Regisztráció Blogot indítok
Adatok
/Spam

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
/Spam 2012.08.05 16:26:04
@- Capri -: Olvasd el a hivatkozott hivatásos rettegők írásait és tedd fel nekik ezt a kérdést :)
Az már a Lomiczi-ügyből kiderült, hogy a Magyar Televízió nem egy szakmai műhely, ahol újságírók dolgozzák fel a híreket saját szakmai tudásuk szerint, hanem egy gépsor, ahol valaki reggelente bepötyögi a parancssorokat, aztán végigfuttatja az egész rendszeren. A végtermék…..
Az Epiros TV1 egyik műsorvezetője, Panagiotis Vourhas nyugodtan készült április 6-i interjújára az egyik helyi politikussal, nem is sejtve, hogy nem egészen két perccel az adás kezdete után 17 maszkos, ipari mennyiségű joghurttal és tojással felszerelkezett rosszakarója érkezik…..
/Spam 2012.04.11 10:55:59
@Josef Virek: Hideg élelmet vigyél. Németország nincs messze, de gyalog azért beletelik jó pár napba mire odaérsz.
Egy német újságíró, aki egyébként a puszta Jennifer Rush-ának titulálja Wolf Katit, azt írta az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtti esélylatolgatójában, hogy a magyar indulóra már csak elvi okokból sem szabad voksokat leadni, mivel "Orbán kegyeltje", írja a…..
/Spam 2011.05.18 09:29:34
Kedves c:c ügyfélszolgálat,
az a nagy helyzet, hogy jelen esetben nem a Blikk a hülye, hanem ti. Az ominózus cikk:

www.taz.de/1/archiv/digitaz/artikel/?ressort=tz&dig=2011%2F05%2F14%2Fa0199&cHash=9982e1495e

"5. Ungarn. Kati Wolf: What About My Dreams. Die Jennifer Rush der Puszta, die CSD-Krachernummer des Abends. Muss leider aus politischen Gründen abgelehnt werden: Sie ist eine von Gnaden Viktor Orbáns!"

És íme még egy kedves vélemény, egy jelentéktelen német lap internetes kiadásából:

www.spiegel.de/kultur/musik/0,1518,761820,00.html

"Kroatien und Ungarn schicken praktisch dieselbe knochige Blondine mit Fönwelle und Euro-Trash ins Rennen."

Azért jó dolog, amikor maguk a szervezők "törődnek" ennyire valamelyik résztvevővel, nem?
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
/Spam 2011.05.13 12:22:53
@grovian: Hivatalosan valóban, de szokták a koronás címerrel is használni.
/Spam 2011.05.13 12:37:52
@grovian: Szerintem pedig a hivatalos magyar címert a hivatalos magyar zászlóval együtt használni egyáltalán nem bűn, sőt.
A fingópárnával már nem menő, a rokonok halálával meg ízléstelen viccelődni a bolondok napján, kollégánkat élő adásban megszívatni egy szagos iPhone/iPad-alkalmazással viszont annyira elképesztően nagy királyság, hogy őszintén sajnáljuk, nem Erős Antóniával csinálta meg…..
Rohammentők vitték el VV Lacit, írja a Blikk. A 40 éves szamuráj egész nap rosszul érezte magát, főleg mellkasi fájdalmakra és légszomjra panaszkodott, ezért a villa orvosának javaslatára kórházba szállították kivizsgálásra. VV Laci jól van. Azért a Blikk képének címét…..
Elképesztően pökhendi módon reagált Frank La Rue, az ENSZ szólás- és véleményszabadságért felelős jelentéstevőjének kritikáira Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában kedd este. A beszélgetés (ami a…..
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
Azt, hogy Orbán Viktor legkisebb lányának osztálya a Parlamentben járt kedden, majdnem minden orgánum lehozta. De ilyen, a CKM és a Magyar Hírlap házasságából született ingyenpromót csak a Blikknek sikerült összehoznia. A bulvárlapnak sajnos nem ez az első szervilis…..
Kétmillió nézővel ment a Való Világ4 nagy érdeklődéssel várt szombati párbaja, ráadásul 18-49-ben 43,1 százalékos nézettséget hozott a műsor, azaz a tévénéző fiatalok közel fele volt kíváncsi arra, melyik alfahím jut vissza a villába. A sajtóközleményben még több…..
/Spam 2011.02.14 20:27:16
@Capra: Uh, megint egyet kell értenem veled.

Az a vicc, hogy szinte tökmindegy mit adnának az adott műsorsávban, nagyjából ennyien ott ülnének és néznék. Egy történelmi, közéleti, ismeretterjesztő műsort, akármit. Annyi különbség lenne, hogy nem a tudattalan és igénytelen fogyasztói társadalom tömegeit növelnék, hanem a műveltebbekét.
Csak hát ez utóbbi ugye senkinek nem az érdeke.

Ezért is gyenge duma, amikor az "erre van igény" szöveggel jön valaki (ezzel kapcsolatban egy viccet is el tudnék mondani :))
/Spam 2011.02.14 20:45:00
@Jack Torrance: Az erre adott válasz engem is érdekelne, bár gyanítom ez egy olyan kérdés amire itt, most senki nem fog válaszolni...
/Spam 2011.02.14 20:58:06
@manager2008: Világos, de még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem tudatosan nézi az átlagnéző a show műsorokat és a sorozatokat (tisztelet a kevés, karakteres kivételnek).

A televíziózási szokások hihetetlen mértékben megváltoztak az internet térhódításával. Aki ennek ellenére tv-t néz (és mondjuk a VV4-et, hogy a konkrétumoknál maradjunk) az ezután is azt fogja, akármi is megy rajta.

Ha valaki egy bizonyos sorozatért reszket, az úgyis letölti magának (vagy nem tud angolul).

Maradtunk tehát az örök kérdésnél: mi lenne, ha (kísérleti jelleggel) valami - vigyázat, nagyon demagóg lesz - hasznos műsorba fogna bele mindenki kedvenc kereskedelmi csatornája (vagy a második kedvenc)?

Tudom, erre is van válasz: drága. Na de nemsokára úgyis fizetős lesz, akkor meg? :)
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
„Ellenzékinek lenni szexi” – ez a szokatlan felirat a tegnap délutáni Kossuth téri tüntetés egyik transzparensén volt olvasható. A magyar sajtó eszméletlen pártosságát és ezzel összefüggésben – nevezzük így - kreatív valóságtálalását jól jellemzi,…..
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
/Spam 2011.01.27 10:33:46
Süveges bemutatkozó bejegyzése a témával kapcsolatban:

www.suvegesgergo.hu/?p=2251

Remélem nem tőletek fognak névválasztási tanácsot kérni, mert abból valószínűleg nagy baromság lesz (tudom prejudikálok, de sajnos okkal).
Schmitt Pál újévi beszéde után valaki korrektori állást hirdetett meg a Köztársasági Elnök hivatalába, de mire befejeztük a röhögést, sajnos már levették a hirdetést. Most azonban még friss és ropogós az új lelet, amiben filozófus szakértőt keresnek Budai Gyula…..
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
/Spam 2011.01.13 15:19:30
@Fatal Error! System Halted!: "két rendbeli erõszakos nemi közösülés bûntettében mint bûnsegédet, egy rendbeli lopott kulcs használatával"

Ezt fejtsd már ki légy szíves, mert nem bírom értelmezni. Ezek a kommunisták azért tudtak, ha jogról volt szó :D

@EMU: Amerikában nőverésért bárkit ki lehet tiltani az országból, aki alapvetően nem amerikai állampolgár és ha a felesége vallomást tesz ellene.
/Spam 2011.01.13 15:21:09
@Comment.com-osok! Kurvaanyátokat!: Több reg-et most már ne csinálj, jó? :)
/Spam 2011.01.13 20:16:33
@Fatal Error! System Halted!: Kedves tőled, hogy megelőlegezed számomra a bizalmat, de azért jó lenne ha mégiscsak elmagyaráznád, mert tényleg nem tudom értelmezni.
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
/Spam 2011.01.02 11:00:59
@K0vasz: Gondolom te most is ilyesmit hallgatsz. Egészségedre :)

(Szerencsejátékokkal ne nagyon kísérletezz, mert a táltos képességeid igencsak elmaradottak.)
/Spam 2011.01.02 11:03:46
@ripők: Na és a szövegkörnyezet?

Ennyi erővel a gyűlöletbeszéd és a közösség elleni izgatás sem bűn, mivel az abban elhangzott igéket és főneveket minden bizonnyal már hallhattuk, sőt használhattuk máshol is külön-külön :)
/Spam 2011.01.02 11:06:48
@greeeny: Nem akarom védeni (főképp azért nem mert ő is írt hasonló butaságot a cikkben), de mint ahogy korábban írtam:

A köztv egyébként egy elég színvonalas show-val "emlékezett az EU-elnökségről" (Heaven Street Seven, Borlai Gergő és Szalóki Ági, Budapest Bár, Budapest Folk Band, etc. részvételével) a Millenárison.

Nem gond ha nem láttad, csak akkor nem kéne látatlanba leszólni.
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
/Spam 2010.12.21 13:15:38
@Megfigyelo: Milyen törvények szerint? Mesélj.
Bejegyzett pártról beszélünk, komoly támogatottsággal. Néhány szerkesztőnek nincs joga megtagadni a reklám leadását csak azért, mert nem egyezik az említett párt ideológiája az ő nézeteikkel. Ez ugyanis nem így működik, valójában ez a szólásszabadság igazi lábbal tiprása.

@Google: Jár a pont, akkor inkább kinéztek a másik ablakon.
/Spam 2010.12.21 13:29:37
@Megfigyelo: Rengeteg "fasiszta" párt van Európában manapság, már amennyiben minden szélsőjobboldali pártot annak titulálunk.

A párizsi békével nem kéne foglalkozni, hiszen a Szovjetunió a mai napig nem számolt el háborús bűneivel és a benes-dekrétumokat a mai napig érvényben tartó Csehország sem szúrja senkinek a szemét. Felejtsük már el.
/Spam 2010.12.21 14:00:15
@LucyBp: Inkább Budapest, közel 20 éve :)