Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irapuato

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
labdabiztos Örülök 2015.11.16 10:42:36
Örülök, mert mégiscsak 30 év után jutottunk ki felnőtt szinten jegyzett világversenyre és már nem mi vagyunk az a nagy hagyományokkal bíró futballnemzet, amelyről senki nem tudja megmondani, mikor volt utoljára világversenyen (hanem Skócia, de ez amúgy…..
Kivételesen nem a politikáról van szó, hanem a Celebrity Apprentice című műsorból kirakták az amerikai elnökjelöltet, a helyére pedig a korábbi kormányzót rakták be. A Celebrity Apprentice olyan volt, mint az Apprentice, a műsor, amivel egész Amerika megismerte Trumpot (ebben…..
Kedvenc Orbán Viktor idézeteink az NB1-ről (az öt becsődölt csapat emlékére). Győr, Pécs, Kecskemét, Pápa, Nyíregyháza, tombol a stabilitás. (Kiemelések tőlünk.) Jelenleg a Debrecen, a Győr és a Videoton tűnik a legbiztosabb lábakon álló három klubnak, és szépen…..
A Wolverhampton-Honvéd nem csak azért volt jelentős meccs, mert Eric Idle látta Puskást. Olvastunk egy interjút az Indexen, kivételesen olyat, ami nem fociról szólt, de aztán hálistennek kiderült, hogy mégis. A beszélgetés alanya Eric Idle (Monty Python), akinek nagy rajongói…..
A Felsőtárkány (például) egy éve betiltott ál-bróker céget hirdet, 2011 óta százmilliókat kapott sportfejlesztésre, négy kiemelt utánpótlás csapata meg idén 76 meccsen 845 gólt. A főszponzor előzetesben, a futballklub máig egy piramisjáték nevét viseli, a százmilliós pályaberuházás keretében,…..
labdabiztos Esélylesés #1. 2012.02.22 10:45:00
Most már tényleg célegyenesben vagyunk, ha csak nem jön közbe egy váratlan hó-attak, akkor jövő pénteken egy decens fővárosi rangadóval elindul a Bohócliga 18., tavaszi minőségében pedig első fordulója. Ennek a jeles eseménynek a kapcsán érdemes végigfutni annak időszaknak az…..
Irapuato 2012.02.22 15:05:48
@Kariii: kérdés, hogy ez a transzfer az nnyi-nek vagy a dvtk-nak jelent-e majd erősítést.
labdabiztos Alko HOL? 2011.09.14 15:50:00
Rossz hírünk van azok számára, akik a két bajnoki forduló közé békés, nyugodalmas hetet vizionáltak: a Bohócliga szereplői ezen a héten sebességbe kapcsolták magukat és egy sújtólégrobbanás erejével csapnak le nap, mint nap a gyanútlan szemlélőre. Egyik nap Urbán Flóri…..
 Nézzük a meccset. Uram bocsá' szurkolunk valamelyik csapatnak. A helyzet nem reménytelen, mi több: bíztató.Csapatunk sorra dolgozza ki a helyzeteket, ám egy szórványos ellentámadásnál - amely veszélytelennek tűnik - egyszer csak, mint derült égből a villámcsapás : a…..
H. úr elhatározta, hogy egyfelől önvédelmi szempontból, másfelől a családi hagyomány kontinuitásának megőrzése érdekébe a már 5 éves Karcsikával megszeretteti a labdarúgást, azon belül is leginkább annak speciális alfaját a magyar focit. Így továbbra is apáról fiúra…..