Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mEsb

59 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Változik az életem. Végre sikerül kitörni a megszokásból. Igaz nehezen megy vagy nehezen fog menni a még hátralévő teendő de állnak mögöttem olyan emberek akikre mindig számíthatok. Akármi legyen velem ők segíteni fognak.Elsősorban a testvérem. Az utóbbi 2 év döbbentett rá,…..
Hét közepe van és nem látom a hét végét. De így szó szerint... Igaz, szombaton nem jövök dolgozni de azért a vasárnapot megkaptam... Ja és ez a '2-10-ig dolgozzál' beosztás... Abban bízom hogy a jövőhetim az délelőttös lesz. Mindenesetre az agyf*sz garantált. Tökmindegy,…..
És megéltük végre ezt is. Péntek van. Nem mintha holnap nem kéne jönni dolgozni... De azért még is. Ugye a hagyományoknak megfelelően ilyenkor összefutunk a barátokkal egy sörre -amit hajnali 2-ig szoktunk inni és "kicsit be is csípünk tőle"- és megbeszéljük mi történt ezen…..
Nem értem magam már. Hogy eddig miért nem hallgattam több stílust, több előadót. Most már szinte minden jöhet. Amióta voltam hiperspace-en már az elektronikus zenét is szívesen meghallgatom. Emlékszem régen még 2pac-ot vagy 50centet gáz volt hallgatni... Miért voltam ennyire…..
És ugye egyszer csak....... ....eljön az az idő is amikor hazalehet menni és vége a munkának! Ezt szeretem a legjobban. HELLO!!! ..
...amikor megint dolgozni kell. De ez van, ebből van pénz. :) Ja és megint lehet hallgatni a sok hülye baját. Néha a teljesen agyhalott emberektől ledobom az égszíjat. Amikor okosabb mint én, csak akkor nem tudom minek hívott... "Nincs ott egy gomb amit ha megnyom akkor visszajön a…..
Helló, sziasztok! Újra itt. Lehet, hogy megint csak egy pár poszt erejéig, de megint kedvem lett hogy írogassak. :) Nem tudom mivel tudnék most hirtelen kezdeni de azt hiszem nekifutásból megosztok egy zenét, aztán ha lesz máshoz kedvem esetleg a már a mai nap folyamán akkor…..
 A majd lentebb beillesztett szám címe ez. Talán ehhez sem kéne írnom semmit, de azt hiszem, most lesz időm gondolkodni. Sok mindenen... Elgondolkodtam a haza, az otthon értelmén. Hogy mit jelent ez? Kinek mit. Nekem azt, ahova haza mehetek, ahol várnak, ahol munka után kipihenhetem…..
Azt hiszem ehhez nem kell semmit sem írnom.....
És nem is folytatnám. Csak azt mondom: itt ne "tartsatok" inkább... Teljesen életkedvtelen vagyok. Semmire se vagyok képes. Dolgozni csak-csak elmegyek. De semmi más. Ha valamiben döntenem kell akkor tehetetlen vagyok. Mint egy zombi; a legszarabb, hogy nem tudok mit tenni…..
Nem említenék nevet. Semmit. Nem azért hoztam létre ezt a bejegyzést, hogy akárkinek szemrehányást tegyek. Bár akiknek szól talán megértik majd.... .....igaz, úgy is csak egyvalaki fogja elolvasni. Ahogy mondtad, 4 napja csak ígérgetek. Én meg mondom, hogy 4 napja van…..
Gondoltam, hogy írok. Bejelentkeztem, de valahogy semmit sem tudok írni... ..
Elkészült a blog.hu címlap mobilverziója, így már a telefonjaitokról is böngészhettek a kiemelt posztok között. Ha elfekteted a mobilodat, a blog.hu címlap kéthasábosan jelenik meg, hogy gyorsabban átfuthasd.Közel két hónapja élesedett a blog.hu mobilra optimalizált verziója. A…..
Sokminden változott, sokminden maradt a régi.... Egyszerűen és röviden valahogy így lehetne összefoglalni ezt az egy évet... Nagyon régen írtam már. Sok oka van ennek. Nem mintha olyan fontos lenne akárkinek is a dolog, de nekem néha jól esik leírni a marhaságaimat, a…..
 Régen voltam már errefelé. Nagyon keresztbe tett ez a félév. De úgy minden téren...Néha el-el akadok az itthoni dolgokkal is, a suliba is, barátnőmmel is; és igazából nem tudom, hogy mit kéne tennem. Aztán persze mindig lesz valahogy. Mindig vége lesz a gondoknak, vagy így…..
 Régen jártam már erre fele. Sok minden is történt talán csak a töredéke amit itt leírok most...Elcsesztem a félévemet nem gyengén és ezt nem 'köszönöm' senkinek sem -bár egyesek szerint kéne- de ha az 'egyesekkel' nem lehet ezt megbeszélni akkor nem lehet. Szóval vannak…..
Néha úgy érzem mintha 'ketten lennék'........és egyik pillanatban haragszok valakire, a másikban meg megbocsátok neki. Vagy is ez így nem teljesen pontos. Inkább úgy fogalmaznék, hogy az egyik pillanatban haragszom rá, a másikban meg nem is értem, hogy miért haragudtam... A legszebb…..
Történetek, karcolatok, mesék 2011.01.03 19:14:00
 Címet megint csak nem tudom honnan fogok előszedni; majd lesz valahogy.Nagyon régen írtam már. Utoljára tavaly. De sz*rul hangzik. Pedig igen; ez az év is eltelt. Közben 19 lettem és nagyon sok minden változott. De igazság szerint most is volna min változtatni.De nem lehangoló…..
Azt hiszem, hogy ehhez nem kell sokat hozzáfűzni. Vagy is inkább semmit!Legyetek jók!!! :) ..
És folytatja... Nem értem, hogy mi a f*szért gondolkodik fordítva!?Nem is akarok sokat írni erről, de ki kell adjam magamból valahol. Nem érzem úgy, hogy idegesítene folyton. Csak néha-néha. Már viccesnek is tudom érezni néha. Tehát ha valaki felnőtt létére tök gyerekesen…..