Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szafóbéla

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Ordas nagy hazugság 2012.09.07 08:31:00
Tényleg nem értem ... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők…..
szafóbéla 2012.09.07 08:54:23
@ravezed: Van benne valami. Erre lenne jó a választások előtti regisztráció...(nem jössz szavazni?!? -> csökkentjük a nyugdíjad.) Vagy valami ilyesmi:-)
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
szafóbéla 2012.01.20 09:51:09
@Kosinva:
"Fidesz diplomások (=középosztály)" WTF???
A kormány a költségvetéshez benyújtott módosító indítvánnyal zárolta a BKV-nak 2012-ben szánt 32 milliárdos támogatást, az ORFK 800 millió forintnyi éves bérletet mondott le, az állami cégek közül egyre többen nem vesznek BKV-bérletet a dolgozóiknak, Matolcsy nem volt…..
szafóbéla 2012.01.10 15:29:42
@Viktus: az új nyugdíjtörvény szerint nem marad olyan sok "nyugdíjas", járadékosok lesznek...nekik meg, ha jól tudom, nem jár az ingyenes utazás.Szóval miért is ne mernék a maradéktól elvenni a lehetőséget?!?
Nem tudom van-e még olyan állam, ami átkúrja a palánkon, és a másik oldalon még le is szopatja a saját választópolgárainak 35%-át. Képzeljük el, hogy az USA-ban Obama megszívatna 70 millió amerikait a megválasztása után ... Csendes kis hír volt tegnap, és is majdnem…..
Még mindig a "hiteles polgári jobbközép erő", a JESZ (ex-MDF). A vérdemagóg és sunafaktoros plakátok után már kampányfilmjük is van. (Vajon honnan van pénzük kampányolni?) via Subba A megfejtéseket várjuk szeretettel! Mi a kampányfilm üzenete? Mit írna a srác a…..
A Mikulás manóinak igyekezete nudli lehet ahhoz a sürgés-forgáshoz képest, amit ma reggel 8-ig produkálhattak az ország polgármesteri hivatalaiban. 30-án este jelent meg ugyanis a hír a kormany.hu-n, hogy Kövér László aláírásával ellátott "személyre szóló" Alaptörvénye…..
Hamarosan vége a nyári szünetnek, a parlament kétharmad ismét összeül, és megtárgyalják többek között a Munka Törvénykönyvének tervezetét.Mi ezt már kiveséztük, de most egy új, nagyon fontos megközelítésből visszatérünk hozzá. Nem utolsó sorban azért is, mert szép…..
szafóbéla 2011.08.24 09:21:17
@Tzimisce: Eméletileg a manyup-i lóvét arra gyűjtöttem...:(
A legjobb úton haladunk, hogy közmunka nagyhatalom legyünk... Tegnap Szíjjártó vadította nagy szavakkal az Este műsorvezetőjét és a nézőket:   "Málta mellett az unióban Magyarországon a legalacsonyabb a foglalkoztatási ráta, ezt nyilvánvalóan emelni kell, először…..
szafóbéla 2011.05.10 19:07:56