Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergoba

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Vasárnapina: Harmat 2014.10.19 17:43:00
  ..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Gergoba 2008.01.11 14:43:14
Az alábbi üdvözlőlapot karácsony előtt küldte szét a főváros főkapitánya (illetve a BRFK  sajtóosztálya) a magyar média szakmunkásainak: A kérdés tehát adott: hány lsd-bélyeget nyalt el a grafikus, amikor e budapesti panorámát papírra vetette? ..
Gergoba 2008.01.02 12:56:01
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
Volt már ma egy bizarr véradásos poszt, de akkor itt van mégegy. Igazán brutális állapotba került Jehova egyik portugál tanuja, akinek 14 évesen támadta meg egy érdaganat a száját, viszont vérátömlesztés nélkül (amit ugye tilt a vallása) az orvosok eddig nem tudtak segíteni…..
A politikailag korrelt viselkedést fennen hirdető USA tévéműsoraiba lassan, de biztosan kezd visszaszivárogni a burkolt rasszizmus - vagy csak szimplán arról van szó, hogy olyan dolgokon is nevethetünk, amiken eddig nem lehetett? A Guardian egyik blogja illetve a New York Times közölt…..
Rohanó világunk különleges munkaköröket termel ki magából, erre legjobb példa ez a pár napja megjelent szigorú hangvételű toborzó. A HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. felvételt hirdet álpilóta képzésre [...] A tanfolyam célja: A légiforgalmi irányító…..
Gergoba 2007.10.31 12:00:14
2
Minden eddigi autópályamatricás történetünk közül a legbizarrabbat tapasztalta meg tegnap drk. Székesfehérvárról Budapest felé akadt el az M7-esen, ahol a beszámolója szerint egy benzinkúthoz terelték az ellenőrizni óhajtott forgalmat: Szoval az tortent velem tegnap, hogy a…..
Subba Subba szív iWiW: Én 2007.09.28 15:11:00
Subba szív iWiW. A lakosság szolgálatában! Minőségi szórakozás hetente, klikk. - Én- Valakivel kitoltál, valaki kitolt veled- OLASZ ELVALT JOL SZITUALT OSZINTE VIDAM HIPERAKTIV- Jóska bá- Egyedül- Itthoni képek- Csak úgy- Beugrós egy filmben- Csajokat értékelek..
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
Világszenzációt jelentő fax jutott a birtokunkba. Közel 60 millió AIDS-es beteg gyógyulhatna meg, de Gyurcsány Ferenc akadályozza! Dr. Vida Richárd Emil vagyok. 2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Számos találmányom van, amivel jobbá tehetem az emberek…..
A Homár-olvasó anya lányától elloptak két digitális kamerát a Szigeten, hogy utána előbb cinikus biztonsági őrökkel, majd lajhár rendőrökkel kelljen vívnia. Aktuális rémregény alant. Ha már az Inkal szóba került. A lányomtól és barátjától miközben a sátorban aludtak a…..
IWIW utca egy futó lány alakjarossz a fény és halvány a képmonitorom ma esti rabjameddig szabad itt-tartani mégidegen-ismerős az arcamás mint mit múltam vet előnem az emlékezet kudarcanem ő aki itt van mégis őaz út a város ismeretlenkezében táska vagy kabátkeresem azt egy…..
Subba A tiszta rockérzés 2007.08.08 11:38:00
Valószínűleg Magyarország legszórakoztatóbb fesztiválnapjáról csúsztunk le múlt hét pénteken. Bakács Tibor Settenkedő szíve csücskében, a "KASZA - Fesztivál és Kemping" fantázianevű négynapos kazincbarcikai rendezvényen az osztódással szaporodó Boney-M, "a…..
Gergoba 2007.08.08 11:42:45