Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szatyorka

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másodjára is útjára indítja az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutatóját, amiben akár egy fésűre applikált selyempapír fújásával is befuthat az ember, ha jól csinálja. A zsűri megújult, a versenyzők között biztos lesznek tehetségesek és nagyon idétlenek is,…..
szatyorka 2009.10.10 21:00:25
A dolog teljesen természetes, a világért sem kritizálnánk azt a banki alkalmazottat, aki félelmetes őszinteséggel rejtette el azt az üzenetet az ünnepi nyitvatartásról informáló cetlin, hogy 2-án pénteken akkor is zárva lesznek, ha formálisan esetleg ki is nyitnának. Ki nem így…..
szatyorka 2008.12.29 08:58:44
Ha nincs mobil internetes eszközünk homározáshoz, természetesen backdoor-olvasgatással. Cikász üzenete például a jobbak közül vaó, és csak azért nem nagyon jó, mert azok mind mocskosul trágárak. Egyébként az aránylag ritkán tapasztalható, úgynevezett backdoor-kurválkodás…..
szatyorka 2008.10.14 00:33:52
Igazi klasszikus kórházi Homár-horror, olvasni is rémes, hiába gördülékeny M. L. stílusa: olvasónk feleségénél epekövet találtak, szép nagyot, aztán a magyar egészségügy nyomorultjai jobban megkínozták, mint maga a betegség. M.-né kövét tavaly novemberben találták meg,…..
Csodálatos képeket vizionáltunk eme társasházi backdoor-gyöngyszemtől, de hiába, FairyHarry szerint sem röpült be semmi az ablakon. Szevasz Homár, van a házunkban egy ideggyenge nyomi lakó, aki még a lepkefingra is rendőrt hívna szíve szerint, íme legújabb alkotása, amihez…..
szatyorka 2008.06.12 16:30:18
Vegán túrószeletet talált Béla az Auchanban valódi túrónak álcázva. A Homár nyomatékosan kéri (vagy különben!), hogy a T. áruházak legyenek szívesek ezentúl "hidrogenizált növényi zsírhabtortának" nevezni az ilyen és hasonló termékeiket. Köszönjük:Túró…..
30 millióra büntette a Versenyhivatal az Auchant azért az arcátlan hazugságért, amit minden hipermarketlánc minden egyes akciós újságjában folytatólagosan elkövet, miszerint olyan cuccokat hirdetnek fantasztikusan jó áron, amiket eleve egy pillanatig nem lehet kapni sehol. Részletek…..
Példásan gyorsan sikerült rövidre zárnia a Vodafone-nak Rékuc telefonos kálváriáját: Tegnapi Vodás mizériámat követően ma felhívott egy igen szívélyes munkatárs és már-már zavarbaejtő alázattal kért elnézést a kellemetlenségért és kárpótlásul felajánlott két…..
szatyorka 2008.05.15 17:39:12
Hiába ügyfélkapu, hiába az internettel könnyített ügyintézés, van az a helyzet amikor buszra kell szállni hogy személyesen, sorbaállás után intézzük el ügyeinket. Na de az nem mindegy hányszor kell ezt megtenni, hány napig tart és mennyit fizetünk rá. Egy idegesítő történet…..
Klasszikus kis rendőrös nanotörténet, napos hétfőkre kiváló, főleg amikor már a folyókon is ívik a keszeg és remélhetőleg tombol a harcsa, miközben az ember a munkahelyére bezárva senyved. Csatoltam egy képet. 2008.05.02.-én 12:50-kor fényképeztem az egri Tesco parkolóban.…..
szatyorka 2008.05.05 10:10:37
1
szatyorka 2008.05.05 10:19:59
Szabadságot feláldozni hivatalos ügyek intézésére bátor dolog, de érthető, hiszen mikor máskor érünk rá órákat várni az ügyintézők ügyintézésére, mint ilyenkor. De Laci, most hogy a K&H-s biztosításával - amit a bank a rossz kézbesítési cím miatt törölt - órákat…..
szatyorka 2008.05.05 10:11:40
Láttunk mi már lopásgátlót vécékefén és bevásárlókosáron, de cigi ilyen szintű bebiztosítását még nem. Fremen szerencséje, hogy az Auchan biztonsági őre nem rajongott a belső motozásért, így párperces elzárással megúszta, hogy a hipermarketben vásárol cigarettát:…..
Logikusnak tűnhetett Ritinek, hogy BKV híján majd vonattal közelíti meg az egyik budapesti pályaudvarról a másikat. Elméletileg tulajdonképpen lehetséges, csak több óra és néhány ezer forint lenne az utazás...A közelgő BKV sztájk miatt, -bár kevés reménnyel- mégis…..
Csudálatos linket kapott a Homár Gergőtől. A Testbike oldalán jelentős mennyiségű anyázás jött össze a Tescoban kapható gazdaságos biciklinek látszó tárgy kapcsán. Ezekből válogattunk össze néhányat véletlenszerűen:Hátrányok: Első napon szétszakadt a pedál, egy héten…..
A csak teljes értékében felhasználható étkezési utalványok beváltása az egy-és kétforintosok nélküli világban meglepő fordulatokat produkál. Általában nem bajlódnak a boltok a visszaadással és simán megtartják a pár forintot, de a Tesconál ez nem ilyen egyszerű.…..
Ezt annyian megírták, hogy bár biztos mindenhol körbement már így hónap közepén, muszáj itt is megemlékeznünk róla. A havibérlet megszűnésével trükkösen emelt árat a BKV, hiszen az eddig 30-31+5 nap helyett most februárban pl 29 napos lett a 30 napos bérlet. (Mondjuk nyilván…..
Itt már nem babra és tízesekre megy a játék, hanem darabonként egy ezresre akarták legombolni az Aréna plázás Tescóban markn-t. Mondjuk megérdemelte, mert művészfilmet, ráadásul japánt akart olcsón venni. Bruhaha, örüljön, hogy nem verte meg két fehér köpenyes valamelyik…..
Január 1-jén egyesült az Inter-Európa és a CIB Bank, amiből sejteni lehetett, hogy minden idők egyik legnagyobb kavarodása lesz. Tavaly mondjuk az Elműnek sikerült hasonló elfekvést produkálnia pusztán saját számlázási rendszere lecserélésével, most azonban két rendszerből…..
A Homárnak egyszer régen sikerült UPC-nél tévéelőfizetést lemondani telefonon, elég vicces beszélgetés volt, csak sajnos nem rögzítettük. Lóránt internettől szabadult volna költözés okán, és arra a következtetésre jutott, hogy ezt emailben érdemes megtenni: Indítsunk egy…..
Szőrszálhasogatás vagy lenyúlás megakadályozása beszólni, ha a 690 forintos szendvicseket 700-ért számolják? Egy újabb örök kérdés, ami Péter melegít fel alant: Helyszín: Hajdúszoboszló, állítólag Európa legnagyobb fürdőjének gazdája, rengeteg turista, valamint…..
szatyorka 2007.07.30 15:26:26