Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thorodin

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Papír? Pénz! 2010.07.04 07:00:00
Sarc. Ez a szó jut eszembe elsőként. Minden egyes autó megvételekor újra és újra megdöbbent, hogy micsoda elcseszett aratógép kapja el az ember lengedező kabátujját abban a pillanatban, amikor a nevét az adásvételi aljára karcolja. Egy teljesen mezei kétütemű Trabant, amelynek a…..
A vasárnap délelőtt sosem egyszerű. Ha előző nap Zoli barátoméknál vagyunk, akkor mindig alaposan beborozok vele, nehezen megy hát az ébredés. A Kati is ilyenkor piheni ki, hogy hét közben öt órákat alszik éjjel. A gyerekek meg nőnek, nekik szintén óriáscsipa hízik a…..
Thorodin 2009.06.21 22:27:03
@Csikós Zsolt: Is, plusz egy gyönyörű Triumph speed Twin koppintást is egyébbként arra került először KHI embléma. A W650 ennek az első nagy kawának az emlékére készült. A W650 meg nagyon kellene! De egy Estrella is jó lenne az első szériás lengőnyerges.. :) az valami csoda szép, csak ugye akinek van nem adja el.
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen történt, hogy ellopták Robertó Honda CR-V-jét a házuk előtt, korán reggel, a térfigyelő kamera alól. Nincs is ebben semmi különös, Budapesten reggelente többen is ébrednek úgy, hogy aznap nem autóval indulnak a munkahelyükre, bár ekkor…..
Az esetek többségében elég egyértelmű a helyzet olyankor, amikor egy autóba hátulról szalad bele a mögötte jövő, követési távolság be nem tartása. Jelen helyzetben is ez a sanszos, mert az elöl hirtelen fékező nő még csak nem is ok nélkül állt meg. Névtelen levélírónk…..
Kölcsönös udvariassági körökkel, konkrét információk nélkül ért véget a Balatonring mai, budapesti sajtótájékoztatója. A másfél hete kirobbant Talmácsi-balhé ügyében a napközben lezajlott kölcsönös egyeztetés nem hozott eredményt – most már száz százalék, hogy…..
Akad itthon ez a Yamaha XJ-m, ami a legmostohább korban van. Veteránmotornak még túl új és túl műanyag, viszont a súlyos többség már alaposan lenézi és cikisnek tartja. 26 évesen, műanyag idomos, nagy, mégis vékony kerekű japán motornak lenni ma, Magyarországon nem leányálom.…..
kár-park Maseratival koccantott 2009.05.02 02:31:00
Több mint 400 lóerő, majd két tonna és közel öt méter gyönyörűség. A Maserati GranTurismo okozhatott volna gazdájának meglepetést egy sodrósabban vett kanyarban, nagyobb fékezés, vagy vehemensebb kigyorsítás alkalmával is. De nem ez történt. Egy parkolóban kopogtatott Murphy.…..
A japán tuningszíntér egyik legelvetemültebb szereplője a Moriwaki. A múlt heti Polini Grand Prix keretében bemutatták legújabb munkájukat, amely túlmutat minden eddigi kezdeményezésükön: ez egy önálló, működő sportmotor. Az MD600 az érkező, 250-es GP kategóriát leváltú…..
Szegény, öreg Kawám kiégett, üszkös belekkel érte meg a krisztusi kort. Holott amióta nálam van (ha jól emlékszem, lassan öt éve), mindig próbáltam gondját viselni, jó olajat kapott, szezon előtti felkészítést, ápolást, szeretetet.De a legegészségesebbeket is leveri olykor a…..
Thorodin 2009.04.29 13:44:55
@Csikós Zsolt: Hát igen erő az kell hozzá,illetve kellene,mivel én is vállas vagyok mint a kólásüveg :) a váltó nekem tökéletesen kapcsol igaz keményen, de szépen határozottan.
Mozgékonysága kb annyi mint egy mozdonynak, de ugye ebből veszed észre hogy 2009-et írunk. Ja és tényleg 170 felett jó....akkor viszont jobb ha kb 2km-re jársz előre fejben. Zöldi, ilyen volt az első "nyugati" moci amit vezettem anno...ennyit a reális gondolkozásról :) köszi a gratulát!
Thorodin 2009.04.29 15:05:16
@Csikós Zsolt: Volt Yamahám. Tudom miről beszélsz:) Xj 650turbo-tól 750seca-án a 900ig mind megvolt....a turbórol mesélhetnék de uriember ugye nem beszél. A kawánál a rugóstag csere sokat segít haver gépén két olasz Bitubo volt meglepően tapadt a gép hátulja!

www.bitubo.com/
Thorodin 2009.04.30 00:10:51
@sz.kupac: Végülis igazad van, hálistennek nem kell tolnom, csak az utcáig....de már azon a húsz méteren érzem hogy élek :)
Belsőség Határ a csillagos ég? 2009.04.16 14:49:00
Somi barátom pár fotója indította el a gondolatlavinát, amely végül is ezen poszt megírásához vezetett. Nem csoda, egy Bugatti Veyron mindig megmozgatja az ember fantáziáját. Ferdinand Piëch valóra vált lázálma mind a mai napig megosztja az autós társadalmat, ha nem magát a…..
Belsőség Punkok a parkolóban 2009.04.12 10:08:00
Exploited koncerteken szoktam így elcsodálkozni: azokon a napokon, amikor nincs Exploited koncert, hol az ördögben bujkál ennyi tarajos punk?! Egy apró tévedésből kifolyólag a márkaklub-parkolóba navigáltam, és micsoda isteni szerencse! Eleve örömteli volt egy lila Corrado mellé…..
AUTÓSKÁRTYA 599 XX testközelből 2009.04.10 11:03:00
Már a második virtuáltunerünk döntött úgy, hogy az Egyesült Államokban folytat autóipari tanulmányokat. Conki pár éve a detroiti szalonról küldött beszámolót a Totalcarnak, András pedig most van New Yorkban - de nem az autószalonon. Mégis sikerült elcsípnie az ott bemutatkozó…..
Thorodin 2009.04.10 18:01:25
Belsőség Kalasnyikov 2009.03.24 00:00:00
"7,26 milliárd forintot költene 7700 elavult Kalasnyikov modernizálására a Honvédelmi Minisztérium (…). A tervek szerint elsőre 110 gépkarabélyt szerelnének fel modern, éjszakai célzó­be­ren­de­zé­sek­kel és irányzéklézerekkel, illetve taktikai…..
Thorodin 2009.03.24 10:27:46
@Sunburst: Így igaz ahogy írod! Egyébbként a NATO komp.ról annyit hogy az amcsik már a vietnámi háboru idején gyártották hozzá a lőszert mivel a katonáik igencsak használták az AK-t az M16 helyett... Ja nekem megvan az amcsi kiképzési anyag az AK karbantartásáról :)
Thorodin 2009.03.24 10:30:56
@Sunburst: Így igaz ahogy írod! Egyébbként a NATO komp.ról annyit hogy az amcsik már a vietnámi háboru idején gyártották hozzá a lőszert mivel a katonáik igencsak használták az AK-t az M16 helyett... Ja nekem megvan az amcsi kiképzési anyag az AK karbantartásáról :)
Sok szülőnek okoz lelkiismeretfurdalást, hogy szívesen motorozna hétvégén, de a család és a gyermek elől mégsem lopná el az időt. Tőlünk nyugatabbra gyakrabban látni, hogy gyermekülést rögzítenek a vezető mögé – így utaznak az óvodáig, iskoláig, vagy tartanak…..
Totalbike hírek Motorosok raboltak 2009.03.09 17:04:00
Miközben a CNN riportere, Sasha Herriman a kamerába nézett, a háttérben négyen kiraboltak egy ékszerboltot, majd két motorral távoztak a helyszínről. Egy londoni könyvbemutatóról tudósítottak Peter Kavanagh operatőrrel, amikor munkájukat robaj és a távozó motorok hangja zavarta…..
  Érint is a dolog, meg nem is: családomban csak sárga környezetvédelmi plakettes autók vannak, de szinte sose megyünk a Hungária-gyűrűn belülre velük, ha igen, csak azért, mert kicsit talán gyorsabb. De ez a rendelet kiverte a biztosítékot. Utánaeredtem, amatőr módszerrel…..