Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hollario

0 bejegyzést írt és 609 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években felerősödött a keresztény és a nemzeti értékek védelme, illetve ezek hangoztatása. A keresztény értékekről már elég sokszor írtam ITT. Többször keveredtem az interneten olyan csoportok oldalára, ahol ezen értékek miatt hangoskodtak, és mellüket verve védelmezték. Most a legutóbb…..
Ma, néhány órával ezelőtt volt Bezsenyi Mihály rendőr dandártábornok, az NNI igazgatójának temetése. Az, hogy személyesen ismertem és évekig jó bajtársak, kollégák voltunk, magánügy. Miként talán az is az, hogy egyike volt azoknak a (becslésem szerint nem túl nagyszámú) felső rendőri vezetőknek,…..
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
hollario 2018.12.16 10:39:35
Biztosan hallottad már azt, hogy bármit lehet fogyasztani, csak mértékletesen. Nos, még ha van is benne igazság, azért akadnak ételek, melyeket egyszerűbb elkerülni. ..
hollario 2018.05.08 16:29:14
@kublerek: Simán le lehet, csak abban nincs üzlet.
Hosszú ideje pereskedik egymással Hajdú és Puzsér, azaz Hajdú perelte be legalább hétszer Puzsért mindenféle facebookos és egyéb beszólásáért. A hét(?) peres ügy között van három(?) büntető és négy(?) polgári, ember legyen a talpán aki (rajtuk kívül) tudja követni, hogy éppen kinek, mit ítéltek meg,…..
Ha van olyan, hogy NER-kompatibilis metálzenekar, az a Leander Kills, ami immáron másodjára szerepel a nemzeti dalválogatón, de először kampányolt élő adásban kormányszlogennel. Nem tudom, Köteles Leander énekes miért gondolja azt, hogy egy ilyen énekes hogyishívják a legjobb platform arra, hogy…..
hollario 2018.01.21 09:01:04
@csAlonzó: Nem, de aki mondta, az se. Pálinka-dal, meg a többi, nem a Zeneakadémia volt a cél.
A Future Man a Hulu vadiúj, vicces és egyszerre borzasztó erőszakos és tapló sitcomja, amiben egy kutatólaborban dolgozó lúzer egy videójáték megnyerésével magára szabadítja a jövőt, pontosabban az onnan érkező kommandót, aminek az a feladata, hogy a lövöldözős játékot megnyerő személlyel együtt…..
hollario 2017.11.16 14:28:20
@Banga Béla Erik: De ezt nem is mondta senki, az első rész végén viszont tényleg Omega szól.
  A cím hosszú, de igaz: Anger Zsolt a Tömény történelem második évadában olyat tol merev részegen, hogy fuldokultunk a röhögéstől a sajtóvetítésen, és majdnem kárba veszett a gyerekméretű hamburger is, nem részletezem. Anger részletezte, a 8 deci whiskey és tán öt sör után kis híján a székről…..
hollario 2017.09.22 21:01:42
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
hollario 2017.09.14 11:10:03
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
hollario 2017.08.23 11:30:15
@Bimmer05: Más kérdés, hogy Puzsér is csak egy másik agyhalott réteg tömegigényéből él.
Régi szabály, hogyz egy népszerű szórakoztató műsor iránt érdeklődők 60-70%-a a mainstream, aki kedveli, 20-30%-a pedig az, aki gyűlöli, frusztrációjában attól érzi magát valakinek, ha a többit lenézheti. Stabil piac, jó megélhetés ez is. De hogy ettől színvonal lenne az az összefüggéstelen fröcsögéshalom, amit Puzsér előad?
Az ismert amerikai jezsuita lelkipásztor, aki korábban a SZEMléleknek interjút is adott, a kereszténység tükrében szólt hozzá közösségi oldalán a Charlottesville-i eseményekhez. Magyarul közöljük üzenetét...
Lássuk csak: Hónapokkal az évadnyitó előtt kiszivárog az évad szinte teljes története. Hackerek törik fel a cég levelezését és szervereit, ellopnak 1,5 terabyte-nyi adatot Kiszivárog több bemutatás előtt álló sorozatepizód és a Trónok harca 4. részének…..
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
hollario 2017.08.01 16:32:40
@alba8889:

Nem az minősít, hgy hány hozzászólásod volt, hanem amit írsz. A legaljának a legalja.
Az M4Sport Facebook-oldalának borítófotója (10:54-es állapot) felvet pár kérdést, na. Az oldal szerkesztője tudja, ki van a képen? Ha igen, trollkodik? Az M4Sport Simicska Lajosnak dolgozik? A közmédia szembe megy a kormánydirektívával és dacoskodik? Az ő képükön a kisfiú arca nincs…..
hollario 2017.07.28 11:59:57
@Ser Vazul: Jajj, te szegény, ugye te is a PISA-teszt áldozata vagy?
Új bulvármagazin indul TV2-n, vasárnap 17.25-től, a Ripost műsorvezetői Köböl Anita és Istenes László lesznek. A sajtóközlemény szerint a műsorban főleg haza és külföldi sztárhírek, pletykák és divathírek lesznek. A heti rendszerességgel jelentkező, 24 perces műsor a Ripost Média brandje. A…..
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
Tessék kitalálni, milyen címet adott az MTVA annak az anyagnak, aminek a leadjében ők maguk írták ezt: Több mint 30 spanyol nagyvárosban ezrek vonultak utcára vasárnap, hogy támogatásukat fejezzék ki a háborúk elől Európába menekülők felé, és követeljék az Európai Unió áthelyezési programjának…..
hollario 2017.02.27 17:07:46
@NBarbieReloaded:

Szia, fideszes, ma mit loptál?
Néha van az úgy, hogy egy sajtóközleményt érdemes teljes terjedelmében, kommentár nélkül lehozni. Na, ez most van. Tájékoztatunk benneteket, hogy a Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával…..
hollario 2016.12.02 19:27:41
@fda: Hát igen, aki szerint, ,,kultúráltan'', annak az MTVA nívós.
Most jöhetnénk azzal, hogy Lars még itt is képes pontatlan lenni, de minek, ez nem erről szól, hanem a poénról: bent jártak Jummy Fallonnál a Tonight Show-ban, és Robin Thicke-het, Mariah Careyhez, Madonnához és Adele-hez hasonlóan gyerekhangszerekkel toltak el egy nótát, az Enter Sandmant. És…..
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
Havas "tanár úr" nem egy túl bonyolult ember. Ő az, akire mindig lehet számítani akkor, ha valakit elé kell küldeni a picsába - olyan, mint egy nagyra nőtt papagáj, amin vannak bizonyos gombok, amiket ha megnyomunk (Hajdú, Bochkor, Friderikusz, Sebestyén), akkor Havasból ömleni kezd…..
hollario 2016.10.21 13:36:30
@szociál: Igen, Puzsér is ilyen, csak ő műveletlen is.
Az MTVA streaming oldala, a Teletéka az új előfizetők számára elindított egy külön oldalt csak azért, hogy a magyar rögvalóság legszebb krónikáját, a Szomszédokot egyhuzamban lehessen nézni. 11 évad, 331 rész...
hollario 2016.10.13 17:31:11
@L.A.M.: Nem, a BBC az előfizetők díjából él, nem állami utalásból. Lehet, hogy nincs nagy különbség praktikusan az adófizetők és az előfizetők halmaza között, de azért az más.
Olyan sajtóközleményt kaptunk, hogy a 3+2 kazettánk adja a másikat, esküszöm, minden, de tényleg MINDEN szava kincs. Szerepelnek benne a következők: Lagzi Lajcsi Fásy Ádám ikonikus alak szórakoztató zene legjava napjaink szórakoztató zenei előadói randevúznak feltűnnek a szórakoztató szektor…..
Amikor a megrendelt cikket azt megelőzően írták, hogy kijött volna a nézettség, ugye. Mert a Hello!! állításával ellentétben a nézők nemhogy megszerették a Star Academyt, de menekülnek tőle, a napi műsorunkat a Showder klub, az Észbontók és a Dr. Csont ismétlései is verik.  ..
hollario 2016.09.09 20:44:44
@sixx: Na látod, ha Bukóteret csinálnátok, mennyivel népszerűbb lennél :)