Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Toleranciahiányos Szalagkorlát

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők legdurvább vállalati himnuszát találta nekünk Csabu még egy hónappal ezelőtt, a Homár pedig majdnem elszabotálta a világhírt. Szerencséjükre (?) most vágatlanul nézhetik és hallhatják a munkaügyi felügyelők kórusának előadásában a "Fili-felügyelő,…..
Toleranciahiányos Szalagkorlát 2007.11.22 17:22:34
Múlt héten kapott jelentést a Homár egy bizarr hirdetésről, ami az elkerülhetetlen végpusztulás víziójával riogatja az embereket. Csabi fotói szerint azonban a végzet hamarabb érte utol őket, mint számítottak rá: Kedden fotóztam le az Aviva "Holnap is felkel a nap"…..
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Megint tanulhatunk B. illetve ismerősei példájából, kiderült ugyanis, hogy ugyan a Malév árul jegyeket Dublin-Budapest járatára december 25.-re, a járatot tutifixen törölni fogják, mert a dublini reptér hagyományosan zárva tart karácsonykor. A Malévet ez nem zavarja, hiszen…..
Toleranciahiányos Szalagkorlát 2007.08.25 13:34:41
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Csudálatos kalandba keveredett Krisztián a UPC-vel. A Homáron is rendszeresen jelentkező szolgáltató azt a 3902 forintot követeli rajta behajtóval, amit véletlenül kétszer utalt vissza neki néhány hónappal ezelőtt: A történet idén márciusban kezdődött, sorolhatnám az okokat, de…..
István nem érti, a mobilcégek törzselőfizetői akcióiban miért mindig a +1-2év hűség a leglényegesebb elem és miért nem a fantasztikus kedvezmények: Történt, hogy két évvel ezelőtt előfizetés és 2 év hűség nyilatkozat aláírására adtam a fejem. Gondoltam,hogy a hosszú…..
Néhány hónapja volt egy ukrán határátkelős sztorink, amiből született egy használati útmutató Ukrajnába tartó kezdő utazóknak. Viki leveléből most azt tudjuk meg, hogyan működik a rendszer visszafelé, azaz miért is kell 3-4-5 órát várakozniuk a cigarettacsempészeknek.…..
Toleranciahiányos Szalagkorlát 2007.08.03 11:50:29
Tegnapi posztunk élesítése előtt nem sikerült konkrét válaszra bírni a nemzetközi sportszergyártót, akkor most mennyire indították ők a népi utcaifoci-mozgalmat. Mára kaptunk egy levelet, amiben Pánczél Szabolcs marketingvezető (egyelőre) elhatárolódik a népi…..
Toleranciahiányos Szalagkorlát 2007.08.01 14:23:55
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..
Toleranciahiányos Szalagkorlát 2007.07.31 16:29:22
Egy újabb elfelejtett tartozás, illetve egy kölcsönös megelégedés bevárása nélkül történt szakítás az internetszolgáltatóval. A Homár nem teljesen érti, mire számít, aki egy felmondott szolgáltatás után nem küzd a jogosulatlan díjak kiszámlázása ellen, aztán pedig de…..
Szőrszálhasogatás vagy lenyúlás megakadályozása beszólni, ha a 690 forintos szendvicseket 700-ért számolják? Egy újabb örök kérdés, ami Péter melegít fel alant: Helyszín: Hajdúszoboszló, állítólag Európa legnagyobb fürdőjének gazdája, rengeteg turista, valamint…..