Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogja

25 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami most számunkra reálisan kitűzhető cél, az az, hogy az ország gazdasági teher- bíró képességének függvényében fokozatosan és mindig az átlagnál nagyobb mértékben emeljük a pedagógusok fizetését.  Pedagógusok Lapja, 2010. június 10.  "Ön hazudik akkor,…..
blogja 2013.08.29 02:48:10
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Sajnos nem ígérte. Figyelni kell ám a nyálkás csúszómászók megfogalmazásaira is!
www.pedagogusok.hu/dokumentumtar/PL-2010-6-7.pdf 4. oldal jobboldali hasáb, keresőszó "függvényében":

"Ami most számunkra reálisan kitűzhető cél, az az, hogy az ország gazdasági teher bíró képességének függvényében fokozatosan és mindig az átlagnál nagyobb mértékben emeljük a pedagógusok fizetését."

Ez egy nagyon jól megfogalmazott, politikailag átgondolt mondat. Mit állít a mondat? Hogy ez egy REÁLISAN KITŰZHETŐ CÉL. Még azt sem állítja, hogy ez egy ténylegesen kitűzött cél, ígérni pedig pláne nem ígéri.

Szóval nem hazudott... Igazából soha nem ígért semmit, és cél sem volt ez. Vagy legalább is már csípőből képes úgy fogalmazni, hogy ne lehessen megfogni.
Végjáték Passion Play2010Van egy olyan szokásom, hogy mielőtt bármilyen filmet kezdenék nézni, kicsit utána kutatok az adott műnek. Megnézem a szüzsét, a szereplőket, és néhány pontszámot. Nos Megan Fox (a 21.szd férfi "jizz in my pants"-e) és Mickey Rourke neve adott némi…..
Tékozló Homár Bezárt a ScienNet 2009.11.26 16:35:00
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették,…..
blogja 2009.11.26 17:59:51
Ja, most látom:

www.pszaf.hu/topmenu/sajto/pszafhu_sajtokozlemenyek/Sciennet-kozlemeny.html?query=sciennet

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedély nélküli betétgyűjtés gyanújával piacfelügyeleti eljárás keretében vizsgálta a ScienNet-Rendszer elnevezésű törzsvásárlói rendszert. A vizsgálat megállapította, hogy a ScienNet-Rendszer működtetése nem minősül betétgyűjtésnek, vagy más pénzügyi szolgáltatási tevékenységnek. A Felügyelet az eljárásban feltárt kockázatok nyomán más hatóságok eljárását kezdeményezte.
Ezen a napon a Bajkál nyugati oldaláról a keletire indultunk. Bár számos érdekes közlekedési berendezést láttunk (oldalkocsis motort, gázlón átkelő terepjárót, vasúti hidat, tankszállító vonatot, bakterházat, horgászcsónakházakat, drótra fűzött kompot, faszállító…..
Vaníliajégkrém, rajta eper- és karamellaöntettel: kolbász-íz... Teljesen komoly.Ne próbáljátok ki... :D..
Soproni Sörreklám:   Kicsit máshogy: ..
Büszke Manhattan Portage-tulajdonosként persze nem szívesen javasolnék más táskát. (Ok, esetleg a Rickshaw vagy a Timbuk2 jöhet még szóba nálam.) Egy negyedik cég, a MobileEdge viszont meglátta a lehetőséget a sok unott képű reptéri geekben, és olyan laptoptáskákat dobtak…..
Helyesebben alighanem már régen elkezdődött, de csak most vált jól láthatóvá.Az utópia kilépett a valóságba. El sem hinné az ember, ha nem mutatkozna meg teljesen nyilvánvalóan, mindenféle köntörfalazás és ködösítés nélkül. A Földön a szabadság és biztonság utolsó…..
Böngészgetünk, böngészgetünk, egyszercsak arra a jön a Google, és ezt mondja a Pálya.hu-ról:Kattints a képre a teljes méretért.És ez még semmi, de indokolja is, angolul.Érdemes lenne a Pálya.hu rendszergazdáinak körülnézni a szerverükön. :)..
Kezdődik az újabb tanév, és ennek a cikknek már régen itt lett volna az ideje. Minden szülőnek ajánlom figyelmébe a cikket.A hipermarketekben olyan iskolatáskákat láttam, amelyeket a Német Gyermekortopédiai Intézet látott el ajánlásával. A probléma ott kezdődik, hogy ilyen…..
Hivatkozással az Index.hu cikkére:"A magyar államtól kapnak támogatást, mégis annak költségvetését segítenek megrövidíteni" - írja szalagcímben címoldalán az Új Szó szombati száma.A lap több írásban is ismerteti és etikátlan ügyletnek minősíti, hogy a…..
A GlaxoSmithKline legújabb szere klinikai kísérletekben mindössze pár dekagramm fogyást eredményezett. Kevesebbet, mint napi 5 perc séta és sokkal kevesebbet, mint heti egy pohár üdítőital meg nem ivása! A hatása, miszerint a zsírlebontásba avatkozik bele úgy, hogy egy enzimet…..
Azt meri mondani, hogy a jövő a bölcsődéké. (Heti Válasz, 2008. 19. heti szám, 13-15. oldal)Csak hasonlítsunk össze gyerekeket, akik egyike bölcsődében nevelkedett, másikával azonban 3-4 éven át az anyja énekelt, verselt, rajzolt, gyurmázott otthon (de nem is csak síratta a…..
Figyelem a BKV évek óta tartó folyamatos haldoklását, a mizériát az állami támogatások hiányával kapcsolatban, melyeken folyamatos és drasztikus áremelések alapulnak.A mostani BKV-szakszervezeti sztrájkok jól mutatják - ez is a nem titkolt céljuk -, hogy milyen lenne a város BKV…..
És Uri persze asszisztál a show-jához hozzá, szóval nagy színészek ők! :D (Vagy Uri sem tudta, hogy trükk.)Vicha Attila nyilvánosan lebukott, a szavazók többsége pedig megkajálta. :)Íme az elmélet, aztán lejjebb a videó végén a bizonyíték (arra, hogy a feltételezés igaz is…..
A franciák kiállnak Tibet mellett, a "magyarok" nem. Én szégyellem magam a MOB és  Magyar Zoltán ügyvezető igazgató helyett, aki nem átallotta politikai kérdésnek nevezni emberek mészárlását, ezzel mérhetetlen szégyenbe hozva a magyarságot. ..
A népszavazás után. Azt mondta, hogy a vizitdíj nélkül hiányzó pénzt nem fogják pótolni az egészségügyben.Az egy dolog, hogy a vizitdíjra épült berendekedések felbomlanak. Ez nem az a szavazópolgárok hibája, hanem a ránkerőltetett vizitdíj kiagyalóié. A legfontosabbak a…..
A minap voltam orvosnál, és amíg vártam, kihallatszott egy beszélgetés a társadalombiztosítási járulék (keresőknek: betegbiztosítási járulék, TB-járulék, egészségbiztosítás) APEH általi behajtásáról.Kaptak egy körlevelet, melyben az állt, hogy ha az ellenőrzés…..
Új egyensúlyozó jármű tervezése folyik a Bombardier berkeiben. A jármű válasz a Segway gyártotta kétkerekű járművre, mellyel egy ember állva közlekedhet, miközben az irányítást a testének megdöntésével végzi, melyet a jármű érzékel és dinamikusan reagál rá.A…..
De nem benned Ágikám, mert a két diplomád sajnos nem elég ahhoz, hogy ügyintézőinél magasabb szintű munkakörben is elhelyezkedhess. Sajnos benned sem Pistikém, mert a szakmai végzettségeddel sehova sem tudsz elhelyezkedni, miután az összes gyárat eladták hogy csak az import…..
Igazán nem szeretném senki örömét elvenni, de szeretném tudni, hogy ha tíz év múlva visszatekintünk/tenek erre az időszakra, volt valaki aki legalább egy kicsit tisztán látott vagy legalább is megpróbált nem birka lenni.Itt volt a Szilveszter, az Újév ünnepe.Most arról csak…..
Riel András újra megkért, hogy közöljem blogomban panaszlevelét, amit az Országgyűlési Biztosnak címzett. Kapcsolódó cikkre is hivatkozott.Kedves András! Enyém a megtiszteltetés!Felmerül bennem a kérdés:Meddig piszkálhatja még az állampolgárokat a Kormány?!MIT ENGEDÜNK MÉG…..