Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Mid

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos se a kép, se a hangminőség nem igazán üti meg a szintet, ezért elnézést, de ez volt a legjobb verzió, amiben meg tudtam szerezni ezt a csodálatos alkotást...
A mai nappal véget ér a Vox-maraton, egy ehhez igazán méltó borzalommal. Ezután egy kicsit lelassul majd a tempó, de nem kell aggódni, hamarosan egy újabb japán "gyöngyszemmel" jelentkezem!..
A képminőség sajnos elég gyenge lett (és ezen a tévé-keret se segített). Nem tudom hogy mi okozhatta, elnézést érte, a továbbiaknál már nem lesz ilyen gond...
The Mid 2022.05.09 21:51:40
@Flowey: Ismerősöm mesélte, hogy mindenből van pornós verzió. :D
The Mid 2022.05.09 21:48:14
@Flowey: "szerintem ő rosszabb, mint Sandler"

Ez egyértelmű, sokkal rosszabb. Nyilván Sandler-nek is megvan a maga szemetese - nem kis kupac - de általánosságban jóval vállalhatóbb amiket csinált.

Emellett emberileg is rendben van, még ha nem is lehet nagyra tartani a munkásságát. Utóbbi elmondható Cage-ről is, aki nagyon jófej és közvetlen, a földön jár. Nemrég volt egy reddit-es kérdezz-felelekje, érdemes visszaolvasni.
The Mid 2020.10.19 20:01:08
@Kálovics Tibor: Elég nagy kamunak hangzanak az említett pletykák, ez a megalakulásától kezdve egy halott franchise. Nem hiába egyre rosszabbak a későbbi részei.

Mint egyszeri ötlet, szerintem kellően érdekes és nem hiába lettek rajongói, de több abszolút nem volt benne. Már ott is bőven túlcsépelt és sablonos, innen-onnan lopott marhaságai voltak, a maga katyvaszaival, hagyni kellett volna és nem megpróbálni mindent kisajtolni belőle.
Ezzel a - hányattatott sorsú - beszélgetéssel szeretnénk kicsit megemlékezni a Baaad Movies eddigi 11 évadáról, és lezárni egy időszakot, amit majd remélhetőleg egy még ütősebb követ. Jó két órán keresztül beszélgettünk, teljesen közvetlenül és szkripteletlenül, visszatekintettünk a kezdetekre, a 11…..
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Egy trash-horror, ami egészen egyedi és szórakoztató is lehetett volna, de fél óra után menthetetlenül kisiklik.  A videót lehetőleg ne evés közben nézzétek, mert tartalmaz néhány visszataszító képsort!..
Baaad Movies Retro Gamer csatorna 2015.06.14 22:09:55
Minden infót elmondok a videóban, a sok biztatást pedig nagyon szépen köszönöm, remélem, méltó leszek rá. ..
The Mid 2015.06.16 19:04:08
@KRT : Nincs sok értelme, a legtöbb filmből készült játék csak marketinganyag, nincs értéke. Pazarlás lenne ezekkel foglalkozni szerintem.
Az utóbbi időben kicsit többet foglalkoztam játékokkal is, mint azelőtt (Kenny vs Death, One Late Night, Mortal Kombat), és megmondom őszintén, meglepett, hogy mennyire lelkesen fogadta a nézők többsége ezt az irányt. Én magam is egyre inkább úgy érzem, szeretek ezzel is…..
The Mid 2015.06.11 06:43:17
Régóta készült már ez a bemutató, amiben az idei év egyik legnagyobb bukásáról fogok beszélni.      ..
The Mid 2015.06.05 07:05:50
@Powerful900: Sok stúdiót szerintem kicsit túlértékelsz, nem beszélve a jelenlegi hollywood-i filmiparról. Többnyire csak a kivételes tehetségek és egyéniségek engedhetik meg maguknak, hogy olyan filmet csináljanak, amilyet akarnak és akiknek jobb esetben nem fognak ugatni.

A könyvet vitték mint a cukrot és nem kis téma volt, várható volt, hogy rácuppannak hamar. Biztos vagyok abban, hogy átgondolták ezt teljesen. A népszerűsége miatt könnyű zsetonra számítottak, és be is jött, kaszáltak egy szépet vele. A többi másodlagos, jöhetnek a folytatások.

Ui: A podcastben is említve volt anno, hogy mennyire beletúrta az orrát mindenbe és csapdosta magát az írónő, meg állítólag még nagyobb kontrollt akar a következő epizódokra, szóval ez is egy szép eleme a projektnek.
Eredetileg hagyományos Baaad Movies bemutatót szerettem volna készíteni, erre azonban sajnos nem került sor. Kárpótlásul elővettem azt az "alkotást" amit már sokan javasoltatok, és megpróbáltam sajátos módon bemutatni, mivel a hagyományos videó lehetősége jelen esetben teljesen…..
A freddyD által bemutatott War Train nevű játék többi pályája, kivéve az utolsót. Freddynek sajnos nem sikerült az első pályán túljutnia, ezt a hiányt szeretném pótolni a videómmal. Majdnem sikerült végigjátszanom. A videó megtekintése előtt ajánlott megnézni a Rossz PC Játékok Sorozat: War Train…..
The Mid 2015.05.09 04:32:07
@Koben333: :DD
A tartalmas Nicolas Cage maraton után beszéljünk egy kicsit arról a förtelmes alkotásról, ami elindította a színészt a lejtőn.    ..
The Mid 2015.04.26 18:42:30
@adaman: IMDB-n 3,6-on, Rottenen 15%-on áll, rengeteg listán az egyik legrosszabb film a közelmúltból. Lehet, hogy szerinted min. középszerű, de sem a kritikák, sem a széles tömegek visszajelzései általánosan nem ezt a gondolatot osztják. Ez még mindig nem jelenti azt, hogy neked is ezt kéne gondolnod, szerethetsz valamit attól még, hogy mondjuk rossz, de akkor dühroham helyett írhattál volna arról mi miatt nem hiszed, hogy ez egy gyenge film és neked miért jött be.

Én csak itt egy mezei felhasználó vagyok, de nem látom értelmét a felesleges durcizásnak, főleg egy ilyen filmnél.
The Mid 2015.04.19 23:20:33
A This is the End-ben is hasonló volt a sztori, nem? Volt ott egy jó rész, mikor Franco feláldozza magát és a mennybe juthat, de aztán elkezd káromkodni, meg becsmérli a támadóit és visszazuhan. Nagyon primitívek a srácok, de ott jól kifigurázták ezt a dolgot.

Jó döntés volt a végére rakni ezt, szerintem jó befejezése a maratonnak. Nem vagyok hívő, de számomra érdekesek a vallások, azok háttere, kultúrája. Itt ebből semmit nem látunk, nincs semmi mélység vagy értelmes gondolat, egy ostoba hollywood-i próbálkozás, amit Cage-el megpróbáltak eladni és gondolom főleg a hívőket lehúzni.

Az állatos kérdés amúgy mindig is zavaros volt, nincs egybehangzó álláspont erről úgy tudom, és nem is nagyon szoktak beszélni erről manapság. A hivatalos inkább afelé hajlik, hogy nem jutnak mennybe.

Még a végére annyi, hogy anno volt egy tv sorozat 7th Heaven címmel, az tényleg szépen nyomta a keresztény propagandát több éven keresztül tele hülyeséggel.

Cage-ről pedig tartom a korábbi véleményem, maximum közepes színész, aki korábban szerepelt pár jobb filmben és volt egy érdemleges karaktere, amit letudott hozni. Nemrég néztem meg a Leaving Las Vegas-t, és ott is korrekt, ahogy a film is nagyszerű. Ettől függetlenül szerintem annyiról van szó, hogy szépen lassan kikopott, jöttek az új arcok, akikkel nem tudott versenyezni, és maradtak a rosszabbnál rosszabb filmek, mert máshova nem keresték, ő pedig válogatni se válogatott.

Félreteszem a Cage iránti unszimpátiámat és azt mondom Jim Carrey kicsit hasonló, bár ennyire még nem süllyedt le, de ő sem panaszkodhat. A 23-as számnál lett volna a lehetőség kitörni a skatulyából és elkezdeni felfelé menni, de nem jött a várva várt áttörés. Többek között őket is befalta Hollywood, majd egy laza mozdulattal kiköpte.
  ..
The Mid 2015.04.18 07:52:38
replygif.net/1119

Amúgy ettől a kamerarángatástól konkrétan rosszul lettem, annyira utálom az ilyet. Cage pedig brutális, az a nevetés, a beszédstílus, nem beszélve a hajkölteményéről...brilliáns.