Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pimi

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi ügy talán legbizarrabb eleme a fogorvos reakciója a levélíró szavatossági igényére. A Zugügyvéd egyébként nehezen tudja elképzelni azt a helyzetet, hogy ez a fogorvos jogi utón kikényszerítve utóbb rendbe teszi a pótlást.Tisztelt Zugügyvéd!A kérdésem nem…..
A Népítélet-ben minden új és frissített ítélet ellenőrzésen esik át, és a problémások a kukában végzik. A gyanakvás-jelző is bejelez egy ilyen remekbe szabott írásra, mint például ez a kissé marketingszagú Linea. Igaz, azt állítja: nem vagyok Fiat kereskedő. Döntsenek,…..
Egy kedves olvasóm küldte az alábbi saját történetet, mert szeretné feldobni pozitív példájával a kissé pesszimistának tűnő blogomat. :-) Bizonyítéként szolgál, hogy a netes ismerkedés igenis lehet jó, sikeres és örömteli. Na, akkor az én sztorim.. Hogy legyen valami…..
Vastagbőr Celeb blog - Bódi Sylvi 2008.02.07 13:30:00
Gomba mód elszaporodtak a celeb blogok, ami nem is baj, hiszen a plebs legalább egy-két mondat erejéig jót morgolódhat: "jaj,de...buta,csúnya,kurva,fasz. Minek van ez a tévében?" Nem nyújtanám hosszúra a bevezetőt, a Sylvi bejegyzései magukért beszélnek. 2007.december 30.…..
Subba Társadalmi célú PR-film 2007.12.27 17:33:23
Valamiért úgy érezzük, hogy nektek is látnotok kell Agócs Rita és Egri Beatrix, a Berzsenyi Dániel Főiskola Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszékének píár-szakértő hallgatóinak alábbi zsengéjét. Just for the record: Pr-szakértő szakirányú továbbképzési szakot…..
S-blog Hirdetni így is lehet! 2007.09.19 14:53:00
Tapasztalatból mondom,hogy az ember fájó szívvel ad el egy autót ami közel áll hozzá. Aki kicsit is gondos gazdája volt a járművének és ragaszkodott hozzá, annak egyáltalán nem mindegy,hogy ki lesz a következő tulaj és,hogy fog a kocsival bánni. Itt egy hirdetés amely a…..
Soha. Mondom még egyszer: SOHA SENKI NE végeztessen munkát ismerőssel, rokonnal, esetleg a család barátjával. Még akkor se, ha kifizetődőbbnek tűnik. És mindig annak tűnik. Tehát soha. Úgy volt, hogy június elején a Budapest-Kiskunhalas-Szeged Bermuda-háromszöget tettem épp…..
pimi 2007.08.20 20:30:28
pimi 2007.08.20 20:34:07
Belsőség Hátamon a váram 2007.08.10 07:45:00
Hároméves volt a nagyobbik lányom, névnapja volt a kisebbiknek. Plüssállatból, könyvből, műanyagvacakból, társasjátékból és Kisvakond-dévédéből már igen jelentős tartalékokkal rendelkezünk, a felfújható gyűrűs kerti medence tavaly nyár óta szolgálja a családot. A…..
Bár ez a blog nem jogi tanácsadás céljából született, de ezt a levelet a Zugügyvéd szabadság utáni vitaindítóként mégis közzéteszi. Főként együttérzésből, mert az ilyen műhibákat a fogorvosok mindig megpróbálják ügyesen kimagyarázni. Sajnos számla nélkül…..