
A fiatal nyikhaj beéri kevés pénzzel, és agyon lehet dolgoztatni, napi 12 órában.
Én annó Cs. Kádárral együtt amtőrfilmezetem. Igenis felkészült szakember, és valószínűleg most is bármelyikötöket zsebretesz a hangtechnika terén.
Több tiszteletet az idősebb korosztálynak, mert ti is megöregedtek, ti is ugyan ezt fogjátok elvárni.
Egyébként itt nem csak Cs. Kádárról van szó, hanem arról, hogy azokat a tapasztalt szakembereket tették ki, akik még tudják, hogyan kell profi módon egy rádiót csináli, és itt nem csak a műszorszerkesztésre, hanem a hangkeverésre, anyagok adásba küldésére,és ennek technikai követelményeire gondolok.Arról már nem is beszélve, hogy egy egyedülálló hanglemez restaurátor szakembert is kitettek, akiből egész Európában csak egy van. Aki ezt megteszi, az szakmailag egy nulla, és tök hülye managernek is ! Ma az MR-ben katasztrófa, hogy az egyes műsorok technikai szempontból hogy kerülnek adásba. Az egyik műsor üvölt, a másikat alíg hallani, reklámok bömbölnek. Semmi nincs összeszintezve, minden, mint pinán a szőr.Pedíg minderre van munkautasítás, csak éppen a maiak szarnak betartan.Így aztán csapnivaló a minőség. Torz, liheg a dinamika kompresszor, nem lehet hallani, vagy üvölt. Szóval gyerekek túl nagy a mellényetek, de nincs mire !
Majd ha megtanúltátok a dolgokat korrektül csinálni, akkor lehet kritizálni az öregeket, akiktől mindezt meg kéne tanúlnotok. De addíg kissé több tiszteletet, és együttérzést !