Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zobio & Zobiko (törölt)

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjuk, hogy csak az hibázik, aki dolgozik is, meg azt is, hogy a lónak négy lába van, mégis küzd kihívásokkal, de az RTL Híradó képszerkesztője a tegnapi teljesítménye láttán biztos sírva bujdokol valahol vidéken, tálán éppen Pozsonyban. A találatért köszönet egyik…..
Zobio & Zobiko (törölt) 2010.12.16 21:09:26
"A kép az erdélyi Marosvásárhelyen készült, az állatkertben! Jó buli volt a medvének a fincsi gumimacikat dobálni, nemcsak ő élvezte! ;-D A képen még a repülő finomság is látszik! Üdvözlettel: Fenyvesi Zoli"Köszönjük!..
Zobio & Zobiko (törölt) 2010.12.16 20:57:36
IDDQD Heti retro: Tir Na Nog 2010.12.16 12:00:00
A heti retróban a játékok alkotóiról szólva általában lelkes fiatalokról írok, akik egyetem mellett vagy után hoztak össze játéktörténeti remekműveket. A Tir Na Nog ebből a szempontból kivétel: meglett középkorú emberek készítették, akiket főleg a pénz motivált. Ehhez…..
Meghökkentő termék klasszikus, fordítógépes használati utasítással, blogformáéban hirdetve. Mi kéne még a webkettes boldogsághoz? Mi mást mondhatnánk, mint "álassza ki a helyes utat, és meneküljön határozottan és gyorsan." Ezer hála d.-nek a kis csodáért. ..
Mint azt mindannyian tudjuk, a warezolás nagyrészt úgy működik, hogy a letöltött program mellé "kapunk" egy kódot is, amit beütve megszabadulunk a folyamatos zaklatástól, hogy vegyük meg, és hogy már csak harminc... huszonkilenc... huszonnyolc nap van hátra. Gondolom nem…..
Zobio & Zobiko (törölt) 2010.12.08 13:35:59
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..
Zobio & Zobiko (törölt) 2010.11.27 22:53:53
"Honnan tudod, hogy a Kik egy német bolt?Hát onnan, hogy a ruhákat horogkereszten árulják!"Ezt mondja Balázs, meg azt is, hogy "Egyébként nyilván nem feltételezem, hogy a boltnak bármilyen politikai nézete lenne. Csak azért küldtem, hogy szórakozzatok rajta, szerintem…..
Sziasztok!   Még nyáron történt az alábbi eset, remélem azért érdemesnek találjátok arra, hogy közkincs legyen belőle. Magamról annyit, hogy 19 éves vagyok, másodéves vagyok egy budapesti egyetemen, a suli mellett pedig rendszeresen dolgozok, főként diákmunkákat szoktam…..
A negatív diszkrimináció, az esélyegyenlőség elvétele itt nagyon divat Magyarországon. Aki már elmúlt 50 éves és nem akarják semmiképpen sem alkalmazni, az miért nem mehet nyugdíjba? Vagy talán éhen haljon, mert nincs, aki alkalmazza?     Miért emelik fel a…..
Tisztelt Fórumozók! Munkahelyemen többször konfliktushelyzetbe kerültem egy munkatársammal, aki nálam alacsonyabb iskolai végzettségű, mégis magasabb beosztásban van,pedig ehhez szükséges iskolai végzettsége nincs, pedig azt már törvény is kötelezi.( minimum érettségi )Nekem…..
 Szalmonella mérgezésben vesztette életét Angelina Jolie (†35) színésznő. Fóton, a Gyermekvárosban egy balkáni háborús mozi forgatásának egyik ebédszünetében fogyasztott szalmonella baktériummal fertőzött tojáslevest a tragikus sorsú művésznő. A feszített…..
Zobio & Zobiko (törölt) 2010.10.11 18:15:47
Életünk értelmének egyik fő meghatározójának tartjuk, hogy a társadalom hasznos tagjának tudjuk-e érezni magunkat. Az egyetemről, főiskoláról kikerülve hevesen lüktet bennünk a tettvágy, világmegváltó gondolatokat forgatunk fejünkben. De mi van, ha a valóság nem találkozik…..
A Homár még fagyasztott rántott gombát se látott, de most rögtön pókkal együtt: Nagyjából egy hónapja vettünk a közeli ALDI-ban egy zacskó Gebackene Champignons nevű fagyasztott rántott gombát. Kisütés után rögtön neki is láttunk az evésnek, ám egy kis meglepetésre…..
"11 hónapos Nico nevezetű pici keverék kutyusomról van szó, aki 3 napig alukált ezzel a 30 centis plüssnyuszival mire rájött, hát hogy ez sokkal mókásabb ha szétszedem és a darabjait minél több helyre szétdobálom a lakásban" - írja Ági Köszönjük!..
Zobio & Zobiko (törölt) 2010.10.04 18:27:49
Èpp annyira tisztában vagyok az országunkban ezzel a témával kapcsolatban uralkodó viszonyokkal, mint ahogy azzal is, hogy nem én fogom megváltoztatni ezt az egyébként szomorú helyzetet. Abban is biztos vagyok, hogy bőven lesznek, akik hasonló tapasztalatokkal rendelkeznek, és lesz…..
T.B. kétszer maradt pénz nélkül vásárlás közben, amikor a Budapest Banknál rendszerhiba lépett fel. Megunta:Kb. 2 honapja történt, hogy kártyámmal fizetni szerettem volna az egyik áruházban, azonban a tranzakciót elutasította a pénztárnál lévő terminál. Elég kinos, volt a…..
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Zobio & Zobiko (törölt) 2010.10.01 10:46:52
Végre megint egy nagyvad! A Szolgáltatói Idiotizmus kategória kétezres évekbeli egyik legerősebb sztorija következik. János a lejáratkor fel akarta bontani 2 éves mobilnet-szerződését. 30-án délelőtt bement a boltba, ahol közölték vele, hogy jöjjön vissza két és fél órával…..
Marcinak problémái adódtak a T-Systems vállalati ügyfélkapcsolati portálján, az online segítség pedig csak újabb kérdéseket vetett fel: A mellékelt linken elérhető a T-Systems (AKA Magyar Telekom vállalati ügyfelek) új telemátrix -  vállalati ügyfélkapcsolati portál -…..
A tévénézők egy része talán tisztában van vele, hogy ha mozifilmet néz a televízióban, akkor nem az eredeti képet látja (kivéve, ha alul és felül két fekete csík keretezi a filmet). Azt már kevesebben tudják, hogy pontosan hogyan (és kik) szabják át úgy a szélesvásznú…..
Van, aki nem tud visszavonulni, én ilyennek tartom Schumachert és Madonnát is. Madonna nem tud méltóságteljesen megöregedni. Értem én, hogy hatalmas a kísértés, hiszen rengeteg pénzt kap egy agyonphotoshoppolt reklámplakátért, viszont aztán izgulhat, hogy ki ne szivárogjon az…..
Zobio & Zobiko (törölt) 2010.09.30 00:53:58
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Imre szembesült a válság egyik új fejlesztésével, a passzív ügyfélszolgálattal. Lényege, hogy nem közlik vele, miért korlátozták a nézhető csatornái számát, majd úgyis jelentkezik, ha észrevette. A korlátozás hátterében a UPC műholdváltása áll, aki magától nem…..
Zobio & Zobiko (törölt) 2010.09.25 11:01:33
Ha a TV2 ruhákat terveztet a megasztárosainak, akkor az RTL Klubnak is ki kell találnia valamit válaszul. Most például azt, hogy dalszerző versenyt hirdet, a győztest pedig megjutalmazza félmillió forinttal, meg egy laptoppal. Bár a sajtóközlemény címe az, hogy "Szerezz dalt az…..