Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csikhamirinao

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valójában ki gondolta komolyan, hogy egy elhivatott ápolónő képes lesz bármit is elérni? Mégis mire számítottak, akik reménykedtek, hogy egy hatvankilós nő, aki szar pénzből tartja el a családját, majd itt csodát fog tenni? Hogy nem fog tönkre menni? Hogy nem fogja felőrölni a teljesen hiábavaló…..
csikhamirinao 2016.04.05 08:26:48
@Csaba Szikora: Ecsém!Te nyikhaj senki!Te aki egy szarcsimbók vagy a disznó seggén!
A munka törvénykönyvének megváltoztatása előtt,nem részletezem,mert bizonyára tisztában vagy vele??!! Szóval a zorbán kormány előtt,ugyanzzal a munkával 120ezret kerestem nettóban!!Ugyanezért a munkáért most 88 ezret adnak!Tudod mennyit ért 2009-ben 120 ezer forint!Most kb.160-180ezernek kellene lenni!
A többit nem írom,mert csak felhúzom magam idegileg!Főleg amikor az ilyen szarcsimbókok próbálnak észt osztani!
S akkor nem beszéltem a törvényerőre emelt rablásról!Érted!Faszfej!Nem lopás,hanem rablás!
A héten ismét felmerült a 13. havi nyugdíj ötlete. Néhány nappal ezelőtti posztunkban már értekeztünk ennek a társadalomromboló hatásáról, de mivel a téma egy jellegzetes magyar korszellemet és kórtünetet tükröz, úgy gondoljuk érdemes tovább elemezni. Ha az alapvető…..
csikhamirinao 2013.01.13 20:22:28
@inda2012: Te mit csináltál 100 éve?Akkor is másokon élősködtél!Mert előző életedben biztos,hogy TETŰ voltál!S szívtad a nép vérét!
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
Orbán Viktor ma délután tizennegyedszer tartja meg évértékelő beszédét. A sokszor csak protokoláris eseménynek ezúttal valódi tétje is van: a miniszterelnöknek egyszerre kéne meggyőznie a sikeresebb jövőről a pár hete még hevesen háborgó piacokat és híveit is.…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Császár Gábor időntúli hetesénél már a kapitány sem bírta visszafogni magát. Nagyszerűen szerepel eddig a magyar férfi kézilabda-válogatott a szerbiai Európa-bajnokságon, két döntetlennel a címvédő franciák elleni pénteki meccs előtt továbbjutásra áll a halálcsoportban.…..
The Beach Boys - The SMiLE Sessions (Capitol) Már csak hármat kell aludni… kettőt… egyet – a szerkesztőségen nagy izgalom lett úrrá Mindenszentekkor, ugyanis a Halley-üstökös is gyakrabban kerül földközelbe, minthogy olyan lemezről írhassunk, amire immár 44 éve…..
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
csikhamirinao 2011.05.15 09:15:53
@StrongSteve: 62-ik évemben vagyok!13 évesen már dolgoztam intezíven!Munkakönyvem nvan róla!S most még mindíg keményen dolgozok!
Szakmunkát!Kvalifikált munka!Orvosi készülékeket!Minden nap fertőző veszélynek kitéve.S mellette havi legalább még 100 órát dolgozok,azért hogy megéljek egy szerény szinten!Szeretném jelezni,hogy a médiában agyonhangsúlyozott 205.000.-Ft-os fizetéssel szemben 102.000.-Ft bruttó fizetésért!Jelzem!Éretsségim van és szakvézettségem!Vagyis a "D" kategóriba tartozom.Aki állami szférában dolgozik tudja miről van szó!Az udvart seprő meg megkapja a minimum 90.000.-Ft-ot ,csal azért hogy ne legyen csíkos az udvar!De!Örülök!Mert van munkám!Kapok fizetést!S befoghatom a pofám!Mert a kapuban ötven magasabb végzettségű vár arra,hogy kiessek a sorból!Nem tudom eldönteni!Most jogosan szóljak-e?
Kit véd a törvény?A JOG!?Az alkotmány?!Azt hiszem a világ sok részébe el lehetne menni!Nem lennék rosszabb helyzetben!
csikhamirinao 2011.05.15 09:27:29
@Yoss: Bocsi!Nem vagyok írógép bajnok!Egyenként pötyögtetem be a betűket!Ha látod a hibákat?Akkor láthatod,félreütésekről van szó!Nem helyesírási hibákról!Arról nem beszélve,torlódnak bennem a gondolatok!Amit a kezem nem tud követni a pötyögtetés miatt!
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
csikhamirinao 2011.05.13 18:08:36
@Orbán takarodj!!:
I'be szípen beszélsz Ecsém!Gratulálok!
Mert valóban!Nagyon igazad van!Így kell tudni hazudni!De igazából!ÁM!!
Mert nem bennünket szorongatnak,hanem a multikat,meg a bankokat!Azok meg még jobban csavarnak rajtunk!De a sok "marhamagyarja" meg el is hiszi nekik!
Mért nem egyenesednek már ki a kaszák!Dózsa népe már régen felekelt volna!
Számos magyar híresség a kisnyugdíjasok táborát gazdagítja. A múlt és a közelmúlt sztárjai között akadnak olyanok, akiknek több évtizedes munkásságukat követően 30-50 ezer forintot hoz a pénzespostás. Sokuknak, ha csak ebből kellene megélni, akkor könnyen felkophatna az…..