Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vpepe

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balog Zoltán EMMI-miniszter az általa Szaniszló Ferencnek saját bevallása szerint tévedésből adományozott majd visszakért Táncsics-díj kapcsán március 18-án kapott parlamenti kérdésre adott válaszában ezt is mondta a jegyzőkönyv szerint: "amennyiben néhány újságíró…..
Milliók búcsúztak tegnap Hugo Rafael Chávez Frías venezuelai elnöktől hazájában. Balra: Hugo Chávez (1954-2013). Kép: Paulino Moran Hugo Chávez egy volt azon kevés baloldaliak közül, aki demokratikus választásokon jutott hatalomra, és akit – számtalan amerikai…..
Proszektúra Gyurcsány HÜJE 2012.11.22 18:46:25
Százmilliókért kommunikál 2014-ig a Miniszterelnökség, fogalmazta meg már címében is nem minden malícia nélkül az index cikke. Eszerint az egyik vállalkozási keretszerződést a Miniszterelnökség következő két éves feladatainak - kreatív marketingkommunikációs stratégia és…..
vpepe 2012.11.23 14:41:38
@WetRinR: szerintem az 1998-2002 közötti kormányzás nem indokolta, hogy leváltsák Orbánt, jóllehet akkoriban sokkal könnyebb dolga is volt, mint most.

Ha pedig ez igaz, akkor most még kevesebb esélye van, mint akkor volt.

Tény, ha az szoci miniszterelnököket személyenként vesszük, egyiknek sem volt annyi ideje, mint Orbánnak.
vpepe 2012.11.23 14:43:14
@Marcangoló Korelnök: Egyetértek, csak jobb oldalról az indexen szerintem nem szabad hivatkozni, mert az itt nem ér semmit - különben Bogár Lászlót említettem volna elsőként.
(Divatos szóval élve kis "OFF"-fal kezdeném: többször is tapasztaltam, hogy egyes bejegyzések után többen csak néznek: most erre mit kell írni, "Orbááááán", vagy "elmútnyócééééév"? Ezért most segítek, ez a poszt "Orbáááán", úgyhogy aki csak ennyire volt kíváncsi, mehet…..
Eddig csak rossz viccnek tűnt a nemzeti italboltok hálózata, de úgy tűnik, valósággá válhat - sajtóértesülések szerint a trafiktörvény után előkészületben van a szeszes italok koncessziós árusításának tervezete. A Népszava szerint az elképzelés az,…..
vpepe 2012.11.20 15:30:53
@zbzbzb: abban igazad van, hogy talán túloztam az általánosítással - de bizony nehéz lenne sikersztorinak nevezni a Magyarországon lezajlott privatizációkat.
vpepe 2012.11.20 15:55:26
@zbzbzb: én is úgy gondolom, hogy nem véletlenül került sor a privatizációkra - az eladások oka ugyanaz a mutyi volt, mint ami oda vezetett.

Csak annyit akartam az elején mondani a cikkel kapcsolatban, hogy az államosítást nem kellene gyalázni, mert annak ellenkezője még rosszabb helyzetbe hozta az országot.
Viktor, Viktor, minek jársz te ide? - tehetik fel a kérdést immár hagyományosan minden januárban az Európa Parlamenti képviselők Kedves Vezetőnknek. Tavaly a médiatörvény, idén a három kötelezettségszegési eljárás alá vont (jegybank, adatvédelem, bírói nyugdíjazás)…..
Michael Knight Matolcsy lepaktált 2011.06.22 21:39:00
Matolcsy György lepaktált az ellenséggel. Matolcsy György áruló. Matolcsynak mennie kell! Ez egészen egyszerűen nyilvánvaló, miután 735 millió eurós - nagyjából 200 milliárd forintos - hitelfelvételről írt alá szerződést a napokban Luxemburgban.Miután az adósság ellenség, a…..
Itt az újabb hullámverése a szerdai BL-elődöntőnek. Volt ugye az a pillanat, amikor Busquets eljátszotta, hogy Marcelo belenyúlt az arcába.  És most kiderült, hogy a sunyi arctapogatás arra is jó volt, hogy a száját eltakarva valamit odaszóljon a brazilnak. A lelassított…..
vpepe 2011.04.29 15:04:21
@readya: ezen az oldalon szándékosan elfogult írások jelennek meg.
A Madrid azért kapott ki, mert a Barcának nagyobb szerencséje volt. A kupadöntőn ugyanez történt, csak fordítva.
vpepe 2011.04.29 15:59:52
@Zumbalalaj: mint az Ön is írta a Madridi keretre, "Velük nem lehet ezen a Barcán túllépni", hiába nagyon jó játékosok, öngyilkosság nyílt játékot felvenni ellenük. Akkor viszont hiába az edzőcsere, akkor sem oldódna meg a probléma.
Szerintem Mourinho nem hibázott, ezzel a Barcelonával szemben alkalmazkodni kell. Ez működött is a kiállításig, mint ahogy a kupadöntőn is működött (és az Interrel is).
Az pedig másik kérdés, hogy ez kinek tetszik...
Azok után, amit José Mourinho szerda este a Bernabeuban a pálya szélén majd a sajtószobában előadott, ma legismertebb európai kollégái is kénytelenek voltak megszólalni, hogy helyre tegyék a portugált, aki most már a komplett futballedzői szakmára elkezdett szégyent hozni.Carlo…..