Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thaumiel

5 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sensorium Ábrándozzunk! 2009.02.11 15:45:00
Milyen nagyszerű is lenne, ha a profi fotósok látásmódja és az amatőr filmesek képzelőereje egyesülni tudna akár egy párperces kisfilm erejéig, és a két szakma együttes erővel mutatná fel a középső ujját a többmilliós kameráknak, a kamionnyi lámpával dolgozó, időrabló…..
A Khronos Projector egy interaktív művészi installáció, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy egy előre rögzített videó anyagot teljesen új szemszögből vizsgáljanak meg.A klasszikus, videó szalagra rögzített felvételeket egyszerű módon tudjuk kezelni, előre-hátra…..
Sensorium RjDj - a Digitális Drog 2008.12.04 00:38:00
"Változtasd Hangszerré a Világot" - hírdeti az október 30.-tól iPhone-ra is letölthető szoftver.És tényleg! Ezt a zseniális ötletet a last.fm egyik alapító tagja Michael Breidenbrücker, és elnöke Stefan Glanzer fejlesztette ki, és kis túlzással új zenei…..
Sensorium A Fekete Lyuk 2008.11.16 14:09:19
Phil és Olly (Phil Sansom és Olly Williams) többszörös díjnyertes brit filmkészítők. A legújabb "Fekete Lyuk" című rövidfilmjük egy álmatag hivatali munkásról szól, aki véletlenül felfedez egy fekete lyukat, majd kapzsisága elhatalmasodik rajta...Nekem is kellene…..
Sensorium Can We Kiss? 2008.11.16 13:53:00
On S'embrasse? (Can We Kiss?) egy rendkívül ötletes francia kisfilm, melyet Pierre-Olivier Mornas rendezett. Előszőr 2000-ben mutatták be, azóta világszerte rengeteg rövidfilm fesztválon szerepelt, és számos díjat nyert.   ..
To: Gyurcsány Ferenc Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Tisztelt Miniszterelnök Úr! A IX. kerületi önkormányzat ingatlanügyletének áldozatává válhat a budapesti kortárs kultúra meghatározó központja: a Kultiplex Mûvelõdési Ház. Jelenleg az…..
Állítólag tüntető ováció fogadta Sas Józsefet a Mikroszkópszínpadon, amiért felfügesztett börtönre ítélték, vagy talán, mert mégsem kapott Kossuth-díjat. A Vasárnapi Bors szerint sokan be sem fértek a színházba, a közönség állva tapsolt, a politikai csasztuskák…..
comment:com Korda beszívott 2008.03.17 17:35:00
Hát ilyen Korda György, miután kipróbálta a füvet, ami ugye bűnös dolog, és egyébként is egy tisztességes magyar sztár nem lövi be magát. A Kordáék a Föld körülben ma este tíz óra után a táncdalénekes-gagyiceleb házaspár amszterdami kalandjai kerülnek adásba a…..
Ez volt az email tárgya, amit az egyháztól kaptam.És ez volt benne, semmi más:..
Most kaptuk a bréking nyúzt, hogy a Korda-család világkörüli turnéja alkalmából bekóstolta a jó hazait Amszterdamba. Egyelőre csak ez a mikropromóvideó látható a jeles eseményből, úgyhogy amíg többet nem tudunk, lehet fogadni, milyen márkájú növényi törmelék füstjét nem…..
Germán triumvirátusunk utolsó és egyben legfiatalabb tagja következik: Ralp Moeller vagy Möller , kinek hogy tetszik! Egy biztos bamba fejével és lóbaszó termetével szorosan ott lépked Matthias Hues és Schwarzi mögött. A kis Ralph Recklinghausenben született, ami biztos valami…..
Thaumiel 2008.03.11 11:11:26
Temessék ezt a f@asszopót a Xena meg a Herkules mellé.

Igénytelen primitívség az összes, hülye aki nézi.
Alighogy vége lett a Blu-Ray és a HD DVD harcának, egy újabb versenyző jelentkezett be. A HD VMD azzal próbál támadni, hogy sokkal olcsóbb, mint a Blu-Ray. A technológia mögött egy londoni cég áll, ők azt állítják, hogy azért lehet népszerű a termékük a nem túl módosak…..
Thaumiel 2008.03.10 18:26:12
A HD kamera manapság már nem összeg, alap kamerát már 3 milkáért lehet kapni, a fullos SONY Cinealta, vagy RED (www.red.com) kamerákat teljes optikasorral pedig kb. 10 milka.

De nem ez a szűk keresztmetszet, hanem az utómunka. ISZONYATOS helyet és komoly vasat igényel az editálás, tárolás és kijátszás. Ez pedig hatalmas, több százmilliós befektetés.

S mindezt csak azért, hogy lássam a Mónikasóban a rücsiket a ganajtúró oláhokon, vagy a foglepedéket a részeg Pálfy szájában... Hát...

Biztosan veszek Blu-ray lejátszót meg másfélméteres Braviát, ha lehet itthon normális (nem feltétlenül szinkronos) filmeket is kapni.

Ja, mellesleg a National Geographic, meg még a Sci-Fi chanel is jön nemsokára HD-ban, az pedig beszarás lenne...
addict Bepöccent a WWF pandája 2008.03.09 09:05:00
Hogy a dánok figyelmét felhívja a nemsokára Koppenhágában tmegrendezésre kerülő klímakonferenciára, a főváros utcáit a We Love People nevű szervezet a WWF-fel együttműködve dühös pandákkal árasztotta el. Az eddig cuki panda a klímaváltozás miatt most nagyon felhúzta…..
Filmdroid Predator 3 2008.02.20 15:40:00
Egy 2006-os hírre bukkantam, miszerint lesz Predator 3 és egy teljesen új alapra helyezik a történetet. Akkor még Dwayne "The Rock" Johnson vagy John Cena szerepeltetéséről pletykáltak, de a stúdió ezt cáfolta. Úgy tünt akkor maga Sylvester Stallone lesz a harmadik részben…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..
A minisorozatokat azért lehet jobban szeretni a "normál" szériáknál, mert tudjuk, hogy vége lesz mondjuk hat rész alatt, kapunk egy kerek történetet, lehet örülni, nem fenyegeti az embert a cancel veszélye, stb. A minisorozatokat azért lehet utálni, mert mire megszeretjük a…..