Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dFMeieR

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hetente 150 perc mozgás javasolt, legalább 10 perces, vagy annál hosszabb időegységekben az egészség megőrzéséért. Néhány tanulmány szerint azonban önmagában még ez sem használ az ülőmunka káros hatásaival szemben...
dFMeieR 2019.02.19 04:24:26
@moonlight777: Kérlek fejtsd már ki mi az a sok hülyeség szerinted vagy csak trolkodsz?

"Amúgy meg az evés utáni, tele gyomorral való mozgás egy nagy baromság... persze, hogy utána meg kiokádjuk az ebédet... "

Egyáltalán nem azt mondta a cikk, hogy evés után azonnal állj neki intenzíven edzeni hányásig... Szerintem egy sima sétától még senki nem okádja el magát ha meg igen akkor ott nem a testmozgással hanem az elfogyasztott étel minőségével vagy mennyiségével van baj.

Megértem, hogy -annak ellenére, hogy belátod, hogy igaza van a cikknek- te és sokan mások nem tudnak tenni az egészségükért ennyit se de akkor lépj tovább és ne itt oszd az észt.
Megérkezett az „Egy hacker élete” websorozat új epizódja! A sorozatot fiatalok számára a NUPS CyberSec – azaz a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen működő kiberbiztonsággal foglalkozó Kutatóműhely készíti abból a célból, hogy a fiatalok megismerhessék a kibertámadások és kiberaktivitások hátterét,…..
comment:com Jön a Való Világ 9 2017.10.03 14:15:16
Jövőre érkezik az RTL Klubra a Való Világ kilencedik évada, jelentette be Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazgató-helyettese a Vízió konferencián. Az valóságshow nyolcadik szériája tavaly augusztustól szeptemberig futott a csatornán, a műsorokat Istenes Bence és Nádai…..
Smoking Barrels Spectral (2016) 2016.12.10 06:00:00
Nic Mathieu filmje pontosan az a fajta produkció, amely már a startpisztolynál bukásra lett kárhoztatva: se sztárokra, se egy népszerű brandre, se áradozó kritikákra nem számíthat, viszont kellően sokba került ahhoz, hogy ezekre mindenképpen szüksége legyen (elég csak megnézni a fentiek közül…..
Felelsz, vagy mersz, avagy az internet pöcegödréből elszabadult lájkvadász, feltűnési viszketegségben szenvedő tinédzserek ámokfutása. Henry Joost és Ariel Schulman egy szórakoztató, ám messze nem tökéletes film keretein belül mutatták be a mai fiatalság egyik legnagyobb problémáját, az interneten…..
dFMeieR 2016.10.25 19:35:00
@Duba Dániel: Már kinn van a teljes 3. évad és pont van egy hasonló rész:
www.imdb.com/title/tt5709230/
Mélymerülő búvár vizsgát szeretne, de taszítja a nyíltvíz? Értelme ugyan nem sok lesz, de mostantól akár meg is szerezheti! Egy olasz hotelben 40 méter mély medencét adtak át nemrég.   Az Y-40 "The Deep Joy" ezzel át is vette a világ legmélyebb medencéjének járó címet a…..
Dubaj 32 milliárd dolláros reptérfejlesztésre készül. Az Al Maktoum International a fejlesztések elkészülése után két területen, méretben és forgalomban is világelsőségre tör, ezzel maga mögé utasítva a jelenlegi rekorder reptereket, a legnagyobbként számon tartott londoni…..
dFMeieR 2014.09.10 20:40:34
@Sagodi: Wikipedián 160 milliós tervezett utasforgalom van szóval az első szakaszban is elég a 120 millió a többszázezer milliós számok helyett. :)
Az Origo figyelt a legjobban, és írta meg az egyértelműt: ha vasárnap este 7-kor Sztárban sztár lesz szeptember 7-től, akkor a Naplót el kell költöztetni onnan, ahol 17 éven át látható volt. 1997 októbere óta ebben az időpontban ment a műsor, a magyar kereskedelmi televíziózás…..
A Buzzfeed tette fel a húszforintos kérdést, és válaszolta is meg. Mi is megmutatjuk. Ő itt Hafþór Júlíus Björnsson, a világ egyik legerősebb embere. A Hegy nevű karaktert alakítja. És 25 éves. Ő meg Thomas Brodie-Sangster, aki az Igazából szerelem című filmben volt…..
dFMeieR 2014.06.24 14:38:15
@netiltsálle:
Köszönöm!
Az egyik 1990-ben született a másik 1988-ban. Több mint 17 hónap a különbség ami több mint 1 és kevesebb mint 2 év.
dFMeieR 2014.06.24 15:00:05
@netiltsálle:
A születési éveket vontam ki egymásból ezért jött ki a 2, ránézésre jóval több mint egy év volt a korkülönbség és sajnos pongyolán fogalmaztam és nem közel két évet írtam vagy több mint egy évet, vagy másfél évet, elnézést, hogy a lelkedbe gázoltam, mindenben neked van igazad.
Hét elején már volt egy játékos Heti retro, most egy kevésbé hagyományos jön, egy külföldi képriport. Az Ericsson és Index anyám jóvoltából jó szerencsém Tokióba vetett, ahol természetesen meglátogattam a híres geeknegyedet, Akihabarát. A negyedben halomra állnak a műszaki…..
Volt ugye ez a jó kis régijáték-kiállítás Szegeden, és Csejtei Péter (alias Lidérc fedőnevű kommentelőnk) pedig olyan jó fej volt, hogy küldött egy galériára való fotót az eseményről. A galériában (lobbanékony nyelvnácik kedvéért: galeszban) van mindenféle kütyü a…..
dFMeieR 2012.05.15 22:36:58
@vault_dweller: Egy Atari 2600 kínai klón beépített játékokkal (van amelyiken a cartridge slot is csak "dísz")
A Tim Schafer-játékról szóló poszt alatt került elő a kommentekben egy 2009-es oldal a Double Fine (Schafer cége) honlapján, amin maga Schafer íjra le, hogy annak idején hogyan került a Lucasfilmhez (és így a játékiparba), illetve hogy kik utasították el, mielőtt a Lucasfilmnél a…..