Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Butters82

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem annak a szíve is megdobban ennek a készletnek a láttán, aki nem lelkesedik a világháborús dolgokért. Az enyém bizony hevesen vert, amikor megláttam a képeket. A Large Scale Models sorozatban egy roppant impozáns darab jelenik meg, az első világháború egy legendás harci…..
Update: A LEGO Hungária szíves közlése, hogy májustól mind a DC, mind a Marvel készletek kaphatóak lesznek itthon is, de kizárólag csak játékboltokban. Velük együtt Spongya Bob is megérkezik. Szuper(hős)! Sajnos az idei év egyik legnagyobb durranása, a felnőttek számára…..
Tavaly egy szép hosszú posztban összegyűjtöttük, hogy bloggereink milyen készleteket szeretnének megszerezni 2011-ben. Itt az ideje elővenni a listát, hogy ellenőrizzük, mit tettünk végül, magunkévá, és mit nem. Sajnos nem küldött mindenki választ, mi már csak egy ilyen…..
Butters82 2012.01.02 18:33:13
@tutuka: merre találtál róla képet?
vagy ez majd egy külön poszt lesz? :)
Mi volt az idei év egyik legjobban várt készlete? Nos, számomra a 10222, a Winter Village Post Office. Igen, így nagybetűkkel. Az ember elzarándokol egy boltba (mert épp nem akart neten rendelni, és útba is esik), boldogan kibontja, és nekiáll kockákat pakolni. Az épület már majdnem…..
Észrevettétek, hogy egy ideje még a csapból is a Volkswagen T1 Camper Van folyik? Nem is csoda hát, hogy az én agyam is beázott tőle. Igen, de mint köztudott, én 4-stud rajongó vagyok, és úgy találtam, hogy ebben a méretben vannak bájos, vannak aranyos, vannak szögletes, és vannak…..
Butters82 2011.11.08 11:12:13
Nagyon jók lettek!!
Ezt a microscale verziót ismered:
www.flickr.com/photos/ochre_jelly/4043853275/

Bár nagyon tetszenek a mostani 6-stud széles kamionok és furgonok, akkor is a 4-stud széles autó az igazi. Remélem magára talán a Lego ezen a területen. Ahogy láttuk jövőre még nem.
Indítsunk végigjátszásokkal: 4184 Fekete Gyöngy, 5767 Menő járgány, LEGO Life of George App.Azt veszem észre, hogy évről évre egyre korábban kezdődik el a karácsonyi készülődés vagy legalábbis próbálják ezt ránk kényszeríteni. A LEGO sem marad ki ebből, hiszen…..
Felnőtt újrakezdőként a megvásárolt - régi - készleteim nagy részéhez valamilyen emlék köt: vagy azért fontosak nekem, mert birtokoltam őket, vagy vágytam rájuk, de nagyon. A végigjátszásba igyekszem ezeket a személyes élményeket, emlékeket is beleszőni, ezektől egyrészt…..
Az eheti összeállítás nagyon Magnum-ízűre sikeredett (nem az édességről van szó, amiért előre is elnézést kérek). Talán ez a késő nyárias idő hozta ki belőlem.Még nem szereztem be egyet sem a 2011-es Creator-készletek közül, pedig van jó pár jelölt, többek között a…..
Hasonlóan az előző évhez, idén is remek számokkal állt elő a LEGO. Nettó profitját 288,3 millió amerikai dollárra növelte (tavaly: 192 millió USD) akként, hogy eladásait 25%-kal 1,43 milliárd dollárra tornászta fel (tavaly: 1,14 milliárd USD). A cég játékpiaci részesedése…..
Butters82 2011.09.01 16:13:33
Minifig, Bionicle, Hero Factory, Ben10 fanok, egyesüljetek! | Köszi a linket rixman! | Még több kép az FBTB flickrjén. |..