Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laci_52 (törölt)

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
A második világháborúban részt vevő országok nagy többsége rendelkezett  többé-kevésbé összefüggő, kiépített erődrendszerrel(pl. Maginot-vonal, az Albert-vonal, Siegfried-vonal.), melyekben a bunkerek stratégiailag nagyon fontos szerepet töltöttek be. Normandia partjainál…..
Februárra várjuk az újabb nagy bejelentést. Közügyeink intézése egy ideje már inkább a mozifilmek és kereskedelmi televíziók megoldásait követi, a ’coming soon’ típusú sejtelemes előzetesekkel meglebegtetve, korábban sosem látott, ennek megfelelően soha senki által…..
Szezonális visszatérő posztunk következik a téli bakancsról, ami nem bírja a telet:Szegeden a Napfény parkba élmény kivillamosozni még hóesésben is, ezt is tettem gyanútlanul a tavalyi év december 16-án. Korábban telefonon megrendelt cipőm megérkezéséről az eladó Deichmann…..
laci_52 (törölt) 2011.01.27 14:45:08
Jobb híján éjjel egykor készült a videó, olyankor esik igazán jól a hangos káromkodás a garázsban. Figyelem - az itt látható dolgokat otthon, sőt, az út szélén is kipróbálhatják! De egyszer nem árt gyakorolni. Csipszet, sört elő, gurul az Arany Medve-díjas videó. ..
laci_52 (törölt) 2011.01.27 11:52:28
@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: Ráálltam. Eltörött.
Behalt az akksid, és nem tudod, hogyan kell újat venni elektrokémiai gyorstalpaló nélkül? Olvasd el ezt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Érdekes volt a tegnapelőtti nap: Orbán Strasbourgban, Schmitt Pozsonyban… És tulajdonképpen mindketten ugyanazt művelték: az itthoni politikai megosztottságot akarták „exportálni”. Azt a politikai megosztottságot, amely csak külső megjelenési formája egy sokkal…..
laci_52 (törölt) 2011.01.21 11:51:44
Mandiner blog Mayer Mihály megy 2011.01.20 18:31:00
  A püspök úr egészséges. Lemondását tehát csak egyéb súlyos okkal magyarázhatjuk. Súlyos okokra pedig most különösen nincsen szüksége az amúgy is pasztorációs lendületét vesztett egyháznak. Nekünk kínos az ügy taglalása, de azt gondoljuk, hogy a pedofília és a…..
Mandiner blog Veni, vidi, Viktor 2011.01.20 10:45:00
Vörös Danny, a Magyar Nemzet jól targetált gerillakampányának arca   Orbán Viktor jött, látott - és győzött? - az Európai Parlamentben tegnap. Vagy legalábbis döntetlenre hozta a meccset, ami szép politikai teljesítmény egy hónap Magyarország-pofozás után. A…..
laci_52 (törölt) 2011.01.20 15:13:45
@Scaramella va alla guerra: "szégyen, hogy az EP ilyen offtopic témával foglalkozik. Mertugye, az adóssságválság smafu a magyar sajtótörvényhez képest": Leülhetsz, ötös!

Most az zavarja a sok dúsgazdag EP-bürokratát, hogy kiállt valaki és a beszédében mondott is valamit és megpróbálja felkavarni az állóvizet. Lehet, hogy némelyikük időben már többet beszélt, mint Orbán, de a Viktor legalább mondott is valamit.

A médiatörvénnyel kapcsolatos hőbörgés meg szép lassan meg fog szűnni, nem is kell ehhez módosítani rajta.
laci_52 (törölt) 2011.01.20 15:35:51
@lobster thermidor: Akkor én sem értettem egyet a Viktorral. Szerintem senki se külföldön hőbörögjön és áskálódjon a magyar kormány ellen, hanem jöjjön haza és itthon mondja el, mi a baja. Ezt vártam volna el a Schiff Andrástól is...
Egyszerűen arról van szó, hogy a rendszerváltozás óta ilyen impotens parlamenti ellenzéke még nem volt Magyarországnak. (Fotó: Index) Nyilván mindenkinek feltűnt, hogy az elmúlt néhány hétben az európai politika és politikai sajtó kiemelt figyelmet fordított Magyarországra…..
A kormány látványosan rosszul mérte fel az európai valóságot: ha valaki sorozatosan megsérti a nyugati alapértékeket, előbb csak ügyeletes rosszfiú, majd nagyon gyorsan xenofób, soviniszta, antiszemita stb. lesz. Abból a klubból pedig nincs kilépés. (Kép: Wolfgang…..
laci_52 (törölt) 2011.01.05 09:55:04
@tankréd:" a háttérben a gazdasági érdekek húzódnak"

Ott a pont! Nem kell megijedni, néhány héten belül abbamarad a hőbörgés, mert mindenkinek van elég baja a saját házatáján is.
Az elmúlt két évtizedben divattá vált az, hogy külföldre rohangálnak bal-, és jobboldali újságírók, publicisták, azon megszentelt oknál fogva, hogy külföldi elítélő véleményekkel támasszák alá itthoni politikai kritikájukat. Hogy e veretes hagyomány mikor alakult ki,…..
laci_52 (törölt) 2011.01.04 09:01:31
@Ianas: Ő dönti el, hol él, de ha nem itthon, ne írjon és pofázzon hülyeségeket az országról, mert azzal árt Magyarország hírnevének. Az ilyen megnyilvánulások a hazaáruláshoz állnak közel!
laci_52 (törölt) 2011.01.04 10:02:13
@Ianas: Akár hülyeség, amit ír, akár nem, a magánvéleményét ne külföldi újságba írja. Jöjjön haza, adjon interjút a Népszabadságnak és ott mondja el mindezt.
Tévedés ne essék, azzal sem értettem egyet, amikor a szoclib kormány idején az Orbán hordott össze hetet-havat az országról külföldön.
Régen látott össztűz zúdult ma az Európai Unió országaiból az Orbán-kormányra. A német lapok többek között vezérelvű országról értekeztek, a luxemburgi külügyminiszter a belarusz diktátorhoz hasonlította a magyar kormányfőt, Angela Merkel pedig az egyik szóvivőjével…..
Kettős Mérce A sajtó ostroma 2010.12.19 17:33:00
 A közmédiumok megszállása már-már hagyomány Magyarországon. Biztos emlékszik még mindenki a médiaháborúra - a rendszerváltás korából- tenném hozzá az időhatározót, ha nem látnánk, hogy ez a harc a mai napig nem ért véget. Sőt frontvonalai kiszélesedtek és…..
laci_52 (törölt) 2010.12.20 09:45:54
@Tell Vilmos: Ne feledjük, hogy a 2/3 az MSZP "érdeme".
  Hétfőtől eltűnnek Tölgyessy Péter elemzései a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli adásából, írja a Hírszerző. Az adó új vezetése azután döntött Tölgyessy műsorának megszüntetéséről, hogy ő nem fogadta el, hogy a továbbiakban (a Hírszerző által…..
laci_52 (törölt) 2010.12.20 08:58:55
Ez a téma már többször előjött ezen a blogon, és valószínű egyre többen kerülnek ilyen helyzetbe. Ha a hagyatéki tárgyaláson kiderül, hogy magasabb a hitel mint az örökség értéke, érdemes visszautasítani az örökséget.Tisztelt Zugügyvéd! 2009. januárban volt a…..
Volt bőven miből válogatni, hiszen a politikai és gazdasági elit pofátlansága, úgy tűnik, örök. Ki volt pofátlanabb: Bakonyi Zoltán vagy Matolcsy György? (Fotó: Huszti István/Index) A kormánynak a magánnyugdíjpénztárak elleni érvei, valamint 2010 legnagyobb belpolitikai…..
laci_52 (törölt) 2010.12.16 09:36:15
@laci_52: Helyesbítek: Matolcsynak a kormányon és a parlamenten kívül kellene lennie. A többi stimmel.
Néha az embernek kínjában is vigyorognia kell. Akkor különösen, mikor az ország talán egyetlen komolyan vehető, gazdasági szakemberekből álló csoportja bír mérhetetlen naivitással. Talán az a baj, hogy a naivitás nem egy kézzel megfogható, megmérhető, kiszámolható…..
laci_52 (törölt) 2010.12.14 11:27:32
@J.W. Booth: Itt a felelősség azoké, akik a 2/3-hoz segítették a fideszt.

Akkor ez az előző (Gyurcsány-Bajnai) kormányok felelőssége. Kevesebbet kellett volna lopniuk és hazudniuk, akkor most nem lenne a Fidesznek kétharmados többsége.
Sok mindenki megkönnyebbült tegnap este. "Ezt nem hiszem el, bazdmeg!" - mondta pl. Kökény Attila, amikor kiderült, hogy (a Megasztár 5 történetében valószínűleg először) nem Szíj Melinda kapta a legtöbb szavazatot, hanem ő (Szájról jól olvasók erősítsenek meg, hogy…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
 A Melindák ilyenek. Engem már Bánk Melindája is idegesített, a maga álságos szűziességével, hisztérikus áldozatszerepével, azzal a nagyon gusztustalan mentalitásával, hogy a maga félrelépéséért másra tolja a felelősségét, gaz csábítóról hord össze hetet-havat,…..
Belsőség Nicsak, ki beszél 2010.11.24 06:30:00
Nagyon bántanánk, odaszólnánk már úgy szívből. Ahhoz azonban el kéne rontani és drágán adni. De sajnos az van, hogy ez se nem rossz, se nem drága. Vélemények az azonos című írásunkról...
laci_52 (törölt) 2010.11.24 08:09:47
@Répatorta: 3 év kevés. Ha használtuk 10 évig és mentünk vele legalább 200 000 kilométert, azután lehet csak megmondani, hogy jó autó-e. Laikus számára újként minden autó tökéletes.