Regisztráció Blogot indítok
Adatok
highlife

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2perc A 2D-s arcú lány 2011.11.08 12:47:00
Legalább egy képen vágna más fejet :D... 2perc.blog.hu ..
highlife 2011.12.29 18:46:29
Subba Az idő relatív 2011.12.15 12:35:18
De ennyire? via..
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
Subba Stohl Buci 2011.03.31 14:23:00
Stohl András a magyar Császár ElődStohl András bűnös. Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott első fokon, plusz a perköltség megfizetésére kötelezték. Ezen felül három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől is. (kép innen)..
Az angol zenekar jelenleg új lemezét készíti James Ford producerrel, ezért is meglepő némileg, hogy derült égből villámcsapásként megjelent egy új dal a csapat hivatalos oldalán, amelyet alább meg is lehet hallgatni illetve nézni, ugyanis videó is van hozzá. Elöljáróban annyit,…..
highlife 2011.04.01 16:34:37
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
hogyvolt VV4 - 4X80 2011.03.07 14:15:00
Mélységesen csalódtam tegnap, még az almás pite is megkeseredett a számban. A mamám Alekosz-fan. Nem tagadom, terveztem vele egy mélyinterjút a VV4-ről, de a mama a túl direkt dolgoktól elzárkózik, egyébként is be kell tartani az információ áradatának ökölszabályait. Először…..
highlife 2011.03.08 03:09:05
A Strokes basszusgitárosa, Nikolai Fraiture először a privát Facebook-falára helyezte ki, majd a zenekar hivatalosan is megerősítette, hogy a régóta várt negyedik Strokes-lemez idén március 22-én jelenik meg. Fraiture nemrég a BBC-n Zane Lowe-nak annyit árult el az új lemezről,…..
highlife 2011.01.18 13:43:26
Varg Vikernes nem sokkal a börtönből való szabadulása után felvette a Lángoló Gitárok által is nagyra értékelt Belust, most pedig bő egy évvel az után kiadja a Fallent. Vikernes az új Burzum-lemezt a Belus és a debütáló, 1993-as Det som engang var közé helyezi el zeneileg, de…..
Idei első klipmegosztásunk még az előző év jegyében telik, összegyűjtöttük ugyanis 2010 szerintünk legjobb videoklipjeit. A lista összeállításánál számos szempontot figyelembe vettünk, ezekkel mélyebben nem untatnánk senkit, az viszont fontos megjegyezni, itt most elsősorban…..
November elején debütált az első magyar, kifejezetten a netre készült thrillersorozat trailere a youtube-on. Akkor interjút készítettünk a rendezővel, Horgas Ádámmal, aki elmondta, hogy minimális szponzori támogatásból, színészbarátai ingyen közreműködésével készítette el…..
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
highlife 2010.12.10 14:35:54
Elkészült a Kings Of Leon új klipje a Pyro című dalra, amit Magyarországon elsőként a Lángoló Gitárok olvasói nézhetnek meg. A klipen a zenekar egy kocsmában játszik, miközben körülötte zajlik az élet, ütik verik egymást, illetve konkrétan egy embert, táncosnő ropja a…..
highlife 2010.12.09 19:53:05
Egy jó szemű Homár-olvasótól kaptuk a tippet, miszerint a Tv2 Tények című műsorának meg kellene változtatni a címét, mert amit bemutatnak, annak csak bizonyos százaléka tény, már ha egyáltalán. A tévében december 8-án sugárzott riportban például egy Lipótmezőn rendezett…..
Egy bizonyos Michael Shagg Washington 250 millió dollárra perelte a Rockstar Gamest illetve a Take-Two Interactive Software-t, mert szerinte az egész 2004-es Grand Theft Auto: San Andreas játék történetét az ő zűrös régebbi életére építették. A modellként valamint a Cypress Hill…..
highlife 2010.12.09 17:33:05
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
highlife 2010.12.01 16:04:51
Komolyan mondom, nem tudom mivel vághatná még jobban maga alatt a fát az egyre inkább közutálatnak örvendő Nickelback és nyomorult énekese, Chad Kroeger, akiket pár éve szó szerint ledobáltak egy portugál fesztivál színpadáról. A nyálas slágerzenét álkemény gesztusokkal…..
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
highlife 2010.10.28 17:46:27
Fura közjáték vezette fel a ma reggeli Mokkában az összenőtt női szemöldök világbajnoka, azaz Kiszel Tünde legújabb fellépését. Vujity Tvrtko, aki most éppen a Tv2 reggeli műsorában haknizik, már a felkonfban elküldte az anyjába a naptárjaiból és kvázi celebstátuszából…..
highlife 2010.10.25 18:01:32
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..