Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aboros

1 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ráülök aztán megyek Szép motor 2012.07.10 20:01:00
Igazából nem vaciláltam túl sokat, néhány típussal mentem csak és már tudtam, hogy egy Versys lesz jó. Az oktatáson egy Kawasaki ER5 volt a társam, hamar összehaveroztunk, jó kis motor, de kicsi volt nekem. Próbáltam GS-t is, igazán tetszett a GS Dakar, de nagyon drága volt az…..
Igaz, hogy már fél éve nyitva áll, de hivatalos megnyitója még nem volt a budapesti Hard Rock Cafénak. Az eseményre május 18-án kerül sor, ekkor fejeződik be az a jótékonysági árverés is, aminek keretében Ákos egyik hangszerét viheti haza az, aki a legtöbbet adja érte. A…..
Gábor nem bírta kivárni, amíg élelmes felhasználók kijavították az Asus Transformer Prime táblagépeket sújtó szoftverhibát, úgyhogy elküldte a gépet a cseh szervizbe. Azóta is várja, hogy mi van, mert csak az angol vásárlóknak ígérte az Asus a teljes vételár…..
aboros 2012.02.27 19:13:34
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: halkan szólok, hogy legközelebb majd ne szaladj bele ebbe ilyen nagy elánnal, hogy a DAS nem biztosító.
aboros 2012.02.28 09:35:50
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: hát, nem hiszem, hogy a poszt-toló egy amerikai kormányzati egységre gondolt :) és mondjuk valóban "biztosító" a DAS, de korántsem a szó klasszikus értelmében. inkább jogbiztosító. kb mint a TASZ :D
www.das.co.uk/
 Bevallom, kissé idegenkedve fogadom az olyan sajtóközleményeket, melyekben úgy ajánlgatnak egy honlapot, hogy: "nem pusztán egy weboldal, sokkal inkább egy nyitott kommunikációs platform, amely felületet biztosít a civil kezdeményezések számára", ráadásul…..
aboros 2011.06.15 11:39:51
@tengerecki: létezik ilyen, az eurovelo6 elvileg a forrástól a torkolatig a duna mentén halad. tőlünk nyugatra lévő országokban ezt hibátlanul meg is valósították, ausztriában pl egészen parádés minőségben prezentálják az eurovelo6ost, mindenképp érdemes legalább egyszer eltekerni rajta mondjuk linztől bécsig. az is jópofa, ha kicsit bécs fölött indulsz és győrig tekersz le, észvesztő a minőségromlás ahogy lépkeded át az országhatárokat.. osztrák szakaszokon elég általános, hogy pár méterre vagy a dunától, a három méter széles tükörsima aszfaltcsík mellett kilóméterenként van egy tűzrakóhely/wc/miegymás.. :) magyarországi szakaszon nem is látod a folyót, egy autóút mellett mész (jobb helyeken:) egy ötven centis sávban tankcsapdákkal tűzdelt úton. :)
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
aboros 2010.05.11 16:44:03
@Szibarita: nem teljesen vilagos, hogy ha akkor se itthon fogsz adozni, ha hazakoltozol, akkor miert nem kurvara mindegy neked, hogy AZ EN adombol, mert en veled ellentetben fizetek is adot a magyar allamnak, szoval miert nem kurvamindegy, hogy kit segit meg abbol az allam vagy kit nem?

mivel nem ide adozol, soha nem is fogsz ide adozni mert te ugye okos vagy es lelemenyes, ezert megnyugodhatsz, biztonsagban van a penzed. sok boldogsagot a hasznalatahoz.
aboros 2010.05.11 16:46:05
@Dzsafar: vessző után szóköz? hm? :)
aboros 2010.05.11 17:07:31
@Szibarita: engem is rettentoen bosszant, hogy mar vagy 2 eve nem tudok annyiert biciklit venni amennyiert tervezgetem, dehat ilyen a kapitalizmus. :) annyiert tudsz venni amennyiert adjak es nem amennyiert tervezgeted.

miert nem veszel akkor szekesfehervaron? onnan is be lehet jarni a godorbe, sot valaszthatsz is, hogy busszal jossz e vagy vonattal. :) csak majd ne az en adombol tamogassuk a jegyedet. :D

najó, meddő vita amúgy. csak azt akartam jelezni, hogy az összefogás az megint a béka segge alatt van és ez nem azon múlik, hogy hányan kire szavaznak vagy hány harmadja van viktor király narancs-seregének.

van az a vicc, hogy a sátán ellenőrzi a pokolban, hogy az ördögök rendesen vigyáznak e a vendégekre. megy körbe, minden üstbe egy nemzet fiai fortyognak és az ördögök állnak az üst körül és őrzik a népet. látja ám a sátán, hogy a magyar üstnél az ördögök csak ülnek a földön az üst mellett és ultiznak. na kérdőre is vonja őket, hogy hát ti meg miért nem vigyáztok? kimásznak!! mire amazok: hagyjad urunk, ezek a magyarok, ha egyik véletlenül félig kimászik, a többiek egyből visszahúzzák.

hát ez megy most is. meg mindig. mindennel kapcsolatban. ez elég bosszantó.
Nem mehetünk el szó nélkül emellett a hír mellett, pedig higgyétek el, megpróbáltuk. Szóval a jelek szerint úgy tűnik, hogy a Microsoft újabb vonatkozásokban is az Apple útjára lép. Na nem a mostani útra gondolok, mondjuk az egy évvel ezelőttire.Ugyanis az Engadgetnek hivatalosan…..
aboros 2010.03.23 15:07:10
@Grigorij: gondolom te ma is abakusszal integrálsz. :)
aboros 2010.03.25 08:55:20
@szucsadam: én már nem merek emiatt szólni neki, mert megint az lesz, hogy ismert hiba a fórumon. de nyilván tölti.

én amúgy nem is értem mit akart, mi itt a hibajegy. volt net a gépen vagy nem? ha volt akkor milyen update nem futott le pontosan? mac os -t akart updatelni vajon 3gn keresztül ómassánál vagy mi?! ha igen, akkor mi nem ment? le se töltődött az update vagy nem engedte a macbook lefuttatni mert mondjuk firmware update is volt benne, de áram meg nem volt a gépbe és 2% volt a töltés? :)
A TechCrunch ugyan elismeri, hogy nem első kézből hallotta megnyilatkozni a vezért, tehát Steve Jobs nem magának Michael Arringtonnak mondta, hogy az Apple Tablet lesz a legfontosabb termék, amin valaha dolgozott. Ugyanakkor a lap hangsúlyozza, hogy közvetve már rendkívül sok…..
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..
Aki valaha is készített már hómpédzset, az bizonyára találkozott már a jelenséggel, amikor a Google kibassza eltávolítja az oldalát keresőjéből, mert ilyenolyan módszerekkel igyekezett javítani helyezését. Minthogy a Homár még nem foglalkozott vele és elég általános…..
A magyar marketing történetének egyik legpedálozósabb legmókásabb bocsánatkérő levelét olvashatja el, aki ide kattint, de még ne tegye, röviden elmesélem, mi az ábra. A sztori úgy kezdődött, hogy a Westend egyik biciklitárolójánál egy bringás aktivista a rossz minőségű…..