Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bauxit14

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még nem végeztem a játékkal, de ma este is még nekiállok. Az a baj, hogy nevetségesen nehéz és néhol játszhatatlan a bugoktól, de majd úgyis meglátjátok.Aki esetleg felismerné a játékot (ami ennyiből igen szomorú volna), kérem ne lője le a poént, mert a legabszurdabb jelenetek…..
bauxit14 2010.10.09 23:58:09
Aki figyeli a blogon kívüli szösszeneteimet, tudhatja, hogy elég hülye helyzet állt elő, ugyanis új számítógépemmel (laptop) képtelen vagyok hangot rögzíteni. A szoftver megvan, de csak a mikrofon audióját ismeri fel, mint hangforrás. Enélkül meg nem lehet videókat…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.09.27 15:39:29
Éééés még mindig várok az internetre, hogy bekössék. Mindezt úgy, hogy az ígért határidőn kívül vagyunk már jócskán. Gondolom majd 30.-án megjelennek és fizethetem az egész szeptembert...A következő alany tesztelése egyébként már zajlik. Mondhatni offline státuszbanKis…..
bauxit14 2010.09.28 15:18:09
@balintfenix: Van egy blog amin megtalálod őket
www.avgnhunsub.blog.hu
Nostalgia Critic - Top 11 Coolest Cliches   Chris Bauer hosszú szünet után visszatért egy Nostalgia Critic videóval. Tudom, most jönnek a hozzászólások, hogy ez nem is Nerd meg bla bla bla, de kit érdekel :D Akinek nem tetszik nem nézi. Nekem nagyon tetszett és köszönöm Chris…..
The Simpsons Üdv. Íme itt a The Simpsons videó, szavazásotok második helyezettje. Mindenkinek jó szórakozást. AVGN - The Simpsons (Hun Sub)Uploaded by dolfinthereal. - Watch more comedy videos and sitcoms. ..
Rohadt hosszú című új videó   Íme a legújabb videó, aminek olyan hosszú a címe hogy mégegyszer le nem írom, feliratozva. Mivel 23 perc, a Dailymotion-ra csak két részben lehet feltenni. Mindenkinek jó szórakozást. AVGN - Nintendo Days Re-Revisited _ Part 1 (Hun Sub)…..
 Üdv! Sajnálom,hogy így eltüntem az utóbbi 1,5 hónapban. De egyszerűen annyi minden összejött a nyáron,hogy semmi kedvem nem volt fordítani. Most próbálok visszatérni a való világba de sajnos most meg suli van így időm nincs:D De próbálok igyekezni. Íme itt egy videó ami…..
Independence Day   Íme egy rövid film Majin_Zed tollából. A függetlenség napja játék PS-re. Jó szórakozást. AVGN - Independence Day (Hun Sub) Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos...
És még a kék négyzet is eltűnt a borító közepéről! Hát ha ez nem kihagyhatatlan ajánlat! Képet küldte: Knight A teljes rettenetért, itt az Airborne Hero trilógiám1. rész2. rész3. rész ..
bauxit14 2010.09.08 20:36:34
@Meggyes: Amelyikért fizetnek,hogy megvedd...
Úgy tűnik nem csak az EVM újult meg, mert Sándor észrevette, hogy a Seven M féle Cool Games is fokozatosan átvált kékről zöldre. Míg az EVM-nél nekem bejött a váltás, itt szerintem a régi kék nyerőbb mint ez. Azoknál már 10 méterről is be lehetett őket azonosítani, hogy…..
CDI - 2. rész   Chris Bauer elkészült a CDI sorozat második részével. Csak úgy száguldoznak a videók, hamarosan elfogy akkor munkanélküliek maradunk :D Jó szórakozást. AVGN - CDi Part 2 (Hun Sub)Uploaded by dolfinthereal. - See more comedy videos...
bauxit14 2010.08.30 13:46:20
Kérdezz-felelek videók! 2010.08.11 21:36:08
Nos, barátaim, a nyílt napon csak 1 ember volt ott (Koponya a Yeshno blogról), remekül elvoltunk 4 óra hosszat, egyszóval sikeres volt a nyílt nap. Sajnálom, hogy nem lehetettek még többen jelen a rajongóim közül, de semmi baj - jövőre is tartok nyílt napot,akkor remélhetőleg…..
Olyan élvezetes, amilyennek kinéz. Szigorúan csak mazochistáknak..
bauxit14 2010.08.13 15:39:41
@lessknownJFK: Te meg leszophatsz.
Jó lett xD de ez még rosszabb,mint pénzt kidobni az ablakon,mert ezzel még időt is dobsz...
Game Glitches   Íme. Egy új fordítónk Danevilke csinálta a Game Glitches videót. Sajnos nagyon rossz, eddigi szinte legnehezebb videóval kezdte, ugyanis a szöveg nagyon sok helyen érthetetlen. Nézzétek el neki, azokat a részeket én se tudtam volna jobban lefordítani. Köszönjük…..
bauxit14 2010.08.05 12:51:55