Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hazádnakrendületlenül

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az közismert, Magyarországon relatíve  magas a kórházi fertőzések aránya. A nemzetközi átlagnál jóval többen halnak bele a kórházi fertőzésekbe. ..
Lakva ismeri meg az ember a másikat, állítja a mondás, ami nem csak az emberekre, de a helyekre is igaz. Mert ki ne szeretne Firenzében (általában: Olaszországban) élni? Na ugye. Pedig amikor ott vagy, a dolog egészen másképp néz(het) ki. Ami igazán érdekes, hogy ez igaz lehet akkor…..
Bizonyítékot kaptunk rá: Németh Szilárd nem azért beszélt baromságokat eddig, mert ez volt a megbízatása. Honvédelmi államtitkárként tovább remekel...
Kár nyavalyogni, hogy nahát, ez a Gyurcsány riogat a határon túli magyarokkal. Nem riogat, bemutatja a valóságot. Muszáj kimondani: Orbán nem azért szórja számolatlanul a magyar adófizetők pénzét a határon túlra, főleg Erdélybe, hogy segítse az ott élő magyarokat. Ehhez nem kellene haveri…..
A május 4-én megrendezett fideszes lakossági fórumon történtek kapcsán beszélgetést szervezett az ELTE BTK Média tanszéke a médiában egyre gyakrabban előforduló inzultusokról. A 444.hu-s Halász Júlia fizikai bántalmazása óta már hetek teltek el, de a rendőrség végzésére még sokat kell várniuk. Azóta…..
Már az AFP francia hírügynökség is azzal foglalkozik, hogy miként építi Orbán Viktor az illiberális demokráciát álhírgyárán keresztül, amely ellenőrizetlenül közvetíti az orosz propagandaanyagokat a hazai médiafogyasztóknak. Olyannyira szoros a kapcsolat, hogy a Russia Today…..
Bizonyosan a netadó-elleni demonstráció óta a legnagyobb kormányellenes tüntetésnek lehettünk szemtanúi tegnap. A szervezők szerint 80 ezer ember gyűlt össze a Kossuth téren a Lex CEU elleni tiltakozásképpen. Az elmúlt napokban több neves külföldi tudós, köztük több Nobel-díjas, illetve a magyar…..
hazádnakrendületlenül 2017.04.10 20:59:49
Ma este örülni kell, büszkének lenni. Tök mindegy, hogy szereti-e valaki a focit, vagy sem. Van egy csapatunk, amely kivívta sok tízmillió embert tiszteletét. Egy gárda, amely papíron a leggyengébb emberanyagból áll, mégis még a laikus drukkernek is a legegységesebb képet mutatja. Lelkesek,…..
A német kancellár budapesti látogatása napján a magyar hatóságok – nem először – durván megsértették a szabad gyülekezéshez való jogunkat. A kancellári vizitet megelőző napon a TEK „rajtaütésszerűen” elrendelte azoknak a területeknek a lezárását is, ahol a törvény szerint demonstrálhattunk volna, a…..
Az Egyenlítő blog névtelenséget kérő informátora szerint 70 ezer forintért vásárolt vodkát a miniszterelnök informális tanácsadója, Habony Árpád a törzshelyén, a Véndiákban. Úgy tudjuk, a Szerb utcai lakásától pár lépésre lévő vendéglátóipari egységben 30 ezres…..
hazádnakrendületlenül 2015.01.13 20:14:59
@Igazmondó47: Ez mióta úr?