Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GoodBye Paris

598 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép: Sick Day facebook Maci fertőzött meg ezzel a zenekarral és jelenteném, hogy ha nem is ünnepelsz március 15-én akkor 14-én ünnepeljetek, mert akkor jelenik meg az új kislemezük. Amiről két szám hallható már és ilyen jó cipő nézegetős shoegaze.  Overexposure by Sick Day..
GoodBye Paris 2023 top zenék 2023.12.28 15:04:58
2023 top zenéi sorrend nélkül. Ami között most elég sok a magyar, ami tök jó. Halott Kígyók - ST Tetem - ST Juggler - Angard Why Brother? - Calling All Goons CLASS - If You've Got Nothing Vasbeton - Vér és Könny Home Front - Games of power Poison Ruïn - H​ä​rvest..
A Witching Waves negyedik lemeze december elsején jön ki. A csapat lassan csepegteti róla a dalokat, például a mai friss singel-re egy klipet is összerántottak a hátsó kertben. Nah ilyen az amikor jó helyen laksz és nem kell helyszínt keresned. ..
GoodBye Paris Klassz a Class 2023.10.28 13:03:16
A Feel It Records (tudjátok onnan jött a Spread Joy is) ontja magából a jobbnál jobb zenéket. Pl. tegnap kijött az új Why Brother? is náluk, amitől el lehet dobni az agyat. De most nem róluk van itt szó, hanem a Class-ról, akik az új lemezükkel, valahogy bemásztak a Spotify lejátszási listámba és…..
Tyűűű ez jó volt! Videók itt! Hexa Dehidratált Fejek  Spread Joy ..
GoodBye Paris Program 2023.09.24 12:08:43
Emlékeztek még arra a zenekarra ahol az egyik tag magyar pólóban feszít? Ha nem nem gond, a blog nem felejtette el és nagy szerencsére sikerült elhozni őket Budapestre. Szóval Spread Joy október 1. Budapest Kripta. Lesz még a nagy szerű Hexa és a Dehidratált Fejek…..
GoodBye Paris 24/24 2023.09.11 20:01:12
Megjelent a 24/24 zenekar új lemeze, ami fanyar humorral élve 10/10-es lett. Krízisből Krízisbe by 24/24..
Jó volt az este, a végén már a technika se bírta a hatalmas energiát, Mutant Strain alatt a gitárhúr is elszakadt, majd a basszus erősítő is megadta magát.   ..
A korábban bejelentett esemény hamar eljött. Norms nem lesz, magyar zenekar pótlás alatt...
Buli! Buli!..
Ez még az előző hónapban volt, csak most jutottam el odáig, hogy feltöltsem az internetre! Három cseh zenekar egy este, ilyen is ritkán fordul elő Miskolcon. A buli kellemes volt, kár hogy a zenekarok és a kisérőik több embert tettek ki mint a miskolci érdeklődők. Lehet mindenki a miskolci egyetemi…..
Új Sweeping Promises album megjelenése június 30, amiről már egy dal hallható is. Igen jó lett, szóval várós az új album...
GoodBye Paris Középkori pánk! 2023.03.21 22:21:23
Mit hallgatott volna Dózsa György a középkorban? Hát tuti a Poison Ruin-t! Áprlisban el lehet őket csípni Nagy-Magyarország területén Zágrábban, vagy a labancoknál Bécsben és Linz-ben...
GoodBye Paris Változás!!!! 2023.02.09 16:59:41
Korábban hírt adtunk, hogy lesz Patti koncert júniusban, nos a turnét törölték így mégse lesz Patti koncert. Korábban a COVID miatt kellett törölni a bulit, most meg az élet szólt közbe, hogy az egyik tag nem tud elszabadulni a munkahelyéről, mert új állást kapott... De van egy jó hír is!!! A…..
Volt néhány esemény az évben amiről nem raktam ki semmit, így most kikerülnek. Persze van közte egészen friss buli. A régebbivel kezdődik a sor. Lebanon Hanover The Celetoids Ex-White Üveges Csirkeszemek..
GoodBye Paris Karácsonyi hírek 2022.12.24 15:55:13
Ha már volt mikulási hír akkor legyen egy karácsonyi is. Szóval az van hogy 2023-ban augusztus végén jön a Goodbye Paris est 2.0 . Jön a NAG és Judy and the Jerks tagokat tartalmazó Primitive Fucking Ballers Primitive Fucking Ballers by Primitive Fucking Ballers  Valamint a Sorry State Records…..
GoodBye Paris Hírek Mikulásra 2022.12.06 18:49:13
Idén volt egy Goodbye Paris est többek között az atlantai NAG-el akiknek új lemeze januárban fog kijönni a Convulse Records gondozásában és már egy dal el is érhető az új lemezről. Human Coward Coyote by Nag A másik hír, hogy 2023-ban is lesz Goodbye Paris est, júniusban érkezik hozzánk…..
GoodBye Paris Arrotzak 2022.11.21 17:19:05
Tudtok mondani San Sebastian-ból jó post-punk bandát? Ha nem akkor itt az Arrotzak friss klipje, és legközelebb már tudtok válaszolni az előző kérdésre.  ..
B.A.Z. vármegye legnagyobb EX-WHITE rajongó szerkesztősége jelenti, hogy holnap a Kriptában az EX-WHITE!..
A napokban a tudósítóink egész sok helyen ott voltak. Princess Chelsea Power Flower Berosszulás  Algara    ..
Torpur Bad Breeding  ..
URIN  Desintegración Violenta    ..
GoodBye Paris Soros katonái 2022.08.02 19:14:16
Kép: Soldiers of Soros bandcamp Soros katonái már a spájzban vannak! Remélem lesz egyszer egy Ossián feldolgozás is. A refrénen sokat nem is kellene változtatni Elhagynak százak, jönnek ezrek,A soros katonái egyre többen lesznek.Állj közénk Te is, harcolj velünk,Bárki jön ellenünk!  Soros pénzén…..
Gyakornokunk izgatottan írt rám telegramon, hogy tudna egy rövid interjút csinálni Allie-vel a Peach Kelli Pop-ból. Mondom király csináld nyugodtan, mert már rég hallottam róluk, a blogon soha nem volt még interjú, meg hát egy állásinterjún is el lehet ezzel dicsekednie, hogy milyen projekteken…..
Youth Code  HEALTH..