Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palsif

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. ábra: Végtelen hosszú idejű Univerzum Egy klisészámba menő klasszikus szerint "az élet olyan, mint a motor: ha nem megy, be kell rúgni". Ez a cikk arról szól, hogy az Univerzum nem ilyen és nem feltétlenül kell berúgni. Az egyik legnépszerűbb érv isten mellett az ú.n.…..
Palsif 2013.09.01 12:12:30
Egy számítógépen futó program, ami nem lát ki a gépből, max. a saját belső világát képes feltérképezni, de magának a számítógépnek az eredetét a büdös életben nem fogja megismerni.

Ha megnézed a te agyad is egy számítógép és a gondolataid a program, csak a saját érzéseidből és tapasztalataidből tudsz kiindulni, a saját belső világodban felépített fogalmak fényében látod ezt a világot, ahogy a számítógép is a belé betáplált definíciókból von le következtetéseket számolás útján.

@Brendel Mátyás: "ennek a postnak nem az élővilág eredete a kérdése. az Univerzum eredetéhez képest ez ugye egy kisebb kérdés, és sokkal kisebb problémát jelent megválaszolni"

igazából feltetted a végső kérdést. és semmit se tudsz bizonyítani, mert pl nézzük azt a lehetőséget, hogy az univerzum egy tudományos kísérlet, amit egy kozmikus mértékkel mérve nagyobb entitás hozott létre, mondjuk bizonyos fizikai "törvények" vizsgálatára. és mi csak baktériumok vagyunk az egészen.
A szabályokat itt találjátok. Új képek (az "elolvasom" után)! Megfejtés: Melegkonyha (Fuera de carta). Megfejtő: Tnitike (öt kép alapján) Jelenlegi állás: 1. dzsoker1976 (9 pont)2. Tnitike (1 pont)..
Hirtelen felindulásból úgy döntöttem, hogy felelevenítek egy régi játékot, melynek az a lényege, hogy filmekből vágok ki képeket, melyeket aztán torzítás mentesen posztolok, nektek pedig ki kell találnotok, hogy melyik filmről van szó. A képek a nehezebbtől (általánosabbtól)…..
Palsif 2013.06.30 10:46:02