Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nevem Earl

0 bejegyzést írt és 587 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a legracionálisabban gondolkodó ismerősünk is biztosan megtapasztalta: „ez már megtörtént velem!”. Barátaiddal beszélgetsz, vagy egy olyan helyen kirándulsz, ahol még sohasem jártál, amikor hirtelen átfut rajtad az érzés: „ez már megtörtént! Itt már jártam!”. Ez a fajta ismerősség egy elsöprő…..
Hatalmasat bakizott a spanyol HBO: véletlenségből négy nappal korábban tették közzé a Trónok harca következő részét, a hetedik évad hatodik darabját, írta meg a Telegraph...
A Magyar Posta idén elég komolyan odatette magát annak érdekében, hogy környezetbaráttá varázsolja a karácsonyt: lepedőnyi csomagolóanyag helyett tömegeknek volt elég egy A4-es kinyomtatott lap az ajándékozáshoz. Az újítást nem mindenki fogadta örömmel, de végül is a szándék a fontos, az ajándék meg…..
Milyen film az, ami szó szerint kinyír egy stúdiót? Aki szeretné megtudni, az feltétlenül nézze meg Renny Harlin rendezését, mely akkorát zakózott, hogy azzal a Guinness Rekordok Könyvében is helyet követelt magának. Szép teljesítmény, ami többek közt a szinte nem is létező reklámkampány, a…..
A Walking Dead hetedik évadját a készítők látványosan arra húzták fel, hogy majd a rajongók meg az internet népe mennyire gyűlölni fogja Negant, a sorozat új főgonoszát. Emiatt a mostani évad magasan a leggyengébb az összes eddigi közül (az évadnyitóról szóló podcastünk itt található), és hiába…..
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
  Van olyan adás, amivel egyszerűen minden klappol. Az énekesek pár kivétellel mind az átlag felett teljesítettek, Tóth Gabi pedig az eddigi három évad messze legjobb teljesítményét nyújtotta. Ezen az sem rontott, hogy Majka álló farkakkal viccelt, Havas kissé sután udvarolt…..
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
Nemrég egy Aerosmith dokuban futottam bele a Jaded klipjébe, aztán meglepetten konstatáltam, hogy abban bizony a szexi csaj nem más, mint Mila Kunis, aki akkor még közel sem volt akkora sztár, mint most. Aztán jött véletlenül egy hihetetlenül begombázott klip, amiben az ifjú Jason…..
Kimegyünk a hegyoldalba, és egy farmeres-Ramones-pólós Gólemet találunk ott, akinek kibaszottul fogalma sincs arról, milyen zenekar neve van a mellére írva, de nem is azért tartja a TV2, hogy rocklexikont írjon. Mélyvíz gyön ma, kinyílik Pandora katonaládája, és kijön belőle a…..
Gólem zöld Tommy Hilfiger-ingben és kicsit hipófoltos(?) farmerban áll a villa előtt, az ízületek recsegve tiltakoznak minden mozdulat ellen, ma este fordulat gyön, mondja bárgyú vigyorral, bár lehet ez nála a természetes arckifejezés, az eddigiekből erre következtetek, ilyen fej…..
Még mindig tele van a Facebook ezekkel az idétlen címekkel és rengetegen kattintanak is rájuk. Tudom, mert amint valaki kattint, meg is osztja egyből, sokszor a tudta nélkül. Emberek, gondolkodjatok, mielőtt kattintotok. A picsába már. Na, jöjjön pár példa, hogy mikre nem szabad…..
„Tudod Sam, azért olyan rövid és zagyva és összevissza locsogó, mert hiszen egy tömegmészárlásról mi értelmes dolgot lehetne elmondani? Végül mindenkinek meg kell halnia, hogy sose mondjon vagy akarjon többé bármit is. A tömegmészárlásról legyen teljes a csend, s ez így van…..
Látom magam előtt, ahogy öntudatosan ül a méretes pocak körül, ülés hanyag, fekvő pozicióban, könyék kivetve, félkézzel vezetve tolja az ipart meg az észt. Jujj de jó lesz,a mikor kiöregedIk ez a típus! De az első kommentek alapján nem mindeki ért egyet velem,…..
Smoking Barrels Dark City (1998) 2014.09.13 06:00:00
1998 decemberében járunk. Általános iskolás fejjel egy különösen hideg péntek estén az éppen szalagavatóra igyekvő nagybácsimmal vitettem át magamat a szülővárosom másik szegletébe, hogy a takaréklángon üzemelő helyi moziban megtekinthessem A filmet. Azt az alkotást, aminek…..
Nevem Earl 2014.09.14 14:58:45
@Werewolfrulez: Valszeg ez is belejátszik a nyomasztó hangulatba... :)
A Népszabadság információ szerint közel tíz millió forint bevételre tett szert tavaly Berki Krisztián cége a BK Movie Star Film és Produkciós Kft. (csodálatos név!). Ennek nagy részét valószínűleg a TV2-től kapta Berki, az Édes életben való szerepléséért. Bár Berki…..
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Valahonnan marhára ismerősek, de nem tudom honnan. A megfejtésükkel nem is próbálkozom, meghagyom nektek a lehetőséget, hogy szabadon szárnyaljon a fantáziátok. Nos, mire tippeltek? A képeket amúgy Dávid lőtte Veszprémben. Kösz!..
Nevem Earl 2014.07.29 09:34:11
Sok olyan előadó van, aki sorra tudja gyártani a slágereket és a jobbnál jobb albumokat, de rengeteg olyan előadó is létezik, akiknek csak egyetlen egyszer sikerül olyat alkotni, amit egyből az egész világ dúdol. A "one hit wonder" tökéletes kifejezés arra, amikor minden összejön…..
Itt a kilences epizód, ami eddig minden évadban egyfajta minikatarzist hozott, Ned Stark lefejezése, Blackwater, Vörös nász, teccik érteni. Ebben az évadban a kilences a Falon játszódik, és csak ott, nincs csöcs ben, van viszont vér és erőszak bőven, meg egy képregényes…..
Van egy csomó dal a világtörténelemben, amiket rendre félreértünk, pont ahogyan a magyartanárok képesek a legegyszerűbb verseket is félremagyarázni. Nem arról van most szó, amikor csak félrehallasz egy dalszöveg részletet, ugyan az is gyakori probléma és elképesztően vicces…..
Vannak a klasszikus, régi sorozatok és vannak a modern nagymenők, amelyek miatt ismét igazán jó dolog egy sorozatban játszani. Azokra a leginkább 2000 környékén és utána indult szériákra gondolok most, amelyek már inkább filmszerűek, és jelenleg uralják az amerikai és európai…..
Királyvár Ezen a héten a királyvári vándorcirkuszból csak pár szereplők kapunk, és nagyjából ők is mind egy dolgot tesznek: elmennek Tyrionhoz, mert beszédük van vele. Itt van menten Jaime, akit baszkurál a lelkiismeret, hogy nem tudja megakadályozni testvére kinyírását, amiben…..
Nevem Earl 2014.05.20 10:49:32
@XocoLatte: A könyvből őszintén szólva nem is emlékszem ilyen harapós jelenetre, szóval nem merek semmit biztosra venni. :) Mivel (hál'istennek) a sorozat kezd sok tekintetben eltérni a papírformától, érhetnek meglepetések mindenkit... ;)
Nevem Earl 2014.05.20 10:50:15
@XocoLatte: Ez a Daario azért klasszisokkal jobb az előző hímbarbie-nál. :D
Adrienne kérdezi, hogy "honnan tudom meg, h ez a gél eredeti v hamis?" A legegyszerűbb módszer ennek megállapítására, hogy ha nem üzletben vette, ésvagy gyanúsan olcsón (például a Vaterán 2000 forint körül), akkor szinte 100%, hogy hamis. A látók szerint érdemes megnézni…..
Egy igazán jó lánybanda titka három fő összetevőben rejlik: a jól összeválogatott karakterekben, a szuper énekhangokban és nagyon jól megírt dalokban. Persze, hogy mi hangsúlyos ezekből, az korszakonként változik. Az 50-es, 60-as és 70-es évek lánybandáinál még a tökéletes…..