Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lógás Hugó

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta tervezem ezt az írást, de valahogy sohasem tudtam rászánni magam. Talán azért, mert a reklámszakmában nőttem fel, itt lettem gyerekből felnőtt, több, mint harminc évet töltöttem benne, és nincs az a pillanat, amikor ne érezném saját érintettségemet a kérdésben. A jelenség ellen évek,…..
lógás Hugó 2023.01.23 16:56:59
@AgentO: Ádám apuka annyira retteg a feleségétől hogy eldugja a mocskos jénaitálat....... :)
2009-ben, bár az a Parlamentben azt ígérték, hogy Magyarországot nem fogja érinteni, de keményen hatott a gazdasági válság. Az építőiparban - ahol a cégem dolgozott - a bankok kivonultak a kivitelezői és a vásárlói oldal finanszírozásából, a beruházók sorra dobták be a gyeplőt, sok-sok…..
Péter önhibáján és akaratán kívül kényszerült több hónapra Magyarországon maradni, ami 13 év külföldi lét után kifejezetten érdekes tapasztalatokat hozott számára. Azon is elgondolkodott, milyen érzés ma magyarnak lenni...
lógás Hugó 2020.09.10 07:36:45
Nehéz időszakon van túl Zoltán, akit egy londoni kórházban műtöttek meg agytumorral. Egy ilyen műtét sok minden átgondolására készteti az embert, így volt ezzel ő is...
lógás Hugó 2020.08.18 13:58:54
Tegnap este az ATV-ben Vadai Ágnes még annyira sem volt hajlandó elhatárolódni Gréczy Zsolttól, mint a DK elnöke. Gyurcsány „hülyeségnek” nevezte az önmagáról meztelen képeket készítő szóvivő produkcióját, Vadai szerint a fotókat „Valakik ártó szándékkal kiadták, kiszivárogtatták, ellopták.” Gréczy…..
Valami azt súgja, hogy Világpolgár írása megosztja majd a véleményeket. Tíz év Anglia után írta meg (meglehetősen sarkos) tapasztalatait a britekről, arról, hogy milyennek látja ő őket...
lógás Hugó 2019.10.09 14:24:43
@puszt:
"Ez a poszt egy gyalázat! Eddig itt ilyet talán nem is olvastam..."
Dehogynem. Csak Magyarországról szólt...
Azt hogy igazak e vagy sem, meghagyom nektek. Vitázzatok róla.....
A nyáron sokat volt szó arról, kinek mit jelent a magyarság, milyennek látja az országot kívülről vagy akár belülről. Krónikás véleményét nyilván sokan szélsőségesnek tartják majd, de ettől még ez is egy vélemény, amivel kulturált körülmények között persze lehet vitatkozni. Neked mit jelent…..
Kétségtelen: a magyar szokások, hagyományok és babonák utánozhatatlanok. Ez pedig fokozottan igaz akkor, ha egy esküvői szertartásról és az azt követő lakodalomról van szó! Bolond menyecske, menyasszonyrablás, tányértörés... az idősebb rokonok általában elvárják, hogy ilyen szokásokkal tisztelegjünk…..
via GIPHY A külföldön élő Vera saját blogjában írta meg pesti nyaralásának történetét, amivel a turisták mellett az Óbudai Egyetem hallgatóinak figyelmét is szeretné felhívni a Tavaszmező utca 13. szobáinak veszélyeire. Ugyanis a szállást nyáron a City Hostel hálózatán keresztül találták, de…..
Külföldről sok okból lehet hazaköltözni, ezek közül az egyik az, ha az ember a külföldi cégtől elsőre rendkívül jónak tűnő ajánlatot kap. Ez történt Dave-vel is, aki Ausztriában, a magyar határhoz közel kapott németországi anyacégén belül egy lehetőséget. Majd hazaköltöztek… Te is hazaköltöztél?…..
lógás Hugó 2019.02.21 15:07:50
@svajcineger:
Nincs is azzal semmi baj....

@boom2:
Viszont itt az általa leírt légkör miatt borzasztó nyugdíjas évei lesznek, de nem anyagilag...
Én már most tudom hogy nem igazán lesz nyugdíjam, és erre tudatosan készülök, és tudom hogy meg fogok élni...
Nem a politikusokra várok. Szerintem halálomig dolgozni fogok. De már építem fel azt a vállalkozást, amit öregen is tudok művelni.
Persze ember tervez, Isten végez... :)
Kata és családja öt évvel ezelőtt költözött Norvégiába. Mint oly sokan, nekik is a svájci frankos hitel tett be, így voltaképpen kényszerhelyzetben voltak. Akkor úgy tervezték, maximum 5 évig maradnak, így most felmerül a kérdés, visszaköltöznek-e. Írásra annak kapcsán…..
lógás Hugó 2018.09.06 20:45:04
@prognosys:

"Ezzel szemben Magyarországon a Rákosi-éra óta RABSZOLGÁKAT(!) nevelnek a gyermekekből. Veszteseket, akik alázatosan követik a vezér parancsát."

"Ha valaki mégis kiemelkedik, hát abból lesz a 'stréber', akit ki kell közösíteni."

" fiatal felnőtt korukra tele tüskével, lelki sérüléssel vágnak neki a nagy betűs életnek, tökéletesen érzéketlenek más ember vagy a társadalom problémáira, s csak a megszerezhető konc érdekli."

"Ennyi szerencsétlen, lecsúszott ember..."

Őőőőő ebből melyik lettél te? :)
Vacak kacatot árulni, aztán vállat vonni, hogy "jó tanulópénz volt" - hááát nem épp elsőosztályú eljárás, pláne, ha egy akkora cég mutatja be, mint a Media Markt, ahova az ember többek közt azért is megy kínai webshop és a sarki 1eurós helyett, mert bízik abban, hogy amit árulnak, az ha olcsóbb is,…..
Lehet, hogy túl későn? Érdekes kérdés az, hogy mennyire illik a demokráciához az, hogyha a választási rendszert a választások előtt pár hónappal változtatják meg. Ha a törvényjavaslat át is megy villámsebességgel a parlamenten, még akkor is meg kell határozni az új választási kerületeket, akkor…..
Tavaly májusban debütált a TV2 celebvetélkedős műsora, a Drágám, add az életed!, ami idén, a TV2 egészpályás letámadásának köszönhetően már a harmadik évaddal folytatódik, minden hétköznap este 21:30-tól. Eddig mindegyik évadban más férfit párt kapott Ábel Anita. Majkával kezdtek, aztán jött Tilla,…..
lógás Hugó 2017.08.30 18:29:53
    A vizes VB szervezése iskolapéldája annak, hogy működik a Fidesz kormány. Nem tudhatjuk, hogy a lassan üzemképtelen 3-as metróval eljuthatunk-e a rendezvény helyszíneire,   épp a héten halt meg tragikusan egy kislány, akit nyitott mellkassal kellett átszállítani egy másik kórházba, mert nincs…..
lógás Hugó 2017.07.14 13:18:50
1917. Bálnavadász-telep a Déli-Georgia szigeten, az Antarktisz közelében..
lógás Hugó 2017.03.26 19:35:59
@molnibalage:

Ha bálnavadászokról (vagy csak a tengerészetről) akarsz olvasni akkor ezt a könyvet ajánlom:

www.antikvarium.hu/konyv/ernst-f-lohndorff-az-ocean-pokla-538444

Izgalmas, és nagyon élethűen írja le a tengerészéletet. Az utolsó rész egy bálnavadász hajón játszódik.
  Napokig tanakodtam magamban, hogy megírjam-e ezt a cikket, mert amiről szó van, az tulajdonképpen nagyon szimpatikus civil kezdeményezés is lehetne – ha nem érezné az ember az egésznek a mesterkélt jellegét, és nem rakódna rá a demokratikus ellenzéki Orbán-fóbia, ami eleve az egésznek az értékét…..
30/40 Fábry - tévétükör 2016.03.26 00:07:09
Régen, hajdanában-danában egy Fábry Sándor nevű humorista képes volt arra, hogy megnevettessen egy országot. Vele született készsége révén érezte a poentírozást, válogatott szófordulatai bővelkedtek ívekben és dinamikában, filmgyári dramaturgként és forgatókönyvíróként rengeteg sztorit szippantott…..
lógás Hugó 2016.03.27 11:52:45
@lógás Hugó:
Első rész helyesen:
http://video.xfree.hu/?n=oswald_andras|3e8497601e3cd8a8c6f9e4a6085c5ee6#videoloc
VVÉNBFarm Anikó és CelebvagyokKonyhafőnökFarm Zé azt ígérte, vidéki életet kapunk és melós hétköznapokat, ganajjal és izgalommal. Ezek közül A Farm, az RTL Nagy Tavaszi Reality műsora, amit úgy harangoztak be, hogy nem is olyan, mint a Való Világ, félórányi unalommal és egy asztalon táncolós,…..
lógás Hugó 2016.03.22 08:53:11
@Terézágyú:

Politikai párt nevét kellett volna írnom.... Filmes blogon nem szeretnék politikáról olvasni.. Oldaltól függetlenül......
Nagyon komoly politikai üzenete van annak, hogy egyértelműen a Fideszhez és a Fradihoz köthető kopasz verőemberek akadályozták meg az MSZP egyik politikusát abban, hogy beadhassa a népszavazási kérelmét a vasárnapi zárva tartás miatt. Az ügy még a jobboldali sajtó egyes részein is kiverte a…..
A magyar motorkerékpár-ipar sok évtizedes múltra tekint vissza. A fejlettebb iparral rendelkező országokkal szemben mindig is hátrányt jelentett, ha valaki Magyarországon akart bármilyen gépjárművet előállítani, mert hiányoztak az ehhez szükséges gépek és gyártási eljárások.…..
lógás Hugó 2015.04.17 17:01:38
Lesz Május elsején egy megemlékezés a Csepel művekben. Lesznek régi szerelők stb...
Itt egy beharangozó film:
www.youtube.com/watch?v=YUoajO9ljPQ

Itt pedig A Pannonia gyár gazdasági és műszaki igazgatója beszél a POMF 2014. rendezvényen a gyárbezárás okairól:
www.youtube.com/watch?v=Reu8ziFVETk